condor Dziękuję ! 05.09.10, 08:20 Jest pani najlepszym ambasadorem naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha MAJA + SCOTT rządzą! IP: *.183.248.221.dsl.dynamic.eranet.pl 05.09.10, 09:09 :-) jak ktoś kiedyś powiedział-to nie rower- to SCOTT (swego czasu były w naszej armii używane wozy opancerzone SKOT) taka gra słów-to tak dla młodszego pokolenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zelenyles MŚ w kolarstwie górskim. Mazurek Dąbrowskiego i... 05.09.10, 10:22 Maja życzę Ci jeszcze wielu takich sukcesów a słuchanie Mazurka Dąbrowskiego którego grają POLSKIM SPORTOWCOM zawsze ściska mnie za serce. Odpowiedz Link Zgłoś
yez.hodowca MŚ w kolarstwie górskim. Mazurek Dąbrowskiego i... 05.09.10, 11:19 Portale dały d..y, nie tylko gazeta.pl. Nie sprawdzałem internetu od wczorajszego wieczora, więc nie wiem jak to wyglądało zaraz po, ale teraz (nazajutrz przed południem), o wiadomości sukcesie Mai to ze świecą szukać. Na wp gdzieś nisko głęboko jest wzmianka, ale bez nazwiska. Na onecie - brak w ogóle! Mówię oczywiście o nagłówkach na stronach głównych. Za to marudzenia piłkarzy cytowane grubą czcionką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe MŚ w kolarstwie górskim. Mazurek Dąbrowskiego i... IP: *.tbs-net.rekin.net 05.09.10, 13:37 GRATULACJE. Piękna kobieta, a na dodatek matematyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Maja Maja ajijaijao! aijaijao! aijaijao!!!!!!! IP: 89.202.154.* 05.09.10, 15:57 gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek To bedzie wkrotce wylacznie polska dyscyplina 05.09.10, 17:09 .....inni bowiem maja dobre drogi i nie robia juz wyscigow po "kocich lbach"..... Odpowiedz Link Zgłoś