kid_cassidy 26.04.10, 11:34 Lonia pogoniła Jonasza bo za cienki do tej wyjatkowo zajebistej mistrzowskiej drużyny, wolała takich galaktikos jak Giza (!!! :) ) a Jonasz w kilku słowach pokazał Lonii o co chodzi. Pewnie ryczał ze smiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muvon200 Re: jonasz pogonił polonistów 26.04.10, 13:16 tiaaaaa, pogonił że hej hahahahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: jonasz pogonił polonistów 26.04.10, 13:42 nózki byś Gizie całował, gdyby zechciał tyle punktów przynosić, co wczoraj Jonasz. Jego przyzowity dorobek i Lonia z opuszczona głowa do domu wracała. Jestem pewien, że po sezonie Jonasz będzie punktowo gdzieś, a Giza lata świetlne za nim. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: jonasz pogonił polonistów 26.04.10, 15:52 ha. Giza ie zabawi długo. Będzie jeździł junior zapewne. A Emil jako senior. Zawsze jest jakieś rozwiązanie. Mnie nie martwi Giza. Martwi mnie mudzini. Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: jonasz pogonił polonistów 26.04.10, 17:10 hehe błyskotliwe posuniecie- wydać siano by kupić ruskiego cieniasa, który nie będzie zdobywał punktów i posadzić go na ławce wpuszczając bezpłatnego lokalnego juniora, który tez nie bedzie nic jechał. Typowe, w duchu żelaznej bydgoskiej madrości i logiki. A potem zdziwieni, że mniejszy kręci wami jak zabawką na sznurku hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: jonasz pogonił polonistów 26.04.10, 18:35 wydać siano by kupić ruskiego cieniasa, > który nie będzie zdobywał punktów i posadzić go na ławce wpuszczając > bezpłatnego lokalnego juniora, który tez nie bedzie nic jechał. i który wpierdoczył waszym juniorom że aż się kurzyło. Na Gize nikt siana nie wydał i tyle. Kluczem do zwycięstwa będzie Mudzini i tyle. Reszta to rzygowiny i to jeszcze na dodatek nie Twoje a przepisane z kibolskich forów. Nie będę komentował Odpowiedz Link Zgłoś