Gość: Steryda13 Polska - Brazylia IP: 82.160.29.* 30.09.10, 21:38 Ten mecz na pewno jest do wygrania trzeba tylko chcieć ale my popostu boimy się Brazylijczyków oni mają duż kontuzjo takze w połowie gra 2 skład trzeba wziąć się ostro w garść i się postarać Powodzenia chłopaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Polska - Brazylia IP: 67.136.219.* 30.09.10, 21:57 polaki to KMIOTY ... do domciu :) :) :) Gnojki i tyle -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omim Polska - Brazylia IP: *.centertel.pl 30.09.10, 21:53 "Trener Daniel Castellani wrócił tam, skąd wywodzi się jego rodzina. Polscy siatkarze też wpadną w czwartek na znajomych - zagrają na mundialu z Brazylią, na mecze z którą wychodzili w minionych latach jak na ścięcie. " Nic od tamtych "minionych" lat się nie zmieniło. Nasi dalej w meczach z Brazylią leją w portki, a efekty tego mamy w wyniku. Zawsze trzeba mieć nadzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyz Polska - Brazylia IP: *.warszawa.mm.pl 30.09.10, 21:58 to jest skandal by nie było transmisji w otwartym polsacie,serial dla gospodyń jest ważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafaeloo Polska - Brazylia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.10, 21:58 Co jest z Polakami? znow sie przestraszyli czy co:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fu ck polskie naiwne cipy nadęte IP: 86.45.61.* 30.09.10, 22:00 tym czym jesteście, podjarani przez te wasze mass media Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darrek Polska - Brazylia IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 30.09.10, 22:03 Niestety graja z nami jak z dziecmi. Nie potrafimy z Brazylia grac, sa za szybcy, za zwinni. Trzeba wygrac z Bulgaria i liczyc na fair play ze strony Brazylii. Nie zaslugujemy na zloto z taka gra. Poza tym ciekawe czy jakas druzyna na tych Mistrzostwach nie przegra zadnego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
michalsz ipla - g...wno nie działa na Macu 30.09.10, 22:04 Skoro chcę ode mnie windowsa to ja mam ich gdzieś www.nenggeulis.com/watch.php?livestream=1496 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykolarz Polska - Brazylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 22:10 niedość że sport dla panienek to jescze nas jadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andree Polska - Brazylia IP: *.cable.casema.nl 30.09.10, 22:12 Obstawilem 1:3. Bylem optymistą :) Odpowiedz Link Zgłoś
grad64 Polska - Brazylia 30.09.10, 22:13 I to są Ci mistrzowie... , żenada, niech trzymają siły na Bułgarię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: Polska - Brazylia IP: 195.88.28.* 30.09.10, 22:25 Zamknij się pajacu. Polacy są wielcy,a że trafili na giganta to inna kwestia. Pogadamy kiedy będziemy odbierać medal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Polska - Brazylia IP: *.toya.net.pl 30.09.10, 22:13 Na lepszą ortografię - na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
erroid Polska - Brazylia 30.09.10, 22:17 czarno to widzę.. jak zawsze z brazylią.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qracao Polska - Brazylia IP: *.chello.pl 30.09.10, 22:19 Dorośli ludzie a same kompleksy... Żal na to patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renato Polska - Brazylia IP: 89.25.213.* 30.09.10, 22:21 castellani idiot bo nie myśli tylko gra a tak się nie da we włoszech niemcy awansują i serbowia a my aut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Polska - Brazylia IP: *.chello.pl 30.09.10, 22:32 Oni tutaj przyjechali po złoty medal. Jak się okazuje nie mają do tego jaj. To było żenujące. Jak mają taką psychikę niech nie zdobywają żadnego medalu. Wstyd i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto_kupa Polskie frajery znowu po jajach dostały :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 22:40 chachacha i do domu frajery, nadajecie się na rezerwy Serbii i platfusów z Kanady no i zdychających niemiaszków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Co tak naszym z gaci śmierdziało ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 22:41 Castellani podczas logi światowej uczył chłopaków jak rżnąć w gacie. Na meczu z Brazylią świetnie im to wyszło. Wszyscy srali tak namiętnie, że sektory zajmowane przez kibiców siedzących obok polskiej srajdziatwy bilili się o maski tlenowe. Z każdą chwolą smród niósł się coraz większy. Castellani od tego srania miał oczy jak piłki lekarskie. TRZEBA IM TIRA PAMPERSÓW KUPIĆ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miroskom Serbowie mieli rację że się podłożyli. 30.09.10, 22:42 Trzeba było przegrać. Serbowie i Niemcy zajdą dalej. A Polacy miętkim ch...em robieni, w piątek wracają do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirt Polska - Brazylia IP: *.toya.net.pl 30.09.10, 22:46 Wolna skapa!!!! wreszcie zrozumieli regulamin i się podłożyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Polska - Brazylia IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.10, 22:47 Bez geniusza siatkówki - Mariusza nie wygramy także z Bułgaria. Mariusz rusz sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurdupel Polska - Brazylia IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.10, 22:48 i nie piszcie więcej o złocie itp. po co podgrzewać atmosferę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasista Polska - Brazylia IP: 178.73.48.* 30.09.10, 22:51 Materiał ludzki nie ten...sprawność,refleks,elastyczność ,inteligencja!!-tego nie da się zastąpić. Natomiast bufonadę bez pokrycia tak ;i zacząć trzeba od trenera i uslużnych zurnalistów. Oglupionych kibiców włóczących się po Europie za swymi idolami nic nie nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulka Polska - Brazylia IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 23:01 proponuję bunt przeciw polsatowi. niestety z meczu wiem tyle, ile udało mi się wyczytac w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Polska - Brazylia IP: *.182.135.52.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.09.10, 23:03 Gdybym urodził się Eskimosem powiedziałbym, że drużyna z którą grała Brazylia to siatkarski beniaminek. Jestem jednak Polakiem i wiem na co stać moją drużynę! Nie można wygrać, jak się nie chece tego i gra na stojąco. Gdzież ci mistrowie!? Ze środka Brazylia nic nie broniła a z drugiej strony kiwała, obijała, grała zmienna zagrywką a my nic......... Zapomieliśmy! Wszak już jesteśmy MISTRZAMI ŚWIATA! :))))((( Królewicze polskiej siatkówki obudzcie się!!!!! Dajcie coś z siebie, bo życie umyka a nijkość zostaje zapomniana. Potraficie wiele !!!!!!!! Do jutra Odpowiedz Link Zgłoś