Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trener ...

IP: *.tvgawex.pl 12.09.10, 19:34
    Systematycznie, metodycznie rozumuje Adamek.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mufc73 Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trener ... IP: *.stk.vectranet.pl 12.09.10, 20:00
        dlaczego kliczko walczy tylko w niemczech? boi sie latac samolotami?
        • elgregorius Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene 12.09.10, 23:01
          Kliczki walczą także poza Niemcami, kilka ich walk odbyło się w USA, a z Hejem chętnie walczyliby w W. Brytanii. Jednakże w Niemczech zarabiają najwięcej.
      • Gość: MARECKI CALGARY Bez szans IP: 75.156.204.* 13.09.10, 02:00
        Pewnie Adamkowi nie bedą zgadzac sie finanse a prawda jest taka że ani on ani Haye nie mają szans z Kliczkami
        • Gość: Rochu Re: Bez szans IP: *.171.198.151.static.crowley.pl 13.09.10, 19:51
          to żeś odkrył Amerykę. Dzisiaj na świecie nikt nie ma szans z lepszym z Kliczków. Jednak jest paru bokserów, którzy nie dadzą się zabić w pierwszej rundzie. Adamek chyba do takich należy. Przy odrobinie szczęścia i ogromnych przygotowaniach "pod Kliczkę" mógłby może nawet przegrać "tylko" na punkty. Dlatego jak zaoferują odpowiednią kasę nic nie stoi na przeszkodzie, żeby walczyć. To jednak idą jednak kwoty w grube miliony. Ile tobie musieliby zaoferować za bieganie po ruchliwej autostradzie przez 10 rund? Pewnie tyle samo chce Adamek. W wadze ciężkiej zawsze zdarzyć się może chwila nieuwaga Kliczki i jeden dobry cios Adamka (szansa jak 1:100 ale jednak) dla tego emocje na pewno będą
      • Gość: aaaa Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trener ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 18:12
        Adamek jest za mały, będzie KO.
      • Gość: mmmm Adamek ciągle tylko mówi o pieniądzach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 18:13
        niemal zawsze powtarza tylko o ilości kibiców, o zgadzających się pieniądzach.
        • Gość: ja Re: Adamek ciągle tylko mówi o pieniądzach IP: 77.236.0.* 14.09.10, 00:15
          A ty jak idziesz do pracy, to penie nie pytasz pracodawcy ile będziesz zarabiać, tak? To jest jego praca, ciężka, kilka osób na świecie może stanąć do walki z Kliczkami i należy się za to odpowiednie wynagrodzenie. Proste.
          • Gość: wizgis Re: Adamek ciągle tylko mówi o pieniądzach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 07:45
            EEE no coś Ty. Przecież on jest tak wierzący, że napewno zgodnie z nauką Chrystusa dobra doczesne ma za nic.
            • Gość: ma_lu Re: Adamek ciągle tylko mówi o pieniądzach IP: 195.42.249.* 14.09.10, 10:09
              Dóbr doczesnych nie potrzebują buddyści, a nie chrześcijanie. Adamek jest katolikiem - spójrz na Watykan, jacy tam są "ubodzy"...
      • Gość: ed.noface Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 18:20
        > Systematycznie, metodycznie rozumuje Adamek.

Z całym szacunkiem dla Adamka ale ewidentnie wyszedł na światło dzienne jego plan zarobienia forsy na walce z Kliczkami. Wynik sportowy tutaj nie ma żadnego znaczenia. Każdy kto chociaż tylko interesuje się boksem zdaje sobie sprawę, że Adamek ma minimalne szanse w takiej walce. Co więcej Adamek też to wie ale tylko taka walka daje możliwości zarobienia zadowalającej kupy forsy na którą liczy Tomek. I tak doszedł daleko i jest nieprzeciętnym zawodnikiem, byle tylko nie nabawił się utraty zdrowia po tej walce.
        • Gość: Gargulec Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.globalconnect.pl 13.09.10, 18:37
          O, przepraszam. Adamek szczekał, że zniszczy Kliczków i będzie mistrzem świata, więc niech teraz nikt nie zaczyna go bronić i usprawiedliwiać przed walką. Jak wygra, to będzie "gość", ale jak przegra, to potwierdzi się stara prawda, że z gęby nie warto robić szmaty i trzymać język za zębami. Już od dawna ten człowiek zachowuje się jak buc - niech więc teraz nagle nie zmienia swoich poglądów i pokaże czy jest taki dobry jak się przechwalał.
          • Gość: zazaza Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.chello.pl 13.09.10, 18:57
            Kim są teraz Kliczkowie? Można by powiedzieć obrastają legendą z braku laku. Gdy walczył Lewis jeden z braci został bezlitośnie zbity. TO samo pewnie zrobiliby z jednym jak i drugim panowie Holyfield, Tyson, Foreman czy porza kolejny wspomniany wcześniej LEwis w czasie swojego szczytu. Vitalij dostał po nosie w LA i teraz poza Europe nosa nie wyściubia ;)
            • Gość: wsx Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.chello.pl 13.09.10, 20:04
              Tja, a Jordan był lepszy od Kobego, a Lubański z Bońkiem wystarczyliby, żebyśmy wyszli z grupy na EURO2012.
              • Gość: bart Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: 90.156.112.* 13.09.10, 21:58
                Pewnie, ze MJ byl lepszy od Kobiego. W obronie, ataku, przechwytach, asystach, zbiorkach, punktach, wsadach. Tylko troche gorzej rzucal osobiste i za 3 ptk.
            • Gość: Sternmayer Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.13-2.cable.virginmedia.com 13.09.10, 20:43
              Chyba ogladalem ina walke pomiedzy lewisem a kliczka. O ile wiem, to kliczko ja przegral bo mial rozwalony luk brwiowy i w/g lekarza nie mogl walczyc. I o ile wiem to kliczko wygrywal te walke, mial tez wielkie checi do walki. I o ile wiem to lewis szybciutko zakonczyl kariere zeby byc niepokonanym i nie byc zmuszonym do 2giej walki z vitalijem.
              • Gość: :p Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.chello.pl 13.09.10, 21:23
                DOKŁADNIE!!!!!!!!!!
            • Gość: kosti Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.09.10, 23:07
              Bezlitosnie zbity?Obejrzyj jeszcze raz walke,sedzia przerwal walke przez rozwalone oko,ale daleko Kliczce bylo do liczenia,malo tego,to Lewis mial ogromne klopoty i wcale nie powiedziane,ze Kliczko by wtedy nie wygral...zastanawiajace,ze Lewis nie dal szansy rewanzu Kliczce nie sadzisz?
        • Gość: menda Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 18:40
          [...]
          > byle tylko nie nabawił się utraty zdrowia po tej walce.

Spokojnie, Albercik Sosnowski tez mial nie przezyc walki z Kliczko :-P
      • Gość: Wena Alleluja i do przodu panie Tomku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 19:09
        trzymamy kciuki
      • Gość: Sławomir Adamek liczy na ogromną gażę. IP: *.euronet.net.pl 13.09.10, 19:26
        Zdaje sobie chłopak sprawę ze to może być dla niego koniec kariery pięściarskiej,oby nie pobił rekordu Gołoty nokautu w pierwszej rundzie.
      • Gość: estimated Szkoda IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.10, 19:42
        Szkoda, że już nie boksują Tyson z Holyfieldem, bo by pokazali klice Kliczków na czym boks polega i jak się nokautuje w pierwszej rundzie.
        • Gość: turtlezzz Re: Szkoda IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 20:12
          Holyfield i Tyson nie mieliby większych szans z Kliczkami. To m.in. nie te gabaryty. Lewis bez trudu poradził sobie tak z Holyfieldem, jak z Tysonem (prawda, już dość wiekowym, ale wcześniej spranym przez Holyfielda, jak również u szczytu kariery pokonanym przez Bustera Douglasa, którego pobił Holyfield). Tylko Witalij Kliczko był wyzwaniem dla Lewisa - ich walka w zasadzie była nierozstrzygnięta. I był to jeden z najlepszych pojedynków o prymat w ciężkiej w historii.
      • laure-sainclair Biedny Adamek ! ledwo zaczął... 13.09.10, 19:46

a już będzie musiał skończyć!!! mam tu na myśli walkę z którymś z Kliczków
      • larsonka Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene 13.09.10, 19:50
        Jeśli do walki dojdzie to będę trzymała kciuki za zwycięstwo T. Adamka, jednak Jego pier... o kasie już zdzierżyć nie mogę!
        • Gość: wsx Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.chello.pl 13.09.10, 20:05
          A ty pracujesz dla przyjemności?
          PS. Ja go zdzierżyć nie mogę za Rydzyka i radio z ryjem.
        • Gość: gołota Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.pg.com 13.09.10, 20:14
          przegrać z Kliczką to jak wygrać z Kliczką
        • Gość: krol Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.static.ptr.magnet.ie 13.09.10, 20:16
          DO LARSONKA: co ty za glupoty wypisujesz, o co ma Tomkek walczyc, o tytul tylko, o pas? To jest boks zawodowy i Tomka praca, tak utrzymuje rodzine. Zapiernicza od lat jak ty siedzisz przed tiwi i jezeli kiedykolwiek ma walczyc o kase to walsnie teraz. Ty pewnie w pracy tez jestes tylko dla oklaskow i jak szef proponuje ci wieksza kase to odmawiasz? Nie lubie takiego gadania bo pokazuje tylko ze sa Polaczki ktorzy za nic nie moga wybaczyc komus sukcesu, mam wrazenie ze wlasnie taki jestes. A ty Mistrzu (Tomek Adamek), walcz, wygrywaj, i zarabiaj miliony, zycze ci najwiekszej kasy bo harujesz i przynosisz nam wiele wspanialych emocji.

• lzp Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene 13.09.10, 20:32
            Wiesz co? Myślę, że tu nie chodzi o to że walczy po to aby zarabiać kasę. To jest jasne jak słońce i każdy myślący o tym wie że dają sobie obijać ryj za kasę i po nic innego. Taka praca.
            Mnie jednak u Adamka wk... coś innego. Dużo opowiada o Bogu jaki to jest wierzący, uduchowiony itp. A z drugiej strony ta jego duchowość zostaje zestawiona z brutalnym materializmem. Dla mnie jeśli ktoś z jednej strony mówi że głęboko wierzy i mówi o Bogu w wydaniu chrześcijańskim, a z drugiej strony przykłada wielką wagę do bogactwa gdzieś jest nieszczery a może nie do końca rozumiejący o czym mówi.
            • larsonka Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene 13.09.10, 23:47
              lzp napisał:

> Wiesz co? Myślę, że tu nie chodzi o to że walczy po to aby zarabiać kasę. To je
              > st jasne jak słońce i każdy myślący o tym wie że dają sobie obijać ryj za kasę
              > i po nic innego. Taka praca.
              Tylko tyle dla Ciebie znaczy sport, walka i rywalizacja?
          • larsonka Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene 13.09.10, 21:02
            Gość portalu: krol napisał(a):

> DO LARSONKA: co ty za glupoty wypisujesz, o co ma Tomkek walczyc, o tytul tylk
            > o, o pas? To jest boks zawodowy i Tomka praca, tak utrzymuje rodzine. Zapiernic
            > za od lat jak ty siedzisz przed tiwi i jezeli kiedykolwiek ma walczyc o kase to
            > walsnie teraz. Ty pewnie w pracy tez jestes tylko dla oklaskow i jak szef prop
            > onuje ci wieksza kase to odmawiasz? Nie lubie takiego gadania bo pokazuje tylko
            > ze sa Polaczki ktorzy za nic nie moga wybaczyc komus sukcesu, mam wrazenie ze
            > wlasnie taki jestes. A ty Mistrzu (Tomek Adamek), walcz, wygrywaj, i zarabiaj m
            > iliony, zycze ci najwiekszej kasy bo harujesz i przynosisz nam wiele wspanialyc
            > h emocji.
            >
            Mój Drogi - jestem Oną - tego mógłbyś się jednak domyśleć ;) A co do meritum - nie zazdroszczę nikomu sukcesów, ba, kibicuję nawet i zaciskam kciuki o czym zdaje się wspomniałam na samym początku. Od wielkiej klasy sportowca oczekuję czegoś więcej niż tylko ciągłego mówienia o możliwym zarobku, to mnie zwyczajnie do niego zniechęca, tak jak nieustanne ględzenie o swojej wierze. A TV włączam tylko wtedy kiedy zapodają boks :P
            • Gość: krol Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.static.ptr.magnet.ie 13.09.10, 21:56
              Do Larsonki!!! Mam wrazenie ze mylisz troche rzeczywistosc, na tym etapie na ktorym jest Tomek walczy sie dla kasy, raczej informatykiem on juz nie zostanie. wypowiadanie sie w mediach o kasie w jakis sposob jest tez forma negocjacji, pamietasz propozycje B-HOP's?Ktos kiedys napisal ze Tomek ciagle mowi o kasie ale jest to bzdura, sledze tego chlopaka kariere dosc uwaznie i jakos szczegolnie tego nie widze. A to, ze od czasu do czasu powie cos o kasie to reszte tego narodu boli jak zreszta widac:), z wszystkich pojawiajacych sie wiadomosci wyciagaja tylko jedno.
              Co do wiary, facet jest szczery i mowi otwarcie ze wierzy w Boga i sie tego nie wstydzi pomimo ze jest to teraz malo modne. A ze chce zarobic, bo ma na to szanse, to ja mu zycze naprawde wielkich pieniedzy. Nie przekonalas mnie, uwazam ze dalej sie czepiasz bzdur.
              • larsonka Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene 13.09.10, 23:28
                Gość portalu: krol napisał(a):

> Do Larsonki!!! Mam wrazenie ze mylisz troche rzeczywistosc, na tym etapie na kt
                > orym jest Tomek walczy sie dla kasy, raczej informatykiem on juz nie zostanie.
                > wypowiadanie sie w mediach o kasie w jakis sposob jest tez forma negocjacji, pa
                > mietasz propozycje B-HOP's?Ktos kiedys napisal ze Tomek ciagle mowi o kasie ale
                > jest to bzdura, sledze tego chlopaka kariere dosc uwaznie i jakos szczegolnie
                > tego nie widze. A to, ze od czasu do czasu powie cos o kasie to reszte tego nar
                > odu boli jak zreszta widac:), z wszystkich pojawiajacych sie wiadomosci wyciaga
                > ja tylko jedno.
                > Co do wiary, facet jest szczery i mowi otwarcie ze wierzy w Boga i sie tego nie
                > wstydzi pomimo ze jest to teraz malo modne. A ze chce zarobic, bo ma na to sza
                > nse, to ja mu zycze naprawde wielkich pieniedzy. Nie przekonalas mnie, uwazam
                > ze dalej sie czepiasz bzdur.
                Do krol:
                Rzeczywistość? A co to wg Ciebie jest? Napierdzielanie się tylko i wyłącznie dla kasy by zarobić na utrzymanie mamuśki i dzieci? To kiedy wg Ciebie On nie będzie walczył dla kasy skoro teraz tylko i wyłącznie dla niej walczy? Im wyżej to i oczekiwania niższe? Nie sądzę. Bardzo możliwe, iż kosmitka ze mnie i postrzegam rzeczywistość zupełnie inaczej niż reszta królów ;) Doskonale wiem, że T. Adamek managerem czy też informatykiem w "mojej" firmie nie zostanie i nawet nie chciałabym bo "mędrców" nam w firmie nie brakuje choć przydałby się czasami ktoś, kto zadziałałby pięścią i to nie tylko dla mamony;) Panie Krol - ja też życzę T. Adamkowi sukcesów, zacisnę moje kościste pięści najmocniej jak się tylko da. Prawdziwym, pełnym szacunku człowiekiem, sportowcem on jednak dla mnie nie będzie - tako rzekę JA, Polaczka (wg Twych słów)
                • Gość: ma_lu Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: 195.42.249.* 14.09.10, 10:29
                  > Rzeczywistość? A co to wg Ciebie jest? Napierdzielanie się tylko i wyłącznie dl
                  > a kasy by zarobić na utrzymanie mamuśki i dzieci? To kiedy wg Ciebie On nie będ
                  > zie walczył dla kasy skoro teraz tylko i wyłącznie dla niej walczy?

A wiesz od kiedy Adamek walczy? Walczy od 22 lat. Tak, tak, od 12 roku życia. Ty też tyle poświęciłaś swojemu zawodowi? Bo facet oprócz szkoły, to jeszcze zapierdzielał na treningi. Byłaś kiedyś sportowcem? Wiesz jakie to wyrzeczenia? Ja przez KILKA lat byłem i mam mgliste wyobrażenie i naprawdę podziwiam wszystkich trzydziestokilkuletnich sportowców, bo oni tych wyrzeczeń mieli 20-kilka lat. Wyrzeczeń i ciężkiej pracy, za które nikt im nic nie płacił.
                  A od kiedy Adamek zarabia porządne pieniądze? Od roku? Od dwóch?

Przepraszam, Larsonko, masz rodznię (rodziców, męża, dzieci) na utrzymaniu?
                  A co w zarabianiu pieniędzy jest niestosownego, jesli ktoś chce zapłacić za Twój wysiłek?

Możesz sobie zaciskać pięści i "kibicować", ale to chyba mało szczere kibicowanie, skoro tyle zawiści w Tobie...
                  • larsonka Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene 14.09.10, 17:10

> Możesz sobie zaciskać pięści i "kibicować", ale to chyba mało szczere kibicowan
                    > ie, skoro tyle zawiści w Tobie...
                    Nie zrozumiałeś chyba mojej wypowiedzi - doceniam Jego pracę i wysiłek same w sobie, jednak mierzi mnie, że tak często mówi o pieniądzach. Tylko tyle. Nie musisz się ze mną zgadzać, jednak twierdzenie, że jestem zawistna a moje kibicowanie szczerym nie jest, jest bardzo niesprawiedliwe.
        • Gość: ilpadrino Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 20:47
          to staraj sie o pracę i nie pytaj o wypłatę.....
        • Gość: thantal Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 00:40
          a dziwisz sie? chcialbys za free po gebie dostac oklep?
        • Gość: miki Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 01:23
          To wyjdź na ring dla idei, ducha sportu itd. :D Adamek jest chociaż szczery - tytuły i kasa - po to walczę ! A że znów to powtarza ? No cóż, po tej walce może byc tak że mało kto już mu zapłaci rozsądne pieniądze jeśli np. polegnie przez nokaut. Samo życie... a to jego praca, więc nic dziwnego że pyta o zarobki ;)
      • Gość: polo Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trener ... IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.10, 20:17
        to juz bedzie ostatnia wyplata naszego mistrza!
      • Gość: kibic Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trener ... IP: *.elpos.net 13.09.10, 20:22
        Nikołaj Wałujew to byłoby ciekawe z Kliczkami, co prawda przegrał niejednogłośnie na punkty z Davidem Haye'em, ale Hay'e to pajac.
        Myślę, że dziadek Evander Holyfield pokazałby też Kliczkom trochę boksu, w szczególności taktyki jak w pojedynku z Wałujewem.
      • Gość: skim Gra Online - Manager Skoków Narciarskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 20:37
        Gra Online - Manager Skoków Narciarskich
      • Gość: Olekkk Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trener ... IP: *.net 13.09.10, 20:51
        Tak tak Kliczkowie teraz się napinają i marudzą , że nikt nie chce stanąć z nimi do walki, bo wszyscy się boją, ale gdy kilka lat temu wchodziła w grę walka z olbrzymim Wałujewem sami trzęśli tyłkami ze strachu i wymyślali wykręty. Mam nadzieję, że wreszcie pojawi się bokser, który będzie miał serce i technikę Adamka i warunki fizyczne Kliczków, bo tylko tyle wystarczy by strzepać ich z tronu.
      • Gość: look7 Adamek chce dużo kasy IP: 80.51.108.* 13.09.10, 21:22
        bo po tym pojedynku będzie musiał zakończyć kariere oczywiście go przegra.
      • old.european Stlukli 1. i 2. garnitur, musza brac 3. 13.09.10, 21:32
        Podziwiam Kliczkow za to, ze potrafia powstrzymac sie od zabicia przeciwnika w 1. rundzie. Ciekawe, ile pozwola oddychac Adamkowi. Moze jakas slowianska solidarnosc zadziala i Adamka ocali?
        • Gość: turtlezzz Re: Stlukli 1. i 2. garnitur, musza brac 3. IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 20:17
          Nie doceniasz Adamka. To w tej chwili jeden z najlepszych bokserów wagi ciężkiej, wyśmienity counterpuncher, który przetrzyma każdego rywala. Może nie każdego pokona, ale znokautować Adamka to wielka sztuka. Szkoda tylko, że znów zerwał współpracę z Gmitrukiem - im dłużej pracuje bez niego, tym niższy poziom prezentuje.
      • Gość: Lolo Adamek w trumnie IP: *.dclient.hispeed.ch 14.09.10, 00:05
        Juz to widze ...
      • losiu4 Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trener ... 14.09.10, 07:05
        "Jeśli będzie zapewnione odpowiednie honorarium, staję w ringu z Kliczką - odpowiada Polak."

łaskawy pan :)

Pozdrawiam

Losiu
      • jozo2 Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trener ... 14.09.10, 08:44
        widać ze się chłoptaś boi,stawiając warunki że jezli zarobi to stanie dowalki gdyby marzył o mistrzostwie to walczył by za marne pieniądze a wygrywając stawiał by warunki innym
        • Gość: turtlezzz Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 20:08
          Prawdę piszesz.

Prawdą jest również, że tylko idiota nie boi się Kliczków.

Gdyby Marsjasz miał rozum, wiele zażądałby za pojedynek z Apollinem.
        • Gość: sznicki Re: Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trene IP: *.chello.pl 15.09.10, 16:34
          Wyskocz z tym chłoptasiem mistrzuniu.Szybko pokazałby ci twoje miejsce.Jesli chodzi o hajs to normalne ze chce go wiecej skoro ma tam tracić zdrowie.Nie pamietam dokladnego bilansu kliczków ale starszy ma jakies 95% walk skonczonych przed czasem młodszy moze z 85-90.
          Także zastanów sie co piszesz.Ta walka to wyzwanie a nie jakas amatorka
      • Gość: tomas_l Kliczko-Adamek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 09:28
        Kliczkowie nie pokazują ładnego boksu, nie muszą. W Niemczech stali się gwiazdami pierwszej wielkości, nawet na mało ekscytującego przeciwnika potrafią przyciągnąć tłumy. Robią z tego biznes, znajdują "leszczy" którzy za parę EURO zaryzykują zdrowie, ale gawiedź zapłaciła za bilety, RTL sprzedało reklamy, więc nie wypada by widowisko zakończyło się za szybko, ale dla obiektywnych oglądaczy co to za widowiska? Co do Adamka, to mu się chwali że ma dumę i się ceni bardziej niż polskie sprzątaczki w niemieckich hotelach, wyznanie nie ma tu nic do rzeczy. Walki Kliczki z Peterem i z Adamkiem mają się różnić od siebie jak świniobicie od polowania. Nie oznacza to, że traktuję Adamka jako faworyta, ale za kogoś, kto zmusi Kliczkę do uczciwego zapracowania na wypłatę. Wcześniej Adamek przyznawał, że nie jest jeszcze na Kliczków gotowy. Teraz, jako kandydatowi na przeciwnika nie wolno mu poddawać się już przed walką. Co ma mówić? Że się boi? Mówi, że w ringu wszystko jest możliwe, według mnie raczej nie rżnie "koguta". Do "argumentów" Adamka na razie niestety postawiłbym na większą ruchliwość w ringu, wiarę i wolę przetrwania, ale chyba pękłbym z narodowej dumy gdyby Góral wygrał, oczywiście na punkty.
        Do innych forumowiczów: życzmy sobie, by wszyscy bokserzy mówili tak mądrze jak Adamek. Porównajcie z wypowiedziami innych bokserów.
      • uaplde Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trener ... 14.09.10, 13:20
        Ciekawie - Rinat Achmetow proponuje Klyczkam prowadzić
        boksowanie nie w DE czy USA, a w Donbasie, na nowym
        doneckim stadionie !

Jak na to zareaguje firma Klitschko Management Group.
      • Gość: fan Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trener ... IP: 62.87.208.* 14.09.10, 20:29

a o czym ma mowic jak nie o pieniadzach kto by chcial dostawac w glowe za darmo a jesli chodzi o kliczkow to niech ktos napisze jakiego mieli ostatnio wymagajacego rywala zadnego to jak sie tepaki nie znacie to nie piscie kliczkowisa takimi mistrzami jakim byl michalczewski kazdy rywal slaby i do bicia
      • w-klubie.pl Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trener ... 15.09.10, 11:08
        w-Klubie.pl nowy serwis dla Kibiców i Zawodników. Zapraszamy!
      • uaplde Boks. Ukraiński koszmar Samuela Petera. Trener ... 18.10.10, 01:34
        Ciekawa dyskusja !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka