Gość: Farens IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.05.10, 15:01 Ręce precz od Szubiego. Szubi jest nasz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp Re: Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubarg IP: *.chello.pl 24.05.10, 15:49 hehehe bujaj sie, juz jest nasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farens Re: Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubarg IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.05.10, 22:46 He he, e jedzie Ci z buzi, eee.. śledziem, weź się więcej nie odzywaj hehe, bo ciężko wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stworzak Re: Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubarg IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.10, 23:50 A na co Prokomowi rozgrywający?? Centra potrzebują: Hrycaniuk za niski, Łapeta drewno, bloki to za mało, a Varda to wieczny problem z faulami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śledź Re: Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubarg IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.10, 00:05 Sullivan za niski (203 cm - Hrycaniuk 206), Dunn (210 cm) wieczny problem z faulami i zwykle drewno, więcej pretendujących do miana centra nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubarg IP: *.chello.pl 25.05.10, 11:03 misiu, ale zes teraz dowali do pieca, czuje sie urazony i jest mi smutno :( tak, jestem sledziem z... gdanska, pieknego miasta, a ciebie co tam ratuje? tama ktora sie zaraz przeleje i zaleje ta keczupowa wies? co sie bede rozpisywal. wiecznie bedziecie drudzy i tu ja sie moge otwarcie zasmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majonez Re: Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubarg IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.10, 00:08 > Ręce precz od Szubiego. Szubi jest nasz. Zatrzymajcie go sobie. Jeśli będzie Was stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Finał Tauron Basket Ligi. Prokom chce Szubarg IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 17:24 piszeksiazke.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś