Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wieśniaki wygrały

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.01, 20:52
    Szkoda, bo kelnerzy byli już "ugotowani". W niedzielę Zepter rozbije ich 20-ma.
    Cała Polska w cieniu Śląska.
    Obserwuj wątek
      • Gość: WKS Re: Wieśniaki wygrały IP: 213.76.92.* 11.05.01, 21:11
        i niech mi teraz jakiś RUMUN z jebanego włocławka powie, że sędziowie są za
        Zepterem
        niech mi ktoś powie, że na kilkanaście sekund przed końcem Miglinieks faulował
        jednego z rumunów, jak mu zabierał piłkę
        nawet ten zafascynowany rumunią komentator nie wiedział jak uzasadnić decyzję
        sędziego i powiedział, że "chyba nietypowa pozycja obronna wrocławianina
        spowodowała taką decyzję"

nic to, śmieciarze i tak dostaną w niedzielę, a ostatni mecz na 4:1 zostanie
        rozegrany we Wrocławiu - i tak naprawdę o to chodziło
        • Gość: GGG Re: Wieśniaki wygrały IP: *.legnica.dialog.net.pl 12.05.01, 17:54
          WIESNIAKI WYGRALY BO NA TO IM POZWOLILISMY.JAK SADZISZ GDZIE BY BYLO LEPIEJ
          SWIETOWAC TYTUL??? WE WLOCLAWKU CZY W PELNEJ HALI A POZNIEJ NA RYNKU??? WIEC
          NIE MA CO NARZEKAC JEDEN MECZ PRZEGRANY W SEZONIE UJMY NAM NIE PRZYNOSI
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: MONK SAM JESTES WIESNIAK IP: 213.76.48.* 11.05.01, 21:13
        Z tych teksotw mozna odniesc ze wszyscy kibice Slaska to jakies
        cwoki. "Wiesniacy" prawie caly mecz kontrolowali zespol zbudowany za
        nieporowynwalnie wieksza kase. Ten rok jest jeszcze dla Zeptera ale w przyszlym
        do Wloclawka wchodzi Orlen (jest spora szansa ze przyjdzie Pluta i Zadravec).
        Wtedy szanse sie wyrownaja i tekst o calej Polsce w cieniu Slaska bedzie tylko
        smiesznym wspomnieniem. Troche sie wkurwilem ; dlatego jest ten tekst :) .
        Przed finalem stawialem na 4 - 0 dla Zeptera ; dzis twierdze ze w niedziele
        bedzie juz 2-2
      • Gość: MONK SAM JESTES WIESNIAK IP: 213.76.48.* 11.05.01, 21:14
        Z tych teksotw mozna odniesc ze wszyscy kibice Slaska to jakies
        cwoki. "Wiesniacy" prawie caly mecz kontrolowali zespol zbudowany za
        nieporowynwalnie wieksza kase. Ten rok jest jeszcze dla Zeptera ale w przyszlym
        do Wloclawka wchodzi Orlen (jest spora szansa ze przyjdzie Pluta i Zadravec).
        Wtedy szanse sie wyrownaja i tekst o calej Polsce w cieniu Slaska bedzie tylko
        smiesznym wspomnieniem. Troche sie wkurwilem ; dlatego jest ten tekst :) .
        Przed finalem stawialem na 4 - 0 dla Zeptera ; dzis twierdze ze w niedziele
        bedzie juz 2-2
        • Gość: mefju Re: SAM JESTES WIESNIAK IP: *.p.lodz.pl 11.05.01, 21:30
          WKS - jestes typowym wroclawski debilem, nie ublizam tu prawdziwym kibicom
          slaska, Anwil w tym meczu zasluzyl na wygrana i chyba nikt tego nie
          kwestionuje.Chcialem przy tym powiedziec ze nigdy nie narzekalem na prace
          sedziow choc wiem ze pomylki czesto sie im zdarzaja ale nic na to nie poradzimy.
          Wkurza mnie tylko ze jakis wroclawski wiesniak( czyt. WKS) pisze jakies debilne
          teksty o rumunii nie majac wogole pojecia o koszykowce. Szanuje zespol Zeptera
          ale mysle ze Anwil jeszcze pokaze lwi pazur, a tymczasem mowie panu WKS slodkie
          SPIERDALAJ NA SZCZAW
          • Gość: il Piolo Re: SAM JESTES WIESNIAK IP: 212.244.130.* 11.05.01, 22:12
            WKS, stul ryja i wypieprzaj, bo przynosisz wstyd mojemu miastu i Śląskowi. Kto
            by dzisiaj nie wygrał, wygrałby zasłużenie. I nie pisz, że w niedzielę WKS
            wygra dwudziestoma, bo będzie super, jeśli wygra nawet jednym. Fakt, że dzisiaj
            krzyczeli "pajace" i "cała Polska jebie Sląska", ale ty jesteś tak samo
            prymitywny. Powtórzę za mefiu i powiem ci krótko - CHUJ CI W DUPĘ.
            • Gość: WKS Re: SAM JESTES WIESNIAK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.01, 23:56
              Jak ty jesteś z Wrocławia, to ja jestem z Włocławka, głupi pedale. Wiochmeny
              dostaną od Śląska lekcję basketu w niedzielę i nic na to nie poradzisz
              frajerze. CAŁA POLSKA JEBIE WIOSKĘ!!!!!!!!!
              • Gość: Piolo Re: SAM JESTES WIESNIAK IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 12.05.01, 09:28
                Jk nie wierzysz, że jestem z Wrocka, to sprawdz mój IP, szczeniaku, choć pewnie
                nie będziesz umiał tego zrobić. A gdzie ty mieszkasz we Wrocławiu? Pewnie
                gdzieś w Mokronosie albo za Wyspą Opatowicką i uważasz się za niewiadomo
                jakiego "WROCŁAWIAKA". Sam jesteś wiochmenem, a cała Polska, łącznie ze mną,
                jebie ciebie. Ja dodatkowo pierdzę na ciebie, gówniarzu. W takich chwilach to
                aż zyczę Anwilowi zwycięstwa, żeby zamknąć mordę akim imbecylom jak ty. A Śląsk
                i tak sobie poradzi. I będzie mistrzem.
                • Gość: RAF Re: SAM JESTES WIESNIAK IP: *.wwi.pl 12.05.01, 12:13
                  Piolo, pozdrowienia z Włocławka. Nie wszyscy kibice krzyczą inwektywy pod adresem Śląska i sa
                  tacy którzy potrafia docenić dobrą koszykówkę. Wygra lepszy...nawet jesli sędziowie będa odstawiać
                  tradycyjnie kiszkę. Nie mówie tu o jakimś tam przykupywaniu sędziów, mam nadzije, że nikt by tego nie robił,
                  mamy poprostu w Polsce amotorów którzy nie wiadomo czemu wzieli sie za sędziowanie.
                  • Gość: Piolo Re: SAM JESTES WIESNIAK IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 13.05.01, 00:53
                    I racja. Sędziowie są do dupy, ale popełniają błędy w
                    dwie strony. Tylko że na ogół widzą ją ci, którzy
                    przegrywają. Pojawiło sie już zatem parę postów o tym,
                    jak to nie było faulu Miglinieksa i takie tam. Żenada.
                    Jesli Śląsk jest lepszy, to i tak wygra. Pozdrowiaena
                    dla wszystkich porządnych kiboli z Włocławka!
        • Gość: Rafał Re: SAM JESTES WIESNIAK IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 11.05.01, 23:32

Gość portalu: MONK napisał(a):

> Z tych teksotw mozna odniesc ze wszyscy kibice Slaska to jakies
          > cwoki. "Wiesniacy" prawie caly mecz kontrolowali zespol zbudowany za
          > nieporowynwalnie wieksza kase. Ten rok jest jeszcze dla Zeptera ale w przyszlym
          >
          > do Wloclawka wchodzi Orlen (jest spora szansa ze przyjdzie Pluta i Zadravec).
          > Wtedy szanse sie wyrownaja i tekst o calej Polsce w cieniu Slaska bedzie tylko
          >
          > smiesznym wspomnieniem. Troche sie wkurwilem ; dlatego jest ten tekst :) .
          > Przed finalem stawialem na 4 - 0 dla Zeptera ; dzis twierdze ze w niedziele
          > bedzie juz 2-2
          Je�li informacja o wej�ciu Orlenu potwierdzi się to tylko można współczuć. Oni tylko potrafia rozpierdolić wszystko, co zwišzane ze sportem. Oby tylko nie chcieli wymienić prezesa Waszego klubu i w jego miejsce powołać na przykład magazyniera z zakładu w Płocku (vide sytuacja z zespołem piłkarskim Orlenu, w którym prezesem został szef ochrony Orlenu). Mam jednak nadzieję, że tak się nie stanie dla dobra polskiej koszykówki.

• Gość: mkm Re: Wieśniaki wygrały IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 00:25
        Strasznie zakompleksieni są ci biedni kibice z Wrocławia ,Współczuję wam
        bardzo , nie dość , że zepter słabo gra to jeszcze ma biednych , rozbeczanych i
        zasmarkanych kibiców , którzy już nawet nie widzą jak bardzo się ośmieszają ,
        ośmieszają swoim bełkotem swój klub i swoje miasto.
        • Gość: Rung Re: Wieśniaki wygrały IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 12.05.01, 09:24
          Słuchaj, mkm, nie traktuj tego gnojka (mieszka pewnie gdzieś w jakimś
          Mokronosie) jako typowego kibica WKS, bo jak ci powiem , że kibice z Włocławka
          to wieśniaki, prymitywy i chamy, to na pewno też się obrazisz. Są kibice
          i "kibice", pamietaj o tym. No, chyba że masz ochotę dyskutować z tym
          pryszczatym szczeniakiem.
          • Gość: mkm Re: Wieśniaki wygrały IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 17:34
            ok , zgadzam się z Tobą, szkoda jednak ,że tak mało
            PRAWDZIWYCH kibiców i z jednej i z drugiej strony tu
            się pojawia. Niestetu króluje tu z obydwu stron
            gówniarstwo i zwykłe chamstwo, a to z koszykówką nie
            ma nic wspólnego!
      • Gość: macio Re: Wieśniaki wygrały IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 12.05.01, 09:21
        anwil dojebal zydom i to sie powtorzy , ludzie czy wy nie widzicie ze zielok to
        igorowi moze co najwyzej recznik podawac , przeciez w ostatniej akcji to zielok
        sie osmieszyl , chyba czas na emeryture
        • Gość: mefju Re: Wieśniaki wygrały IP: *.p.lodz.pl 12.05.01, 09:54
          Jestem za Anwilem ale tez mnie wkurwia jak na trybunach sie krzyczy: cala
          Polska ... . W ostatnim meczu Anwil zamknal ryje niedowiarkom krzyczacym ze nie
          ma bata ale trzeba przyznac ze zwyciestwo nie przyszlo nam latwo. Anwil
          powalczy ale n9ie mozna zapomniec ze to slask jest ciagle faworytem. Co do
          "kibicow" to pierdole ich i niech spierdalaja na drzewo
        • Gość: sodom Re: Wieśniaki wygrały IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.01, 13:03
          Gość portalu: macio napisał(a):

> anwil dojebal zydom i to sie powtorzy , ludzie czy wy nie widzicie ze zielok to
          >
          > igorowi moze co najwyzej recznik podawac , przeciez w ostatniej akcji to zielok
          >
          > sie osmieszyl , chyba czas na emeryture

Myślę, że masz rację; szkoda że Igorek nie może zagrać w reprezentacji może
          mógłby nastraszyć niektórych sędziów białoruską mafią - to przecież taki
          inteligentny gracz. No i szkoda że wszystkie mecze reprezentacji Polski nie są
          rozgrywane we Włocławku - polscy kibice byliby uważani za najbardziej
          kulturalnych, obiektywnych i inteligentnych na świecie. Żałuję, że nie ma
          przprowadzanych wywiadów z co głośniejszymi kibicami. Pozdrawiam Macio'rę
          serdecznie

• Gość: Mariusz Re: Wieśniaki wygrały IP: 217.99.224.* 12.05.01, 16:15
          Gość portalu: macio napisał(a):

> anwil dojebal zydom i to sie powtorzy , ludzie czy wy nie widzicie ze zielok to
          >
          > igorowi moze co najwyzej recznik podawac , przeciez w ostatniej akcji to zielok
          >
          > sie osmieszyl , chyba czas na emeryture

do tego Wrocław kocha Igora!!!
          a jak mu hala skanduje iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigooooooooooooooor, to az sie cieplo na sercu robi.
          Nie wiem, kiedy dojrzewaja buraki, ale chyba czas zebys sie na pole przeszedl...
          Wczoraj Anwil dojebal - az sie im rece trzesly w koncowce od tego dojebywania.
          Kolego, sam zes dojebal niezgorszy post. Pasujecie z WKSem do siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka