justas32 18.06.10, 09:36 Kaczyński wygra. WYGRA !!! Ha ha ha ha ha ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlos_1 Janusz korwin mikke 18.06.10, 09:38 Wygra JANUSZ KORWIN MIKKE !!!!!! TYLKO JANUSZ KORWIN MIKKE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2_mirabelka40 Komorowski w TOK FM: Ja nie muszę się zmieniać ... 18.06.10, 10:12 Normalny człowiek na nienormalne czasy. Brawo Bronek. Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Komorowski w TOK FM: Ja nie muszę się zmieniać ... 18.06.10, 10:15 mysliwy romantyk ten czlowiek juz nie jest smieszny tylko zalosny... mam przyjemnosc wizytowac tereny dotkniete powodzia... zlota sentencja kandydata bronka... Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Komorowski w TOK FM: Ja nie muszę się zmieniać ... 18.06.10, 10:18 Co byśmy nie zrobili z baranem to i tak zawsze będzie baranem.To czemu miałby ,się zmienić komorowsi POdróba palikota??? Odpowiedz Link Zgłoś
gazmaster.ltd Komorowski w TOK FM: Ja nie muszę się zmieniać ... 18.06.10, 10:25 baran wierszokleta zawsze zostanie baranem chocby jego sztab wyborczy stawal na glowie Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz A co to bylo tym innym łupem z polowania? 18.06.10, 10:27 Slowa Komorowskiego : "częściej wracałem z polowania z wierszem niż z jakimś innym łupem - przekonywał Marszałek Sejmu". Rozumiem ,że Pan Marszałek rzadziej wracał z innym lupem niz z wierszem z polowania. Jestem bardzo ciekaw co bylo tym innym łupem. Jakis krwiożerczy zając czy groźny lis? A moze okrutny bażant? Może Pan Marszałek ma jakieś swoje zdjęcia z tymi innymi łupami u nóg ? Odpowiedz Link Zgłoś
gazmaster.ltd Komorowski w TOK FM: Ja nie muszę się zmieniać ... 18.06.10, 10:31 sentencja o powodzi w wykonaniu bronka jest najlepsza.... Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Czy pytano Kandydata o prywatyzację szpitali ? 18.06.10, 10:31 Nie słuchałem tego programu niestety. Ale może ktoś z forumowiczów mi powie jak odpowiedział Komorowski na pytanie "czy zawetuje Pan ew. ustawę dająca mozliwość prywatyzacji szpitali". Jestem pewien ,że Kandydat odpowiedział :"oczywiście ,że tak" Nie wiem tylko dlaczego GW nie przytoczyła ani tego pytania ani odpowiedzi. Bo przeciez niemożliwe , aby inteligentny , błyskotliwy dziennikarz nie zadał tak istotnego i nurtującego wyborców pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy dobrze myslisz, tylko zle piszesz, remik... 18.06.10, 11:23 remik.bz napisał: > Nie słuchałem tego programu niestety. > Ale może ktoś z forumowiczów mi powie jak odpowiedział Komorowski na > pytanie "czy zawetuje Pan ew. ustawę dająca mozliwość prywatyzacji > szpitali". > Jestem pewien ,że Kandydat odpowiedział :"oczywiście ,że tak" > Nie wiem tylko dlaczego GW nie przytoczyła ani tego pytania ani > odpowiedzi. > Bo przeciez niemożliwe , aby inteligentny , błyskotliwy dziennikarz > nie zadał tak istotnego i nurtującego wyborców pytania. ostatnie twoje zdanie powinno brzmiec tak: bo jest przeciez mozliwe, ze dziennikarz wykazal sie inteligencja i blyskotliwoscia i w zwiazku z tym nie zadal tak istotnego i nurtujacego wyborcow pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
gazmaster.ltd Komorowski w TOK FM: Ja nie muszę się zmieniać ... 18.06.10, 10:36 wiesz problem z kandydatem bronkiem jest taki ze bronek nie wie co gada raz wystepuje z nato,potem szuka gazu co mu uciekl,potem idzie na polowanie z rusznica,to taki swobodny i luzacki czlowiek a jacys wredni forumowicze ciagle sie jego czepiaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
patryjotka Komorowski w TOK FM: Ja nie muszę się zmieniać ... 18.06.10, 10:36 No tak trotlowi tylko tabletki moga juz tylko pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy komora, jestes dinozaurem, ktory nie jest w stanie 18.06.10, 10:57 sie zmienic, wiec nie sciemniaj, ze nie musisz... lepiej napisz, ze nie mozesz, skoro "w życiu liczy się wiarygodność"... Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Marszałek wygra wybory w niedzielę. Musi tylko 18.06.10, 11:28 jeszcze przekonać do siebie kilka procent niezdecydowanych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aplus raz swinia zawsze swinia faktycznie nie musi sie 18.06.10, 16:53 zmieniac wystraczy ze zmienil program wyborczy kolejny raz wykreslajac zdania o prywatyzacji szpitali. Zaklamany obludny nieuczciwy osobnik Odpowiedz Link Zgłoś