jwardas 14.03.04, 17:04 Zawsze obstawiam wcześniej , a ewentualnie w ostaniej chwili robie poprawki. Przecież i sieć i internet zawsze mogą mieć awarię. Więc Ci co czekali na ostanią chwilę mogą do siebie mieć pretensję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysiu_ko Re: Metoda obstawiania 14.03.04, 17:07 jwardas napisał: > Zawsze obstawiam wcześniej , a ewentualnie w ostaniej chwili robie poprawki. > Przecież i sieć i internet zawsze mogą mieć awarię. > Więc Ci co czekali na ostanią chwilę mogą do siebie mieć pretensję. Ciekawe, czy byś tak cwaniakował, gdybyś nie miał możliwości wcześniejszego typowania. P.S. Nie każdy leży dupą do góry przez cały tydzień ze ślipiami wlepionymi w monitor!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksg5 Re: Metoda obstawiania 14.03.04, 17:14 rysiu_ko napisał: > jwardas napisał: > > > Zawsze obstawiam wcześniej , a ewentualnie w ostaniej chwili robie poprawk > i. > > Przecież i sieć i internet zawsze mogą mieć awarię. > > Więc Ci co czekali na ostanią chwilę mogą do siebie mieć pretensję. > > > Ciekawe, czy byś tak cwaniakował, gdybyś nie miał możliwości wcześniejszego > typowania. P.S. Nie każdy leży dupą do góry przez cały tydzień ze ślipiami > wlepionymi w monitor!!! Ryciu jak miałeś tyle czasu to czemu go nie wykorzystałwś?:P Odpowiedz Link Zgłoś
zszasz Re: Metoda obstawiania 14.03.04, 17:17 Nie masz racji. Organizatorzy w taki wypadku powinni anulować wyniki dzisiehszego typowania, ponieważ sytuacja ta spowodowana jest winą organizatorów a nie odłoczenia kogoś od sieci :). Ja typowałem wczoraj, więc jestem szczęśliwy, ale gdyby przyznano punkty tym którzy typowali wcześniej byłoby to nie fair. Pozdrawiam Zbyś Odpowiedz Link Zgłoś