makbet79 18.09.10, 23:02 czy dodatkowe punkty dla kapitanów drużyn zostaną uwzględnione po zaległym meczu Lecha i Polonii??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwi75 Re: A.D. 6 kolejki 19.09.10, 16:07 makbet79 napisał: > czy dodatkowe punkty dla kapitanów drużyn zostaną uwzględnione po zaległym mecz > u Lecha i Polonii??? są liczone na bieżąco Odpowiedz Link Zgłoś
makbet79 Re: A.D. 6 kolejki 19.09.10, 18:37 pytanko! dlaczego więc Niedzielan(u mnie jako kapitan w dwóch drużynach) ma zaliczone tylko 6pkt.(tyle przyznano w komunikacie) skoro powinien mieć podwójnie tyle....? Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: A.D. 6 kolejki 19.09.10, 21:52 makbet79 napisał: > pytanko! dlaczego więc Niedzielan(u mnie jako kapitan w dwóch drużynach) ma zal > iczone tylko 6pkt.(tyle przyznano w komunikacie) skoro powinien mieć podwójnie > tyle....? wejdź do historii swojej drużyny - dodaj punkty wszystkich zawodników podstawowej jedenastki, podwajając punkty kapitana, odejmij punkty za prowizję przed tą kolejką i wyjdzie Ci suma puntów z danej kolejki. Na głównym ekranie masz tylko punkty piłkarzy zdobyte w danej edycji od początku gry. Odpowiedz Link Zgłoś
makbet79 Re: A.D. 6 kolejki 19.09.10, 22:58 spoko ...dzięki za wyjaśnienie nie mam teraz wątpliwości ale jest jeszcze coś... w sprawie pkt.dla mojej drużyny FC Harpany(prezes ja tj.makbet79) ponieważ zaliczone mam 50 pkt. a z moich wyliczeń wychodzi dokładnie 54 (już po odliczeniu -3 pkt.za prowizję) Proszę o korektę lub wyjaśnienie.......z góry fenks! Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: A.D. 6 kolejki 20.09.10, 08:02 W 6 kolejce punktowali: 1 - Bruma 6 pkt. 2 - Magiera 9 pkt. 3 - Skerla 2 pkt. 4 - Sadlok 2 pkt. 5 - Rybus 1 pkt. 6 - Wróbel 2 pkt. 7 - Sernas 15 pkt. 8 - Małkowski 2 pkt. 9 - Diaz 2*6=12 pkt. 10 - Żewłakow 2 pkt. Bramkarz nie grał. Razem: 6+9+2+2+1+2+15+2+12+2=53 pkt. odjąć 3 pkt. za prowizję = 50 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
makbet79 Re: A.D. 6 kolejki 20.09.10, 21:06 spoko,spoko....a co z pkt. Jankowskiego(1)i Wożniaka(3) ??? przecież rezerwowi też punktują Odpowiedz Link Zgłoś
mkopinski3101 Re: A.D. 6 kolejki 20.09.10, 23:18 Punktują tylko wtedy jeśli nie zagrają zawodnicy z podstawowego składu. Przy czym pierwszeństwo przy punktowaniu ma rezerwowy o najmniejszej liczbie porządkowej. No i oczywiście rezerwowy obrońca za podstawowego obrońce...pomocnik za pomocnika....napastnik za napastnika.... Czytałeś regulamin konkursu WL w ogóle? Są tam napisane m.in. takie "ciekawostki" jak np. za co i kto dostaje punkty i kiedy są/nie są one naliczane do wyniku Twojej drużyny...oraz zawarte są tam również inne tego typu tak "niepotrzebne" w tej grze/zabawie informacje? Czytałeś? Bo jeśli tak to czytanie ze zrozumieniem się kłania kolego...a jeśli nie czytałeś to również serdeczne "gratulacje"... Ech....admini to na prawdę muszą czasem uganiać się i użerać z.....<gryzie się w język>.... Odpowiedz Link Zgłoś
makbet79 Re: A.D. 6 kolejki 20.09.10, 23:45 w sumie to czytałem ale tak powierzchownie ,teraz zagłębię się w tą lekturę...... <dzięks za sprostowanie> szkoda że tak ostro..../: Odpowiedz Link Zgłoś
romczeczotka Re: A.D. 6 kolejki 20.09.10, 18:51 pytanko, jakim cudem Diaz ze Śląska ma w 6 kolejce policzone 6 pkt, umie mi to ktoś wyjaśnić? oglądałem ten mecz i jest bład ogromny w pkt, a czemu Kazimierczak ma tylko 2pkt, przecież podawał do Ćwielonga przy zdobytej bramce a więc 2 pkt za asyste i 2 pkt za udział w meczu czyli 4 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: A.D. 6 kolejki 20.09.10, 20:13 Też oglądałem mecz i moją pierwszą myślą też było to, że to Diaz dośrodkowywał. Komentatorzy powiedzieli, że Kaźmierczak, więc im uwierzyłem. Potem zobaczyłem punkty, więc pomyślałem, że jednak dobrze myślałem. Postanowiłem odpowiedzieć Ci na posta, obejrzałem powtórkę i... się zdziwiłem, bo masz rację! Numer 21, czyli Diaz w momencie podania jest nad Milą w środku pola, a dośrodkowuje ktoś "jaśniejszy" - czyli pewnie Kaźmierczak. Odpowiedz Link Zgłoś
romczeczotka Re: A.D. 6 kolejki 20.09.10, 20:21 dokładnie, kazimierczak na bank 4 pkt, tylko nie moge wyczaić kto podawał sobocie przy drugiej bramce dla śląska, jeśli to był Diaz to ma conajwyzej 4 pkt ale cos mi koles na diaza nie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
romczeczotka Re: A.D. 6 kolejki 20.09.10, 20:23 Juz wszystko jasne, przynajmniej dla mnie, przy pierwszej bramce dla ślaska asysta kazimierczaka a przy drugiej diaz podawał do soboty, diaz 4 pkt, kazimierczak 4 pkt - tak to powinno wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: A.D. 6 kolejki 21.09.10, 08:21 romczeczotka napisał: > Juz wszystko jasne, przynajmniej dla mnie, przy pierwszej bramce dla ślaska asy > sta kazimierczaka a przy drugiej diaz podawał do soboty, diaz 4 pkt, kazimiercz > ak 4 pkt - tak to powinno wyglądać tak - macie rację - punktacja została poprawiona - przy pierwszej bramce asysta dla Kazimierczaka Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: A.D. 6 kolejki 21.09.10, 12:06 marwi75 napisał: > tak - macie rację - punktacja została poprawiona - przy pierwszej bramce asysta > dla Kazimierczaka Ale przeliczenia chyba jeszcze nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: A.D. 6 kolejki 21.09.10, 12:39 > Ale przeliczenia chyba jeszcze nie było? czekamy jeszcze na komunikat Ekstraklasy żeby uwzględnić jeszcze ewentualne zmiany Odpowiedz Link Zgłoś