Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubargę?

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.05.10, 15:01
    Ręce precz od Szubiego. Szubi jest nasz.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ppp Re: Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubarg IP: *.chello.pl 24.05.10, 15:49
        hehehe bujaj sie, juz jest nasz
        • Gość: Farens Re: Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubarg IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.05.10, 22:46
          He he, e jedzie Ci z buzi, eee.. śledziem, weź się więcej nie odzywaj hehe, bo
          ciężko wytrzymać.
          • Gość: stworzak Re: Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubarg IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.10, 23:50
            A na co Prokomowi rozgrywający?? Centra potrzebują: Hrycaniuk za niski, Łapeta
            drewno, bloki to za mało, a Varda to wieczny problem z faulami.
            • Gość: śledź Re: Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubarg IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.10, 00:05
              Sullivan za niski (203 cm - Hrycaniuk 206), Dunn (210 cm) wieczny problem z
              faulami i zwykle drewno, więcej pretendujących do miana centra nie zauważyłem.
          • Gość: ppp Re: Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubarg IP: *.chello.pl 25.05.10, 11:03
            misiu, ale zes teraz dowali do pieca, czuje sie urazony i jest mi
            smutno :( tak, jestem sledziem z... gdanska, pieknego miasta, a
            ciebie co tam ratuje? tama ktora sie zaraz przeleje i zaleje ta
            keczupowa wies? co sie bede rozpisywal. wiecznie bedziecie drudzy i
            tu ja sie moge otwarcie zasmiac.
      • Gość: majonez Re: Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubarg IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.10, 00:08
        > Ręce precz od Szubiego. Szubi jest nasz.

Zatrzymajcie go sobie. Jeśli będzie Was stać.
      • Gość: dede Re: Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubarg IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 17:24
        piszeksiazke.wordpress.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka