Gość: Zalasinho 6 IP: *.net.stream.pl 14.09.10, 16:33 Tu może wygrać tylko jedna drużyna FC BARCELONA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anonim FC Barcelona - Panathinaikos IP: *.chello.pl 14.09.10, 20:52 Kto wygra mecz..... Proste pytanie - Barca i to sie wie :P ale rymy BarCa 4EVeR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: FC Barcelona - Panathinaikos IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 21:01 barca gola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim FC Barcelona - Panathinaikos IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 22:30 FC BARCELONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: FC Barcelona - Panathinaikos IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.10, 07:58 A w weekend kolejna porażka, tym razem z Atletico na wyjeździe. Będą baty niezły, może z 5:1 ? Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 A na mundialu Messi był cienkim Bolkiem... 15.09.10, 08:37 Koniec ubiegłego sezonu pokazał, że Messi się kończy, gdy nadchodzi presja wyniku. Fatalna gra Messiego w LM i Barca odpadła z Interem. A w RPA Messi poruszał się po boisku, niczym Żurawski na mundialu w Niemczech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 09:46 Marna prowokacja ... Facet strzela blisko 50 goli w sezonie (i to nie na zasadzie "dołożenia nogi") ... Asystuje niezmiernie często ... Na mistrzostwach świata nie strzelił gola, ale nie można powiedzieć, że grał słabo ... Każdy kto oglądał mecze Argentyny i widział jak nietypowa rola na boisku mu była przypisana i każdy kto choć trochę zna się na piłce - WIE , że w najgorszym wypadku nie spełnił oczekiwań nie strzelając po prostu gola, o co tzw. "znawcy" mają największe pretensje ... Nie oszukujmy się - jest obecnie najlepszym piłkarzem na świecie i tylko tacy zawodnicy jak Cristiano Ronaldo i Wayne Rooney mogą obecnie walczyć z nim o tą koronę (mówiąc to, mam na myśli - niezachwianą, aktualną dyspozycje) ... Jak złotą piłkę dostanie Snejider, to z całym szacunkiem, ale będzie to "śmiech na sali" ... (pomimo, że bardzo cenie tego zawodnika) ... Jakimś cudem po nieudanych dla siebie i reprezentacji, pamiętnych mistrzostwach świata Ronaldinho zgasł całkiem ... Messi tymczasem pokazuje, że nawet jeżeli coś nie poszło - bardzo szybko wraca do właściwego sobie poziomu ... Zresztą - czas pokaże ... Pozdrawiam, bobby Odpowiedz Link Zgłoś
ze_verde Re: ?! 15.09.10, 10:05 Tak, podniecaj się Messim bo zagrał dobrze przeciwko jednej z najsłabszych drużyn w LM. W tamtym roku mogłem poczytać sobie kretyńskie artykuły pod tytułem. "Messi najlepszym piłkarzem wszech-czasów" a MŚ pokazały jego wartość. Kibicom Barcelony w głowie się od PR-u poprzewracało. Serio myślisz, że to najlepsza drużyna w historii ? A Messi to najlepszy piłkarz ? Brazylia 2002, Francja z Zizou , Argentyna z Maradoną. Brazylia z Pele i Garinchą , Włochy 2006 to były drużyny lepsze od Barcelony. Zidane, Ronaldo (BRA, smutno, że niektórzym trzeba to napisać) Maradona, Henry, Maldini, Del Piero, Totti to piłkarze lepsi pod Messiego.I jeszcze kilku można dopisać. Może być tak, że kiedyś da radę im dorównać, ale pisanie takich głupot teraz jest śmieszne (gdy piszą to kibice Barcy) i nieprofesjonalne (gdy dziennikarzyny) . Ostatnio był artykuł o tym, że Barcelona przegrała z Herculesem. Połowa tego artykułu to był esej autora na temat korupcji w Herculesie. Sugestia : Wielka Barcelona przegrała z nieczysto grającym przeciwnikiem. Żałosne to jest - zakłamywanie rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: ?! IP: *.chello.pl 15.09.10, 10:18 tak geniuszu. Messi ma 23 lata, może sie rozkreci może nie.a Ci piłkarze którzy mieli szczyt formy ok 30 roku życia to własnie tych których wymieniłeś.i njśmieszniejsze że porównujesz piłkę sprzed nastu praktycznie laty do dzisiejszej mega-zajebiaszczo szybszej piłki. dla twojego sposobu myslenia przedstawie swoj postaw pelego 32- lata u szczytu formy w dzisiejszej barcelonie i pomyśl czy na pewno był by dobrym wsparciem ...by nie wiedział co sie dzieje.a postaw też messiego w brazylii i co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micant Re: ?! IP: *.chello.pl 26.10.10, 16:52 Prawdą jest że Messi nie osiągnoł tego co wspomniani gracze ale jeśli chodzi o talent to prawdopodobnie ich przewyższa. Moim skromnym zdaniem najlepszym graczem ostatniego 10 lecia albo nawet 15 lecia jest Zidane i mówie to choć jestem kibicem Barcelony - poprostu to był zawodnik który tworzył w okół siebie całą gre, decydował o całości, a nie wnosił wkład w postaci pojedyńczych własnych zagrań. Co do graczy pokroju Cristiano Ronaldo czy Ronaldinho - to są bardzo efektowni ale gdzieś czasem traci na tym efektywność i dobro drużyny. Messi ma niesamowitą technike mimo że nie błyska jakimiś efektownymi zagraniami - tego może nie widać w tv ale on zachowuje się tak jakby z piłką przy nodze się już urodził i panuje nad nią w sposób w pełni świadomy nawet w pełnym biegu - to własnie sprawia że inni uznają go za taki talent, nawet sam Raul kiedyś powiedział że to najlepszy piłkarz przeciwko jakiemu kiedykolwiek grał. Nie mnie to oceniać, jednakże Messi jest troche jakby z innego "piłkarskiego świata" niedostępnego dla reszty zwyklych "śmiertelników". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: A na mundialu Messi był.. JUST LIKE U!!! IP: *.chello.pl 15.09.10, 09:57 no to tak jak Ty. może i tak tylko śmieszne jest, że nawet nie wiesz że on ma 23 lata i uwierz mi nasz wiek nie jest dość stresujący, postaw sie na jego miejscu i może olśnienia dostaniesz. po za tym o piłce sie nie wypowiadaj. od kiedy Barcelona gra tylko Messim???no ja wiem Ty byś strzelił bramkę na tak zagęszczonym polu karnym praktycznie 21 zawodników pod bramką Interu i 2 sędziów. oblicz sobie zagęszczenie na m^2 i oczekuje 1 odpowiedzi "jak tam k**wa da sie ruszać"!!! szczerze napisze, że nie lubie ludzi którzy nawet nie grali w piłkę a sie wypowiadają. co Messi sam ma grać przeciw interowi. to daj mu jeszcze rękawice bramkarskie, napewno by przegrał "bo sie kończy, gdy jest presja wyniku". Messi sam rozgrywał piłkę bo nie miał ani Iniesty ani Xaviego ani Mashcherano, ani Pedro. przykro patrzeć ale to był błąd Maradony, że nie miał takich własnie piłkarzy. a Ty mocium panie masz komentarze niczym Szpakowski strzelasz komentarzami panu Bogu w OKNO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: A na mundialu Messi był cienkim Bolkiem... IP: 178.73.48.* 15.09.10, 17:24 to chyba ogladales inny mundial. polowa bramek Argentyny z asyst Messiego. Higuain w swoim stylu dobijający po nim słupki. gdyby nie on (jeszcze Tevez w ofensywie i Mascherano w defensywie trzymali staly wysoki poziom) to nie przeszliby Meksyku. a mowienie, że w meczach o stawkę Messi nie gra - to śmiech. Przypomnę - Gran Derbi dwa sezony temu - łącznie 3 bramki, w zeszłym - jedna bramka otwierająca wynik. 4 bramki (!) w ćwierćfinale z Arsenalem (kiedy gonili wynik), bramka w finale ligi mistrzów, 3 bramki w tegorocznym superpucharze Hiszpanii, bramka rozsztrzygająca klubowe mistrzostwa świata z Estudiantes (za co go zresztą znienawidzili w Argentynie). Mam wymieniać dalej? chyba nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: A na mundialu Messi był cienkim Bolkiem... IP: *.barn.cable.virginmedia.com 15.09.10, 17:33 tak widze ,ze sie znasz Messi robil wszystko rozgrywal ,podawal ,bronil i jeszcze mial strzelac gole to juz troche za duzo ,choc dodam ,ze probowal ale sie nie udalo niestety a popatrzcie na roneya albo ronaldo to sa dopiero cioty Messi oddal najwiecej strzalow na bramke ale gola nie strzelil poprostu mial pecha i tyle .u progu sezonu pokazuje ponownie kto jest najlepszy i nie ma watpliwosci ,ze jest THE BEST FOOTBALLER IN THE WORLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pay Re: A na mundialu Messi był cienkim Bolkiem... IP: *.acn.waw.pl 15.09.10, 21:38 Jesteś upośledzony człowieku... obejżyj sobie każdy mecz Argentynę i ile piłkarzy doskakiwało do niego jak piłka leciała w jego stronę, 2 minimum przeważnie 3, a on potrafił jeszcze dograć, bo zaliczył kilka asyst, cienkim bolkiem jesteś ty w oglądaniu ze zrozumieniem, bo książek pewnie nie czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkop FC Barcelona - Panathinaikos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 09:56 Dla mnie Barcelona .....to jest nic ! współczuje jednak panathinaikosowi bo Glasgow Rangers bedzie najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
w-klubie.pl FC Barcelona - Panathinaikos 15.09.10, 11:09 w-Klubie.pl nowy serwis dla Kibiców i Zawodników. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś