Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Argentyna - Korea Płd.

17.06.10, 12:21
    Może dziś będzie też niespodzianka? Wczoraj Hiszpania a dziś Argentyna?
    Obserwuj wątek
      • Gość: mim Argentyna - Korea Płd. IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.10, 13:02
        Mam nadzieję, że Argentyna dostanie baty.
        Korea gra agresywnie i dobrze - powodzenia
        • Gość: lok Re: Argentyna - Korea Płd. IP: *.net.autocom.pl 17.06.10, 13:33
          Czy ktoś wie, co konkretnie stało się Veronowi?
          • Gość: Żaneta Re: Argentyna - Korea Płd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 14:55
            doznal lekkiego urazu lydki ale maradonna nie chce ryzykowac i nie zagra w meczu
            z korea
            • mscan Re: Argentyna - Korea Płd. 17.06.10, 15:45
              Po tym co Koreańczycy wyrabiali na Mundialu 2002, każdy mecz z ich
              udziałem powinien rozpoczynać się od rzutu karnego przeciwko nim.
              BRAWO ARGENTYNA. Mam nadzieję, że Nigeryjczycy też z nimi się gładko
              rozprawią.
      • Gość: Jakub Pichalski Argentyna - Korea Płd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 13:55
        Pięknie grają pięknie,inaczej nie można tego ująć!
        • abi40r Re: Argentyna - Korea Płd. 17.06.10, 15:46
          uwielbiam ich styl grania. To jest pilka nozna w najlepszym wydaniu.
          Wyglada na to, ze z forma trafili dokladnie na termin mistrzostw swiata.
          Najfajniejsze jest to, ze Argentyna dopiero sie rozkreca.
          Juz sie ciesze na mecz z Grecja.
      • Gość: dzik Re: Argentyna - Korea Płd. IP: 77.252.235.* 17.06.10, 14:26
        tutaj fajna kompilacja najciekawszych akcji tego meczu tinyurl.com/2wbvx53
      • Gość: qqq Do Gamonia IP: *.tktelekom.pl 17.06.10, 15:00
        Do Gamonia, który to napisał "...Gwiazdą jest Lee Chung-Yong, który trafił do obu bramek...". Nie wiem czy Gamoń ogląda mecz, ale samobója strzelił napastnik Park Chu-Young.
      • Gość: wzet Argentyna - Korea Płd. IP: *.pl.tesco-europe.com 17.06.10, 15:18
        Był taki facet co miał na imię Bruce Lee i jakoś nikt nie mówił, że
        to smieszne...
      • Gość: fan Diego Re: Argentyna - Korea Płd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 15:46
        Diego jesteś wielki !!!
        Olej komentarze tych "ekspertów"
        Zdobędziecie World Cup na 100%
      • Gość: freiman Argentyna - Korea Płd. IP: *.elwico.pl 17.06.10, 15:51
        kurna , płacę abonament i już dość mam zatrudniania pana Gmocha jako eksperta
        , Argentyna wygrywa 4:1 a gostek twierdzi że to szczęśliwie , podczas kiedy
        Korea naprawdę miała tylko jedną sytuację i ją wykorzystała , ale pan Jacek
        jest uprzedzony , bo kiedy w 78 roku objął drużynę po panu Górskim to on miał
        niepowtarzalną szansę na sukces Polski w mistrzostwach świata , ale na jego
        drodze stanęła właśnie Argentyna , dał d..y i do teraz nie może się z tym
        pogodzić.
        jego sprawa , ale ja nie chcę wysłuchiwać jego żali za publiczną kasę w TVP ,
        GMOCH MUSI ODEJŚĆ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka