Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

fantasy.premierleague.com

13.07.10, 07:34
    Gierka już ruszyła !!! - fantasy.premierleague.com
    Zakłada ktoś Ligi Prywatne, jeżeli tak to proszę o kody, zwłaszcza chodzi mi Superpolską ;-)
    Obserwuj wątek
      • matusievicz Re: fantasy.premierleague.com 13.07.10, 11:25
        No dokladnie,jak dla mnie to najlepsza gra tego typu:).Wiecie moze czy nastapily
        jakies istotne zmiany w zasadach gry co do poprzednich lat?.Ja juz gram tam 3
        sezon;p
        • skarp52 Re: fantasy.premierleague.com 13.07.10, 18:20
          45179-15465 Super Polska
          • fortqwerty Re: fantasy.premierleague.com 15.07.10, 11:09
            to cos jak WL?
            • bazi1990 Re: fantasy.premierleague.com 18.07.10, 14:37
              zna ktoś linki do podobnych managerów na ligę angielską i hiszpańską?? bardzo proszę o odpowiedź.
              Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ;]
              • matusievicz Re: fantasy.premierleague.com 19.07.10, 11:37
                Polecam:www.cyki.com i www.oleole.com-zapewne jeszcze one nie ruszyly ale gdy
                rozpoczna sie rozgrywki ligowe to one tez beda dzialac:)
      • rdutow Re: fantasy.premierleague.com 24.07.10, 11:37

założyłem - zapraszam
        Code to join this league: 419674-104796

kolor71 napisał:

> Gierka już ruszyła !!! - fantasy.premierleague.com
        > Zakłada ktoś Ligi Prywatne, jeżeli tak to proszę o kody, zwłaszcza chodzi mi Su
        > perpolską ;-)
        • rdutow Re: fantasy.premierleague.com 31.07.10, 13:05
          założyłem - zapraszam
          Code to join this league: 419674-104796
          • krotofill Re: fantasy.premierleague.com 31.07.10, 17:21
            Jakie nagrody? Dlaczego nikt nie pisze o nagrodach, czyli o rzeczy
            najważniejszej, podstawowym warunku adrenaliny?
            • skarp52 Re: fantasy.premierleague.com 31.07.10, 20:38
              Pewna liczba ludzi myśli jednak trochę inaczej. Dokładnie 2 mln bo tyle osób gra
              tam co roku. A jeśli o adrenalinę tak bardzo Ci chodzi to najlepsza byłaby
              rosyjska ruletka.
            • coubertin Re: fantasy.premierleague.com 31.07.10, 21:18
              Bo najważniejszy jest sam udział, a nie zwycięstwo.
              • matusievicz Re: fantasy.premierleague.com 31.07.10, 23:27
                Popieram poprzednikow,bo ja gram 3 rok z rzedu i tez nie wiem jakie sa
                nagrody:).Licza sie emocje i to, ze wiem z gory ze kazdy moze miec jedno konto i
                ta zabawa to pelen profesjonalizm(wystartowala miesiac przed rozpoczeciem
                ligi).Rownie dobrze mogla by taka gre zorganizowac nasza kochana ekstraklasa bo
                w koncu lige angielska sponsoruje Barclays i ten konkurs rowniez jest
                ogranizowany przez owa firme:D

p.s nawet nie chce myslec ile by bylo druzyn w wygrajlidze jakby kazdy mogl miec
                tylko 1 druzyne bo w fantasy premierleague jest co roku jakies 2mln druzyn:).
                • krotofill Re: fantasy.premierleague.com 01.08.10, 00:21
                  Przykro mi, ale rzeczywistość jest brutalna. Nie ma nagród - nie ma
                  emocji. W WL. kto tak naprawdę gra, gdy nie ma już szansy na
                  wygraną?! Przestańcie...
                • i33il33 Re: fantasy.premierleague.com 01.08.10, 10:22
                  Masz matusiewicz racje,ze 2 mln ale z calego swiata.Moze Faktowi daloby sie
                  podsunac pomysl,oni sa bardziej kompetentni w zdobywaniu sponsorów.
                  • skarp52 Re: fantasy.premierleague.com 01.08.10, 13:20
                    Masz rację 2 mln z całego świata. Głównie jednak z Wielkiej Brytanii i Europy.
                    Myślę, że spokojnie można przyjąć skalę 1:50. Czyli u nas powinniśmy mieć jakieś
                    40 tys. graczy. Nagroda FPL jest. fantasy.premierleague.com/M/prizes.mc
                    Pewnie dla niektórych uczestników tego forum jest ona zaskakująca. Tam o
                    popularności gry decydują chyba inne względy. Myślę, że są to głównie:
                    -legenda i magia Premier League
                    -promocja drużyn angielskich (mecze pokazowe w Azji, USA) i samej gry
                    -doskonała organizacja gry, stabilność zasad, świetny serwis
                    A u nas wiadomo. PZPN procesuje się z kibicami, drużyny potykają się na Azerach,
                    a Organizatorzy WL totalnie nas "olewają".
                    • krotofill Re: fantasy.premierleague.com 01.08.10, 15:09
                      Dzięki za innformację. Są jednak nagrody, i to, zaiste, godne
                      Premiere Ligue. Ja jednak wolę zostać przy WL, bo tutaj poważniej
                      traktują graczy. Choć pewnie znowu nic nie wygram, to jednak tutaj
                      jest to "coś", co jest niezbędne w każdej dobrej grze.
                      • skarp52 Re: fantasy.premierleague.com 04.08.10, 09:46
                        W Fantasy.Premierleague też coś marnie idzie. Do startu tylko 10 dni a
                        zgłoszonych jest zaledwie 780 000 drużyn.
                        Dobrze przynajmniej, że "tutaj (w WL) poważniej traktują graczy."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka