Gość: FAnka Re:Dzieki Tobie... IP: *.u3d.net 18.06.10, 22:55 To Tobie Karolu zawdzięczam zainteresowanie piłką ręczna, jesteś w spaniałym zawodnikiem wkładającym w sport całą swoją energię i pasję :) Czasem nie wiemy dlaczego los stawia na naszej drodze takie przeciwnosci z którymi jest nam ciezko sie pogodzic, zwłaszcza gdy dotyka to osób tak zdolnych i dobrych ... ale wierze w to, ze jak to kiedys J. T. napisał .." kiedy Bóg drzwi zamyka, to otwiera okno..." Trzymam kciuki i wierze, ze pomimo "zamknietych drzwi" i ogromu tej całej tragedii , to okno dla Ciebie bedzie otwarte i usłyszyy o Tobie nie raz:):) i Pamietaj, ze masz ogromne wsparcie wśród Polaków!!!! Trzymaj sie cieplutko, pozdrawiam serdecznie mega przystojny Rudzielcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: 84.38.26.* 18.06.10, 22:56 To jest przeponure i przestraszne. Strasznie mi smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
el-salvador Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... 18.06.10, 22:57 Kielce są z Tobą, Polska jest z Tobą, trzymaj się Kola !!! Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... 18.06.10, 22:58 zrobiło się naprawdę bardzo przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:58 był Pan najlepszy, jest Pan najlepszy i będzie Pan najlepszy. : ) strasznie współczuję, dziękuję za wszystkie niezapomniane sportowe chwile i życzę TAKIEJ kariery na innym polu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Taki bywa sport, nie tylko kasa i zaszczyty :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:58 Trzymam za Ciebie kciuki! I życzę Ci w życiu tyle siły, ile potrafiłeś zmieścić w swoich strzałach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:59 Co za tragedia :( Wszystkiego dobrego! powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.chello.pl 18.06.10, 23:01 Nigdy nie byłem fanem ręcznej. Raczej takim niedzielnym kibicem, który interesował się tym sportem jak nasi gdzieś daleko zaszli. Np. do finału z Niemcami. Nazwiska, które wryły mi się w pamięć przy tych okazjach to Szmal i Bielecki. Karol jak zaj.........bał z daleka w samiutkie okienko to aż ciarki po plecach przechodziły. Dzięki za te miłe chwile. Trzym się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszys IP: *.cable.ziggo.nl 18.06.10, 23:08 Karol, jestes wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.aster.pl 18.06.10, 23:01 Porażająca informacja, chociaż po tym koszmarnym wypadku można sie było tego spodziewać. Wielki żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ep Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.chello.pl 18.06.10, 23:01 trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
fajnybanqier Karol Bielecki to prawdziwy sportowiec, twardy ... 18.06.10, 23:02 twardziel, podobnie jak jego koledzy z kadry! Mistrzu Karolu Wielki, trzymam za Ciebie kciuki, żałując, że pech przerwał Twoją karierę ku naszemu smutkowi! Mamy kadrę znakomitych piłkarzy... ręcznych. Doceńmy to wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dammi Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.skomur.pl 18.06.10, 23:02 Karol trzymaj się ,wielkie brawa za gre i poświecenie do biało czerwonych PS moze jeszcze nie wszystko stracone ,POZDRAWIAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.chello.pl 18.06.10, 23:05 No i się poryczałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.chello.pl 18.06.10, 23:05 Karol trzymam za Ciebie kciuki.Pamietaj,zawsze mysl pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enya Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.uznam.net.pl 18.06.10, 23:06 Zatkało mnie:((. Bardzo współczuję. A swoją postawą i reakcją na to co się wydarzyło bardzo mi Pan zaimponował. Odpowiedz Link Zgłoś
byakhee "To TYLKO oko" 18.06.10, 23:06 Raczej optymistycznie to ujal... biedak. Wspolczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzni Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 23:07 Karol jesteśmy z tobą trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damper nieśmiertelny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 23:12 "wybudowaleś sobie pomnik trwalszy niż ze spiży"... może to zbyt podniosłe słowa ,bo nie można skreślać Karola , mam nadzieję że jeszcze wróci. Ostatnio nawet w meczu NBA Steve Nash też gral praktycznie nie widząc na jedno oko i calkiem nieźle mu szlo (tak skojażylem).Ale to co zrobił - nigdy nie zostanie zapomniane. Czerwony Olbrzym - tak z trwogą mawiali Niemcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noum Panie karole, dziękuję. IP: *.chello.pl 18.06.10, 23:13 Dziękuję za cały wkład swojej olbrzymiej pracy w kadrze. Za siłę, niezawodność, profesjonalizm, walkę do końca, siłę ducha, wspieranie kolegów z drużyny, emocje, zaangażowanie, wyrzeczenia na rzecz kadry, umiejętność wykonywania rzeczy niemożliwych na boisku jak i - zakładam - poza nim. Wierzyłem w Pana i nadal wierzę. Jeszcze wiele przed Panem. Jednego, czego olbrzymie żałuję to fakt, że już nie zobaczę Pana w akcji. Jako wierny kibic BIAŁO CZERWONYCH nie potrafię sobie tego wytłumaczyć. Cieszyłbym się niesamowicie widząc w przyszłości Pana jako znakomitego szkoleniowca, który niejednokrotnie potrafi udowodnić swoje ambicje. W tej roli czy w innej wierzę w Pana powodzenie. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Wspierający Pana kibic, Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 23:14 Panie Karolu, pozdrawiam serdecznie, proszę się trzymać i dalej brać z życiem za bary - tak jak w piłce. To co Pana spotkało jest straszne, ale bywają rzeczy gorsze, wierzę, że czego by Pan nie robił da Pan radę. Powodzenia, pozdrawiam, starsza Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fooggazi Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.146.113.81.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.06.10, 23:17 Karol, kłaniam się nisko dziękując za niesamowite emocje do tej pory i może nawet bardziej niesamowitą postawę w takiej chwili. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr G. Karol trzymaj się IP: *.aster.pl 18.06.10, 23:20 Karol, trzymaj się. Nigdy nie zapomnę ile radości i dumy przyniosła Twoja gra w reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps nie gral w SMS IP: *.chello.pl 18.06.10, 23:22 "Trafił do gdańskiej Szkoły Mistrzostwa Sportowego, gdzie jego talent eksplodował" >>> Bielecki nigdy nie był w SMSie. Nie poznali się wtedy na jego talencie Odpowiedz Link Zgłoś
cd1010 Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... 18.06.10, 23:23 Panie Karolu, staja lzy w oczach. Zycze Panu wszystkiego dobrego i mam nadzieje ze Zwiazek o Panu nie zapomnie. Dziekuje Panu z calego serca za wspaniale chwile! Odpowiedz Link Zgłoś