leszko14 10.03.04, 15:39 Niezły składzik, chodź mógłby być napewno lepszy. Apropos Dlaczego nie masz siebie w pierwszym składzie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medalion Re: Moje Piłkarzyki - Dariusz Gęsior 10.03.04, 15:54 Przecież ten skład jest słabiutki. Nie dość że nie ma żadnego wyróżniajacego sie piłkarza jesieni to jeszcze grasz taktyką 1-4-4-2. Takim składem dużo pan nie zwojuje. Niech pan zapamięta te słowa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuzyn2222 Re: Moje Piłkarzyki - Dariusz Gęsior 10.03.04, 18:41 Zgadzam sie z opinią że to troche słaby skład. Moim zdaniem lepiej jest postawić na ustawienie 3 3 4. Może napastnicy niedrodzy ale nie sądzę że gorsi.Obrońców także można wystawić takich którzy zdobywają gole a ich drużyny bramek nie tracą. Gwarantuję że można zmieścić sie w 28 mln i mieć nawet niezły skład ale bez rezerwy. Pozdrawiam wszystkich graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
djed2004 Re: Moje Piłkarzyki - Dariusz Gęsior 10.03.04, 19:48 Skład całkiem nizły szkoda że nieumieściłeś siebie samego w składzie byc może obawiasz sie ze bedziesz gral slabo hehehe zartowalem jestes dobrym pilkarzem pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.d Re: Moje Piłkarzyki - Dariusz Gęsior 10.03.04, 20:54 Takie cwaniaki z was, liga się jeszcze nie zaczeła a wy już wyecie kto jest najlepszy. Jestem ciekaw kto z was wyprzedzi Gęsiora? Odpowiedz Link Zgłoś
jajo-nasz Re: Moje Piłkarzyki - Dariusz Gęsior 10.03.04, 21:24 Chłopie! Z takim składem to Ty (na szczęscie) w życiu nie wygrasz! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
adamx3 Re: nie mogę kupić gęsiora, bo nie ma go na liści 11.03.04, 18:11 Gęsiora - nie wiedzieć czemu - dali w pomocnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
dudek.shao Re: Moje Piłkarzyki - Dariusz Gęsior 11.03.04, 14:57 Skład ok? Ale czemu Ciebie nie ma! Myśle,ze ja mam lepszy jak druzyna sie nazywa? pozdro all! DUDEK p-JOT. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigbend Re: Moje Piłkarzyki - Dariusz Gęsior 12.03.04, 08:07 no skład prawie taki jak mój Odpowiedz Link Zgłoś
szermir Re: Moje Piłkarzyki - Dariusz Gęsior 12.03.04, 19:24 skład masz dobry,ale twarz trochę nie ten teges Odpowiedz Link Zgłoś