Gość: Misza IP: *.ic.ru 20.02.02, 23:43 Uffff! Kolja Habibulin jest SUPER! Taka gra warta miana najlepszego bramkarza... Dzis jest triumg sowieckiego hokeju: Bialorus i Rosja zrobili CUD na lodzie ;- ))) Pozdrawiam Misza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szwedka Re: URAAAAA! Habibulin THE BEST!!!! IP: *.telia.com 20.02.02, 23:54 Gratulujemy pieknie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Dzieki IP: *.ic.ru 21.02.02, 00:18 Gość portalu: Szwedka napisał(a): > Gratulujemy pieknie :-))) Dziekuje ;-) Zwykle mowia ze bramkarz to polowa druzyny, ale w tym meczu Chabi gral za 90% sbornej ;-)))) I Udalo sie! Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Re: Dzieki IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 21.02.02, 00:32 Gość portalu: Misza napisał(a): > Gość portalu: Szwedka napisał(a): > > > Gratulujemy pieknie :-))) > > Dziekuje ;-) > > Zwykle mowia ze bramkarz to polowa druzyny, ale w tym meczu Chabi gral za 90% > sbornej ;-)))) > > I Udalo sie! > > Misza gratuluje...ale ten cud to tylko zwyciestwo Bialorusinow! Khabibulin jest super...mam nadzieje ze Rosja wygra caly turniej...a marzeniem byloby zwyciestwo nad USA w finale:-)!!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Dzieki 21.02.02, 04:01 Tolerku, Amerykanie zagraja z Rosja w polfinale, Bialorus pewnie z Finlandia Final:powtorka grupowego meczu Finlandia-Rosja. W niedziele jednak wygraja Maladcy.Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Dzieki IP: *.ic.ru 21.02.02, 05:28 Gość portalu: toler napisał(a): > gratuluje...ale ten cud to tylko zwyciestwo Bialorusinow! > Khabibulin jest super...mam nadzieje ze Rosja wygra caly turniej...a marzeniem > byloby zwyciestwo nad USA w finale:-)!!! Yankees musza byc rozbity na wlasnej ziemi, bo po 1980 mamy pewiem niedosyt.. ;-) > > pozdr. > Pozdr. Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Re: Dzieki IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 21.02.02, 00:36 Gość portalu: Misza napisał(a): > Gość portalu: Szwedka napisał(a): > > > Gratulujemy pieknie :-))) > > Dziekuje ;-) > > Zwykle mowia ze bramkarz to polowa druzyny, ale w tym meczu Chabi gral za 90% > sbornej ;-)))) > > I Udalo sie! > > Misza Khabibulin jest super...teraz mam nadzieje ze do finalu Rosja dojdzie a tam oby z USA wygrala:-)))))) ale ten cud to tylko jeden byl dzisiaj:Bialorus!:-) pozdr. go sborna!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Dzieki 21.02.02, 01:49 Nie chwalac sie o tym, ze "sborna" wygra pisalem przed turniejem. Szwedzi wycieli nie zly noomer,niestety.Amerykance Giermancow rozbili, a tak beda rozbici przez "maladcoow". Jeszcze jedno:nie "go sborna" a "szajbu,szajbu" i "maladcy,maladcy". Widocznie z mlodzieza wymieniam te teksty, nieprawdaz? Pazdrawlajoo, z Szikagowa Krakoos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Ale Ale Ale Ale ! Tak sie u nas mowi ;-)) IP: *.ic.ru 21.02.02, 05:26 magazyn1 napisał(a): > Nie chwalac sie o tym, ze "sborna" wygra pisalem przed turniejem. Tez nie chwalac, powiem ze tez tak myslalem ;-))) Ale gdy zobaczylem 1 tercje chwycilem sie za glowe i powiedzialem: "Jezeli wygramy, to bedzie to niesprawedliwie w stos. do Czechow, ale w koncu na tej olimpiadzie ciaglie nas robia w baloona, wiec tym razem moze bedzie "rewanz" ;-))) Ale gdy Maxim Afinogenow strzelil gola, to krzyczalem tak ze sasiedzie chyba nie uslyszeli kto to byl ;-))) > Szwedzi wycieli nie zly noomer,niestety. > Amerykance Giermancow rozbili, Chyba pomyliles kropek i przecinek ;-D > a tak beda rozbici przez "maladcoow". Wierze w to w 100%, ale moze najpierw Suomi rozwali ich w polfinale ;-)) > Jeszcze jedno:nie "go sborna" a "szajbu,szajbu" i "maladcy,maladcy". "Шайбу, Шайбу" - slychac to bylo w tym meczu czasem... A jeszcze Ale.. Ale.. Rassija Chempion (lub wperiod)" > Widocznie z mlodzieza wymieniam te teksty, nieprawdaz? > Pazdrawlajoo, z Szikagowa Krakoos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Dzieki IP: *.ic.ru 21.02.02, 05:26 Gość portalu: toler napisał(a): > Khabibulin jest super...teraz mam nadzieje ze do finalu Rosja dojdzie a tam oby > z > USA wygrala:-)))))) > Masz to jak w banku... rosyjskim ;-)) > ale ten cud to tylko jeden byl dzisiaj:Bialorus!:-) Miracle on ICE ver. II ;-)) > > pozdr. > > go sborna!:-) > Rassija pweiod!! Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Dzieki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 11:28 A ja jestem za Amerykanami! Grają wspaniały, efektowny hokej (patrz bramka Bretta Hulla w meczu z Niemcami), Richter nie jest gorszy od Khabibulina, no i są chyba najbardziej zmotywowani i mają poparcie publiczności. Niemniej jednak gratuluję(szczególnie Khabibulinowi) zwycięstwa Rosji, bo Czesi byli naprawdę mocni. Finał? Północno-amerykański USA - Kanada. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Dzieki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 11:30 A ja jestem za Amerykanami! Grają wspaniały, efektowny hokej (patrz bramka Bretta Hulla w meczu z Niemcami), Richter nie jest gorszy od Khabibulina, no i są chyba najbardziej zmotywowani i mają poparcie publiczności. Niemniej jednak gratuluję(szczególnie Khabibulinowi) zwycięstwa Rosji, bo Czesi byli naprawdę mocni. Finał? Północno-amerykański USA - Kanada. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Dzieki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 11:36 A ja jestem za Amerykanami! Grają wspaniały, efektowny hokej (patrz bramka Bretta Hulla w meczu z Niemcami), Richter nie jest gorszy od Khabibulina, no i są chyba najbardziej zmotywowani i mają poparcie publiczności. Niemniej jednak gratuluję(szczególnie Khabibulinowi) zwycięstwa Rosji, bo Czesi byli naprawdę mocni. Finał? Północno-amerykański USA - Kanada. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Dzieki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 11:36 A ja jestem za Amerykanami! Grają wspaniały, efektowny hokej (patrz bramka Bretta Hulla w meczu z Niemcami), Richter nie jest gorszy od Khabibulina, no i są chyba najbardziej zmotywowani i mają poparcie publiczności. Niemniej jednak gratuluję(szczególnie Khabibulinowi) zwycięstwa Rosji, bo Czesi byli naprawdę mocni. Finał? Północno-amerykański USA - Kanada. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Dzieki 21.02.02, 11:36 A ja jestem za Amerykanami! Grają wspaniały, efektowny hokej (patrz bramka Bretta Hulla w meczu z Niemcami), Richter nie jest gorszy od Khabibulina, no i są chyba najbardziej zmotywowani i mają poparcie publiczności. Niemniej jednak gratuluję(szczególnie Khabibulinowi) zwycięstwa Rosji, bo Czesi byli naprawdę mocni. Finał? Północno-amerykański USA - Kanada. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Dzieki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 11:37 A ja jestem za Amerykanami! Grają wspaniały, efektowny hokej (patrz bramka Bretta Hulla w meczu z Niemcami), Richter nie jest gorszy od Khabibulina, no i są chyba najbardziej zmotywowani i mają poparcie publiczności. Niemniej jednak gratuluję(szczególnie Khabibulinowi) zwycięstwa Rosji, bo Czesi byli naprawdę mocni. Finał? Północno-amerykański USA - Kanada. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Dzieki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 11:37 A ja jestem za Amerykanami! Grają wspaniały, efektowny hokej (patrz bramka Bretta Hulla w meczu z Niemcami), Richter nie jest gorszy od Khabibulina, no i są chyba najbardziej zmotywowani i mają poparcie publiczności. Niemniej jednak gratuluję(szczególnie Khabibulinowi) zwycięstwa Rosji, bo Czesi byli naprawdę mocni. Finał? Północno-amerykański USA - Kanada. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Dzieki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 11:38 A ja jestem za Amerykanami! Grają wspaniały, efektowny hokej (patrz bramka Bretta Hulla w meczu z Niemcami), Richter nie jest gorszy od Khabibulina, no i są chyba najbardziej zmotywowani i mają poparcie publiczności. Niemniej jednak gratuluję(szczególnie Khabibulinowi) zwycięstwa Rosji, bo Czesi byli naprawdę mocni. Finał? Północno-amerykański USA - Kanada. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Dzieki IP: *.czes.gazeta.pl 21.02.02, 12:48 Kubasa, powtarzasz się! A ja i tak trzymam kciuki za sborną. Jak wygrają z Amerykanami w półfinale, to w meczu o złoto i z Kanadą powinni sobie poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Dzieki 21.02.02, 13:16 Gość portalu: szcz napisał(a): > Kubasa, powtarzasz się! A ja i tak trzymam kciuki za > sborną. Jak wygrają z Amerykanami w półfinale, to w > meczu o złoto i z Kanadą powinni sobie poradzić No właśnie, powtarzam się :). Ale to z przyczyn obiektywnych, czyli z winy portalu. Tutaj każdy jest za Rosją muszę więc bronić honoru Amerykanów :). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: URAAAAA! Habibulin THE BEST!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 12:56 Habibulin był "prosta priewoshodnyj", a numerem 2 turnieju jest Białorusin Miezin (co pokazał już w 1 tercji meczu z USA). Teraz tylko zwycięstwo z USA i finał!!! No chyba, że federacja przyna złoto Amerykanom lub Kanadyjczykom, za to, że Fiedorow przewrócił się w trakcie meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: 1972 i 1976 i 1980 IP: 209.47.143.* 21.02.02, 18:57 To byly piekne chwile: 1972 - Canada wygrala z Sovietami 4 z 7 meczow 1976 - Polska wygrala z Sovietami 6:4 w Katowicach 1980 - USA wygralo z Sovietami Lake Placid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: 1972 i 1976 i 1980 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 17:20 Gość portalu: wojtek napisał(a): > To byly piekne chwile: > 1972 - Canada wygrala z Sovietami 4 z 7 meczow > 1976 - Polska wygrala z Sovietami 6:4 w Katowicach > 1980 - USA wygralo z Sovietami Lake Placid Hehehe;) Tak duuuuuuuuuzo bylo tych pieknych chwil, ze pewnie znasz je co do sekundy;)) Ale wspolczuje Ci bardzo ilez to razy musiales cierpiec potworne katusze gdy Rosjanie prali jankesow i kanadoli po dupskach :)))) Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: 1972 i 1976 i 1980 IP: 209.47.143.* 22.02.02, 18:07 Wiesz jak bylo: USA i Canada nie wysylala swoich najlepszych przez dlugie lata a ruscy mieli cala armie czerwona pod bronia. Nigdy sie tzw Mistrzostwami Sw sie nie przejowalem, chyba ze Pepiki praly Sovietow. A 1972 soviecka rep byla top, Tretajk Charlomov ..., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: 1972 i 1976 i 1980 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 19:18 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Wiesz jak bylo: USA i Canada nie wysylala swoich najlepszych przez dlugie lata > a ruscy mieli cala armie czerwona pod bronia. > Nigdy sie tzw Mistrzostwami Sw sie nie przejowalem, chyba ze Pepiki praly > Sovietow. > A 1972 soviecka rep byla top, Tretajk Charlomov ..., Wiesz jak to jest, czasem slepej kurze i ziarnko sie trafi ;)) I tylko dzieki temu Rosja cos przegrywala. Ale na Pucharze Kanady CCCP pral juz i zawodowcow z najlepszymi w skladzie. Chyba kojarzysz co to takiego bylo Puchar Kanady. Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EB Re: URAAAAA! Habibulin THE BEST!!!! IP: 192.168.0.* 22.02.02, 17:36 BIAŁORUŚ-CANADA 12-2, ROSJA-USA 9-1 TO SĄ MOJE TYPY. pozdrawia EB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Do wszystkich ,,expertow'' hokeja na lodzie. IP: *.sympatico.ca 23.02.02, 20:06 Canada-Bialorus 7:1 USA-Rosja 3:2 Jutro final Canada-USA stawiam na Canade Odpowiedz Link Zgłoś