gawronka 28.03.04, 18:40 Ten ostatni (piąty) break przed przerwą całkiem-całkiem. Jak na Ebdona, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilipiec Re: Finał 28.03.04, 18:56 gawronka napisała: > Ten ostatni (piąty) break przed przerwą całkiem-całkiem. Jak na Ebdona, > oczywiście. Ja proszę o szczegółową (w miarę ;) relację, bo z wiadomych powodów nie mogę się niestety raczyć pojedynkiem Kinga z "maszynką do mięsa" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Finał 28.03.04, 18:59 gawronka napisała: > Ten ostatni (piąty) break przed przerwą całkiem-całkiem. Jak na Ebdona, > oczywiście. 131 - no ładne mi "całkiem, całkiem"! Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Finał 28.03.04, 19:16 lilipiec napisał: > gawronka napisała: > > > Ten ostatni (piąty) break przed przerwą całkiem-całkiem. Jak na Ebdona, > > oczywiście. > > 131 - no ładne mi "całkiem, całkiem"! Hi hi, nie wiesz wszystkiego - King ma jak na razie najwyższy break - 138 bodajże - i Ebdon mial szansę wyrównac, ale spaprał ostatnią czarną ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: Finał 28.03.04, 19:23 king ma na razie 137. ebdon szedl na 138. tna sie o te 5 tys funtow strasznie ;). calkiem ciekawie na tym forum :). pozdrawiam ps: w finale jest w tej chwili 4:3 dla ebdona. za chwile powinno byc juz 4:4, bo king prowadzi 53:35. ten mecz moze skonczyc sie naprawde pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Finał 28.03.04, 19:28 przemek.kruk napisał: > king ma na razie 137. ebdon szedl na 138. tna sie o te 5 tys funtow > strasznie ;). > > calkiem ciekawie na tym forum :). pozdrawiam > > ps: w finale jest w tej chwili 4:3 dla ebdona. za chwile powinno byc juz 4:4, > bo king prowadzi 53:35. ten mecz moze skonczyc sie naprawde pozno... Tyyy, a gdzie ty to oglądasz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: Finał 28.03.04, 19:36 na www.worldsnooker.com/ mozna wejsc w livescoring. warto sie zarejestrowac - nic nie kosztuje, a potem masz dostep do szczegolowych wynikow prawie bila po bili (odswiezanie co 20 sek). i to nie tylko na jeden turniej, ale w zasadzie dozywotnio... :) ps. teraz jest 4:4 i 17:0 w 9-tym frejmie Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Finał 28.03.04, 19:38 przemek.kruk napisał: > na www.worldsnooker.com/ mozna wejsc w livescoring. warto sie > zarejestrowac - nic nie kosztuje, a potem masz dostep do szczegolowych wynikow > prawie bila po bili (odswiezanie co 20 sek). i to nie tylko na jeden turniej, > ale w zasadzie dozywotnio... :) > > ps. teraz jest 4:4 i 17:0 w 9-tym frejmie aaa, dzięki za informację :)) Trochę mi to przypomina dyskutowany kilka dni temu problem transmitowania snookera przez radio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Finał 28.03.04, 19:29 gawronka napisała: > lilipiec napisał: > > > 131 - no ładne mi "całkiem, całkiem"! > > Hi hi, nie wiesz wszystkiego - King ma jak na razie najwyższy break - 138 > bodajże - i Ebdon mial szansę wyrównac, ale spaprał ostatnią czarną ! :))) Zdarza się nawet najlepszym, a co dopiero Ebdonowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Finał 28.03.04, 19:31 lilipiec napisał: > gawronka napisała: > > > lilipiec napisał: > > > > > 131 - no ładne mi "całkiem, całkiem"! > > > > Hi hi, nie wiesz wszystkiego - King ma jak na razie najwyższy break - 138 > > bodajże - i Ebdon mial szansę wyrównac, ale spaprał ostatnią czarną ! :))) > > Zdarza się nawet najlepszym, a co dopiero Ebdonowi :) W końcu grał niedawno z Ronniem, podpatrzył trochę jego styl i od razu lepiej się prezentuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś