kolor71 13.07.10, 07:34 Gierka już ruszyła !!! - fantasy.premierleague.com Zakłada ktoś Ligi Prywatne, jeżeli tak to proszę o kody, zwłaszcza chodzi mi Superpolską ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matusievicz Re: fantasy.premierleague.com 13.07.10, 11:25 No dokladnie,jak dla mnie to najlepsza gra tego typu:).Wiecie moze czy nastapily jakies istotne zmiany w zasadach gry co do poprzednich lat?.Ja juz gram tam 3 sezon;p Odpowiedz Link Zgłoś
bazi1990 Re: fantasy.premierleague.com 18.07.10, 14:37 zna ktoś linki do podobnych managerów na ligę angielską i hiszpańską?? bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ;] Odpowiedz Link Zgłoś
matusievicz Re: fantasy.premierleague.com 19.07.10, 11:37 Polecam:www.cyki.com i www.oleole.com-zapewne jeszcze one nie ruszyly ale gdy rozpoczna sie rozgrywki ligowe to one tez beda dzialac:) Odpowiedz Link Zgłoś
rdutow Re: fantasy.premierleague.com 24.07.10, 11:37 założyłem - zapraszam Code to join this league: 419674-104796 kolor71 napisał: > Gierka już ruszyła !!! - fantasy.premierleague.com > Zakłada ktoś Ligi Prywatne, jeżeli tak to proszę o kody, zwłaszcza chodzi mi Su > perpolską ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rdutow Re: fantasy.premierleague.com 31.07.10, 13:05 założyłem - zapraszam Code to join this league: 419674-104796 Odpowiedz Link Zgłoś
krotofill Re: fantasy.premierleague.com 31.07.10, 17:21 Jakie nagrody? Dlaczego nikt nie pisze o nagrodach, czyli o rzeczy najważniejszej, podstawowym warunku adrenaliny? Odpowiedz Link Zgłoś
skarp52 Re: fantasy.premierleague.com 31.07.10, 20:38 Pewna liczba ludzi myśli jednak trochę inaczej. Dokładnie 2 mln bo tyle osób gra tam co roku. A jeśli o adrenalinę tak bardzo Ci chodzi to najlepsza byłaby rosyjska ruletka. Odpowiedz Link Zgłoś
coubertin Re: fantasy.premierleague.com 31.07.10, 21:18 Bo najważniejszy jest sam udział, a nie zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
matusievicz Re: fantasy.premierleague.com 31.07.10, 23:27 Popieram poprzednikow,bo ja gram 3 rok z rzedu i tez nie wiem jakie sa nagrody:).Licza sie emocje i to, ze wiem z gory ze kazdy moze miec jedno konto i ta zabawa to pelen profesjonalizm(wystartowala miesiac przed rozpoczeciem ligi).Rownie dobrze mogla by taka gre zorganizowac nasza kochana ekstraklasa bo w koncu lige angielska sponsoruje Barclays i ten konkurs rowniez jest ogranizowany przez owa firme:D p.s nawet nie chce myslec ile by bylo druzyn w wygrajlidze jakby kazdy mogl miec tylko 1 druzyne bo w fantasy premierleague jest co roku jakies 2mln druzyn:). Odpowiedz Link Zgłoś
krotofill Re: fantasy.premierleague.com 01.08.10, 00:21 Przykro mi, ale rzeczywistość jest brutalna. Nie ma nagród - nie ma emocji. W WL. kto tak naprawdę gra, gdy nie ma już szansy na wygraną?! Przestańcie... Odpowiedz Link Zgłoś
i33il33 Re: fantasy.premierleague.com 01.08.10, 10:22 Masz matusiewicz racje,ze 2 mln ale z calego swiata.Moze Faktowi daloby sie podsunac pomysl,oni sa bardziej kompetentni w zdobywaniu sponsorów. Odpowiedz Link Zgłoś
skarp52 Re: fantasy.premierleague.com 01.08.10, 13:20 Masz rację 2 mln z całego świata. Głównie jednak z Wielkiej Brytanii i Europy. Myślę, że spokojnie można przyjąć skalę 1:50. Czyli u nas powinniśmy mieć jakieś 40 tys. graczy. Nagroda FPL jest. fantasy.premierleague.com/M/prizes.mc Pewnie dla niektórych uczestników tego forum jest ona zaskakująca. Tam o popularności gry decydują chyba inne względy. Myślę, że są to głównie: -legenda i magia Premier League -promocja drużyn angielskich (mecze pokazowe w Azji, USA) i samej gry -doskonała organizacja gry, stabilność zasad, świetny serwis A u nas wiadomo. PZPN procesuje się z kibicami, drużyny potykają się na Azerach, a Organizatorzy WL totalnie nas "olewają". Odpowiedz Link Zgłoś
krotofill Re: fantasy.premierleague.com 01.08.10, 15:09 Dzięki za innformację. Są jednak nagrody, i to, zaiste, godne Premiere Ligue. Ja jednak wolę zostać przy WL, bo tutaj poważniej traktują graczy. Choć pewnie znowu nic nie wygram, to jednak tutaj jest to "coś", co jest niezbędne w każdej dobrej grze. Odpowiedz Link Zgłoś
skarp52 Re: fantasy.premierleague.com 04.08.10, 09:46 W Fantasy.Premierleague też coś marnie idzie. Do startu tylko 10 dni a zgłoszonych jest zaledwie 780 000 drużyn. Dobrze przynajmniej, że "tutaj (w WL) poważniej traktują graczy." Odpowiedz Link Zgłoś