Gość: WKS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.01, 20:52 Szkoda, bo kelnerzy byli już "ugotowani". W niedzielę Zepter rozbije ich 20-ma. Cała Polska w cieniu Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WKS Re: Wieśniaki wygrały IP: 213.76.92.* 11.05.01, 21:11 i niech mi teraz jakiś RUMUN z jebanego włocławka powie, że sędziowie są za Zepterem niech mi ktoś powie, że na kilkanaście sekund przed końcem Miglinieks faulował jednego z rumunów, jak mu zabierał piłkę nawet ten zafascynowany rumunią komentator nie wiedział jak uzasadnić decyzję sędziego i powiedział, że "chyba nietypowa pozycja obronna wrocławianina spowodowała taką decyzję" nic to, śmieciarze i tak dostaną w niedzielę, a ostatni mecz na 4:1 zostanie rozegrany we Wrocławiu - i tak naprawdę o to chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG Re: Wieśniaki wygrały IP: *.legnica.dialog.net.pl 12.05.01, 17:54 WIESNIAKI WYGRALY BO NA TO IM POZWOLILISMY.JAK SADZISZ GDZIE BY BYLO LEPIEJ SWIETOWAC TYTUL??? WE WLOCLAWKU CZY W PELNEJ HALI A POZNIEJ NA RYNKU??? WIEC NIE MA CO NARZEKAC JEDEN MECZ PRZEGRANY W SEZONIE UJMY NAM NIE PRZYNOSI !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK SAM JESTES WIESNIAK IP: 213.76.48.* 11.05.01, 21:13 Z tych teksotw mozna odniesc ze wszyscy kibice Slaska to jakies cwoki. "Wiesniacy" prawie caly mecz kontrolowali zespol zbudowany za nieporowynwalnie wieksza kase. Ten rok jest jeszcze dla Zeptera ale w przyszlym do Wloclawka wchodzi Orlen (jest spora szansa ze przyjdzie Pluta i Zadravec). Wtedy szanse sie wyrownaja i tekst o calej Polsce w cieniu Slaska bedzie tylko smiesznym wspomnieniem. Troche sie wkurwilem ; dlatego jest ten tekst :) . Przed finalem stawialem na 4 - 0 dla Zeptera ; dzis twierdze ze w niedziele bedzie juz 2-2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK SAM JESTES WIESNIAK IP: 213.76.48.* 11.05.01, 21:14 Z tych teksotw mozna odniesc ze wszyscy kibice Slaska to jakies cwoki. "Wiesniacy" prawie caly mecz kontrolowali zespol zbudowany za nieporowynwalnie wieksza kase. Ten rok jest jeszcze dla Zeptera ale w przyszlym do Wloclawka wchodzi Orlen (jest spora szansa ze przyjdzie Pluta i Zadravec). Wtedy szanse sie wyrownaja i tekst o calej Polsce w cieniu Slaska bedzie tylko smiesznym wspomnieniem. Troche sie wkurwilem ; dlatego jest ten tekst :) . Przed finalem stawialem na 4 - 0 dla Zeptera ; dzis twierdze ze w niedziele bedzie juz 2-2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefju Re: SAM JESTES WIESNIAK IP: *.p.lodz.pl 11.05.01, 21:30 WKS - jestes typowym wroclawski debilem, nie ublizam tu prawdziwym kibicom slaska, Anwil w tym meczu zasluzyl na wygrana i chyba nikt tego nie kwestionuje.Chcialem przy tym powiedziec ze nigdy nie narzekalem na prace sedziow choc wiem ze pomylki czesto sie im zdarzaja ale nic na to nie poradzimy. Wkurza mnie tylko ze jakis wroclawski wiesniak( czyt. WKS) pisze jakies debilne teksty o rumunii nie majac wogole pojecia o koszykowce. Szanuje zespol Zeptera ale mysle ze Anwil jeszcze pokaze lwi pazur, a tymczasem mowie panu WKS slodkie SPIERDALAJ NA SZCZAW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: il Piolo Re: SAM JESTES WIESNIAK IP: 212.244.130.* 11.05.01, 22:12 WKS, stul ryja i wypieprzaj, bo przynosisz wstyd mojemu miastu i Śląskowi. Kto by dzisiaj nie wygrał, wygrałby zasłużenie. I nie pisz, że w niedzielę WKS wygra dwudziestoma, bo będzie super, jeśli wygra nawet jednym. Fakt, że dzisiaj krzyczeli "pajace" i "cała Polska jebie Sląska", ale ty jesteś tak samo prymitywny. Powtórzę za mefiu i powiem ci krótko - CHUJ CI W DUPĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: SAM JESTES WIESNIAK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.01, 23:56 Jak ty jesteś z Wrocławia, to ja jestem z Włocławka, głupi pedale. Wiochmeny dostaną od Śląska lekcję basketu w niedzielę i nic na to nie poradzisz frajerze. CAŁA POLSKA JEBIE WIOSKĘ!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piolo Re: SAM JESTES WIESNIAK IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 12.05.01, 09:28 Jk nie wierzysz, że jestem z Wrocka, to sprawdz mój IP, szczeniaku, choć pewnie nie będziesz umiał tego zrobić. A gdzie ty mieszkasz we Wrocławiu? Pewnie gdzieś w Mokronosie albo za Wyspą Opatowicką i uważasz się za niewiadomo jakiego "WROCŁAWIAKA". Sam jesteś wiochmenem, a cała Polska, łącznie ze mną, jebie ciebie. Ja dodatkowo pierdzę na ciebie, gówniarzu. W takich chwilach to aż zyczę Anwilowi zwycięstwa, żeby zamknąć mordę akim imbecylom jak ty. A Śląsk i tak sobie poradzi. I będzie mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: SAM JESTES WIESNIAK IP: *.wwi.pl 12.05.01, 12:13 Piolo, pozdrowienia z Włocławka. Nie wszyscy kibice krzyczą inwektywy pod adresem Śląska i sa tacy którzy potrafia docenić dobrą koszykówkę. Wygra lepszy...nawet jesli sędziowie będa odstawiać tradycyjnie kiszkę. Nie mówie tu o jakimś tam przykupywaniu sędziów, mam nadzije, że nikt by tego nie robił, mamy poprostu w Polsce amotorów którzy nie wiadomo czemu wzieli sie za sędziowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piolo Re: SAM JESTES WIESNIAK IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 13.05.01, 00:53 I racja. Sędziowie są do dupy, ale popełniają błędy w dwie strony. Tylko że na ogół widzą ją ci, którzy przegrywają. Pojawiło sie już zatem parę postów o tym, jak to nie było faulu Miglinieksa i takie tam. Żenada. Jesli Śląsk jest lepszy, to i tak wygra. Pozdrowiaena dla wszystkich porządnych kiboli z Włocławka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: SAM JESTES WIESNIAK IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 11.05.01, 23:32 Gość portalu: MONK napisał(a): > Z tych teksotw mozna odniesc ze wszyscy kibice Slaska to jakies > cwoki. "Wiesniacy" prawie caly mecz kontrolowali zespol zbudowany za > nieporowynwalnie wieksza kase. Ten rok jest jeszcze dla Zeptera ale w przyszlym > > do Wloclawka wchodzi Orlen (jest spora szansa ze przyjdzie Pluta i Zadravec). > Wtedy szanse sie wyrownaja i tekst o calej Polsce w cieniu Slaska bedzie tylko > > smiesznym wspomnieniem. Troche sie wkurwilem ; dlatego jest ten tekst :) . > Przed finalem stawialem na 4 - 0 dla Zeptera ; dzis twierdze ze w niedziele > bedzie juz 2-2 Je�li informacja o wej�ciu Orlenu potwierdzi się to tylko można współczuć. Oni tylko potrafia rozpierdolić wszystko, co zwišzane ze sportem. Oby tylko nie chcieli wymienić prezesa Waszego klubu i w jego miejsce powołać na przykład magazyniera z zakładu w Płocku (vide sytuacja z zespołem piłkarskim Orlenu, w którym prezesem został szef ochrony Orlenu). Mam jednak nadzieję, że tak się nie stanie dla dobra polskiej koszykówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkm Re: Wieśniaki wygrały IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 00:25 Strasznie zakompleksieni są ci biedni kibice z Wrocławia ,Współczuję wam bardzo , nie dość , że zepter słabo gra to jeszcze ma biednych , rozbeczanych i zasmarkanych kibiców , którzy już nawet nie widzą jak bardzo się ośmieszają , ośmieszają swoim bełkotem swój klub i swoje miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rung Re: Wieśniaki wygrały IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 12.05.01, 09:24 Słuchaj, mkm, nie traktuj tego gnojka (mieszka pewnie gdzieś w jakimś Mokronosie) jako typowego kibica WKS, bo jak ci powiem , że kibice z Włocławka to wieśniaki, prymitywy i chamy, to na pewno też się obrazisz. Są kibice i "kibice", pamietaj o tym. No, chyba że masz ochotę dyskutować z tym pryszczatym szczeniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkm Re: Wieśniaki wygrały IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 17:34 ok , zgadzam się z Tobą, szkoda jednak ,że tak mało PRAWDZIWYCH kibiców i z jednej i z drugiej strony tu się pojawia. Niestetu króluje tu z obydwu stron gówniarstwo i zwykłe chamstwo, a to z koszykówką nie ma nic wspólnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: Wieśniaki wygrały IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 12.05.01, 09:21 anwil dojebal zydom i to sie powtorzy , ludzie czy wy nie widzicie ze zielok to igorowi moze co najwyzej recznik podawac , przeciez w ostatniej akcji to zielok sie osmieszyl , chyba czas na emeryture Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefju Re: Wieśniaki wygrały IP: *.p.lodz.pl 12.05.01, 09:54 Jestem za Anwilem ale tez mnie wkurwia jak na trybunach sie krzyczy: cala Polska ... . W ostatnim meczu Anwil zamknal ryje niedowiarkom krzyczacym ze nie ma bata ale trzeba przyznac ze zwyciestwo nie przyszlo nam latwo. Anwil powalczy ale n9ie mozna zapomniec ze to slask jest ciagle faworytem. Co do "kibicow" to pierdole ich i niech spierdalaja na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodom Re: Wieśniaki wygrały IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.01, 13:03 Gość portalu: macio napisał(a): > anwil dojebal zydom i to sie powtorzy , ludzie czy wy nie widzicie ze zielok to > > igorowi moze co najwyzej recznik podawac , przeciez w ostatniej akcji to zielok > > sie osmieszyl , chyba czas na emeryture Myślę, że masz rację; szkoda że Igorek nie może zagrać w reprezentacji może mógłby nastraszyć niektórych sędziów białoruską mafią - to przecież taki inteligentny gracz. No i szkoda że wszystkie mecze reprezentacji Polski nie są rozgrywane we Włocławku - polscy kibice byliby uważani za najbardziej kulturalnych, obiektywnych i inteligentnych na świecie. Żałuję, że nie ma przprowadzanych wywiadów z co głośniejszymi kibicami. Pozdrawiam Macio'rę serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Wieśniaki wygrały IP: 217.99.224.* 12.05.01, 16:15 Gość portalu: macio napisał(a): > anwil dojebal zydom i to sie powtorzy , ludzie czy wy nie widzicie ze zielok to > > igorowi moze co najwyzej recznik podawac , przeciez w ostatniej akcji to zielok > > sie osmieszyl , chyba czas na emeryture do tego Wrocław kocha Igora!!! a jak mu hala skanduje iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigooooooooooooooor, to az sie cieplo na sercu robi. Nie wiem, kiedy dojrzewaja buraki, ale chyba czas zebys sie na pole przeszedl... Wczoraj Anwil dojebal - az sie im rece trzesly w koncowce od tego dojebywania. Kolego, sam zes dojebal niezgorszy post. Pasujecie z WKSem do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś