Gość: Kamil IP: 195.149.86.* 26.03.04, 18:32 Włączcie telegazetę w TVP1 na stronie 247 i sprawdźcie, jakimi seniorami dysponuje Apator! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Toma Toruń Re: Nowa twarz w Apatorze! IP: *.petrus.com.pl 26.03.04, 20:48 hehehe niezłe Protasieczek:-). Weźmy jednak poprawkę, że robi to Warszawka (nie jestem pewien). Ciekawe co by było gdyby w Skarbie Kibica piłki nożnej napisali np. Saganowek, Saganaowaszczaczek. Całkiem możliwe że Przegląd Sportowy poświęcił by temu wydarzeniu kawałek strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Nowa twarz w Apatorze! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 21:27 jeśli mówimy o telegazecie, to..... bodajże 2 lata temu było coś takiego: A.Fajfer 6(2,1,0,2,1), NCD w 1 biegu A.Fajfer. ma ktoś coś do dodania? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Nowa twarz w Apatorze! 26.03.04, 22:41 Ja mam do dodania,ze gdy przyjezdza sie do W-wy,od razu postrzega sie przybysza ,jak totalnego prowincjusza,obojetnie co by nie robił i z czym przyjezdzał.Potem nastepuje ewentualne zreflektowanie sie.Warszawka ma w dupie jakis tam zuzel.Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
bkssasiad Re: Nowa twarz w Apatorze! 27.03.04, 02:55 Gość portalu: kibic napisał(a): > jeśli mówimy o telegazecie, to..... > > bodajże 2 lata temu było coś takiego: A.Fajfer 6(2,1,0,2,1), NCD w 1 biegu > A.Fajfer. > > ma ktoś coś do dodania? :PPP O co Ci chodzi? Ten co wygrał pierwszy bieg jechał z wiatrem, dlatego rekordu niem zaliczono. Faja jechał pod wiatr, więc zarządził. Proste, nie ?;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś