Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wszystko jasne? - Kuttin za Tajnera

IP: 217.153.110.* 25.03.04, 00:43
    Dzięki Polo! Powodzenia Heinz! Leeeeeć Adaś!
    Obserwuj wątek
      • Gość: superman Re: Wszystko jasne? - Kuttin za Tajnera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.04, 10:29
        wszystko jest do niczego
      • Gość: Yos Wszystko jasne? - Kuttin za Tajnera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 12:50
        A co to tak naprawde zmieni? Uklad sil wsrod zawodnikow pozostanie ten sam,
        czyli bedziemy miec w konkursie jednego Malysza bo pozostale beztalencia typu:
        Tajnery, Bachleda, Pochwala (o Mateji i Skupniu nie wspomne) nie zdolaja sie
        przebic nawet do piecdziesiatki. A Rutkowskiego przez najblizsze 5 lat wszyscy
        beda bronic, ze on ma jeszcze czas i sukcesy przyjda za kolejne 5 lat. To tez
        juz przerabialismy, jak pare lat temu swiatowej klasy skoczkiem mial byc
        Bachleda.
        • Gość: majrix Re: Wszystko jasne? - Kuttin za Tajnera IP: 212.244.211.* 25.03.04, 13:12
          Niezupełnie tak jest kolego Yos. Nie ma co porównywać Bachledy do Rutkowskiego
          choćby temu że Bachleda nie byłnigdy Mistrzem świata juniorów. Poza tym
          poczekajmy na efemty pracy szkoleniowców z Austrii z pozostałymi naszymi
          skoczkami, ja uważam że efekty będą widoczne. Nie wiem czy czytałeś wywiad z
          Kuttinem wtedy kiedy tylko zaczynał w polsce pracę. Był zaskoczony tym, że nasi
          skoczkowie mieli mięśnie odpowiedzialne za skakanie w stanie szczątkowym. Nasza
          polska myśl szkoleniowa o tym nie wiedziała. A teraz zobacz wyniki młodzieży
          Kuttina w porównaniu z pozostałymi naszymi skoczkami w zawodach w Polsce. Jeden
          Małysz był poza zasięgiem, pozostała kadra A obrywała cięgi aż drzazgi leciały.
          A tak po prawdzie to że Adam mało co nie przegrał z Mateuszem.
          Z pełnym przekonaniem że będzie lepiej
          pozdrawiam
          PS. Olewajmy wszyscy posty niejakiego Jenzora i jemu podobnych frustratów.
          Szkoda czasu na nich. Nie mają na psychiatrę to wyżalają sie na forum.
          • Gość: duszek :) Ale to były zawody w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 14:23
            Nie zgodzę się do końca z twoją opinią. Bo może się okazać, że są mistrzami
            jednej skoczni (konkretnie Wielkiej Krokwi), na zagranicznych zawodach
            prezentowali poziom zbliżóny do Kadry A, rzadko wchodząc do finału.
            Nie można się sugerować wyłącznie wynikami zawodów krajowych. Kiedyś przed laty
            w Mistrzostwach Finlandii Mika Kojonkoski był wicemistrzem kraju. I troszeczkę
            się zdziwił, gdy Hannu Lepistoe do kadry narodowej wybrał... Mattiego Nykaenena.
            • Gość: majrix Re: Ale to były zawody w Polsce IP: 212.244.211.* 25.03.04, 15:32
              hej Duszku!
              pożyjemy zobaczymy, ja mam nadzieje że te młode chłopaki którzy mają po 17 - 18
              lat jednak wyrosną na co najmniej dobrych zawodników. Pod warunkiem oczywiscie
              zę będą odpowiednio prowadzeni.
              I pod warunkiem że pismaki sie od nich odwalą. Jeśli Mateusz nie lubi z nimi
              gadać, to chyba widać. Więc po co się ma stresować że jeśli będzie dobry to
              będzie musiał robić cos czego nie cierpi, czyli zadawać sie z tymi pijawkami.
              Mateusz, rób swoje, czyli skacz dobrze!! wcale od Ciebie nie wymagam wywiadów.
              Jak kiedyś nie podejdziesz do Kurzajewskiego po skoku, masz moje pełne
              zrozumienie i błogosławieństwo.
              PS. Gwoli ścisłości, Młodzi wygrywali w Zakopanem ale także i w Karpaczu.
              MUSI BYĆ LEPIEJ!!!! :)
      • Gość: gosc dziekujemy polowi za wszystko!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.03.04, 15:00
      • Gość: bomarta Re: Wszystko jasne? - Kuttin za Tajnera IP: *.rydzyna.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 23:23
        no wszystko jasne, tylko po co to wszystko?? nie mam nic do kuttina, bo był
        dobrym trenerem kadry b, ale po co ta dymisja tajnera???? przecież to on
        doprowadził małysza do takich sukcesów, a teraz jeden słabszy sezon i od razu
        musiał odejść, bo przecież nie zrobił tego z własnej woli(wszystko przez
        dziennikarzy). słabszy sezon też się małyszowi należał, tak trudno wam to
        zrozumieć?? a z tą zmianą trenera to boję się żeby nie było tak jak ze zmianami
        terenerów naszej piłkarskiej reprezentacji..(jak było wszyscy wiedzą.........)
        to by było na tyle, schluss.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka