Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska - Brazylia

• Gość: Steryda13 Polska - Brazylia IP: 82.160.29.* 30.09.10, 21:38
        Ten mecz na pewno jest do wygrania trzeba tylko chcieć ale my popostu boimy się Brazylijczyków oni mają duż kontuzjo takze w połowie gra 2 skład trzeba wziąć się ostro w garść i się postarać Powodzenia chłopaki!!!
        • Gość: misio Re: Polska - Brazylia IP: 67.136.219.* 30.09.10, 21:57
          polaki to KMIOTY ... do domciu :) :) :)
          Gnojki i tyle --
      • Gość: omim Polska - Brazylia IP: *.centertel.pl 30.09.10, 21:53
        "Trener Daniel Castellani wrócił tam, skąd wywodzi się jego rodzina. Polscy siatkarze też wpadną w czwartek na znajomych - zagrają na mundialu z Brazylią, na mecze z którą wychodzili w minionych latach jak na ścięcie. "
        Nic od tamtych "minionych" lat się nie zmieniło. Nasi dalej w meczach z Brazylią leją w portki, a efekty tego mamy w wyniku. Zawsze trzeba mieć nadzieje....
      • Gość: yyz Polska - Brazylia IP: *.warszawa.mm.pl 30.09.10, 21:58
        to jest skandal by nie było transmisji w otwartym polsacie,serial dla gospodyń jest ważniejszy.
      • Gość: rafaeloo Polska - Brazylia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.10, 21:58
        Co jest z Polakami?
        znow sie przestraszyli czy co:(
      • Gość: fu ck polskie naiwne cipy nadęte IP: 86.45.61.* 30.09.10, 22:00
        tym czym jesteście, podjarani przez te wasze mass media
      • Gość: darrek Polska - Brazylia IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 30.09.10, 22:03
        Niestety graja z nami jak z dziecmi. Nie potrafimy z Brazylia grac, sa za szybcy, za zwinni. Trzeba wygrac z Bulgaria i liczyc na fair play ze strony Brazylii. Nie zaslugujemy na zloto z taka gra. Poza tym ciekawe czy jakas druzyna na tych Mistrzostwach nie przegra zadnego meczu.
      • michalsz ipla - g...wno nie działa na Macu 30.09.10, 22:04
        Skoro chcę ode mnie windowsa to ja mam ich gdzieś www.nenggeulis.com/watch.php?livestream=1496
      • Gość: antykolarz Polska - Brazylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 22:10
        niedość że sport dla panienek to jescze nas jadą
      • Gość: Andree Polska - Brazylia IP: *.cable.casema.nl 30.09.10, 22:12
        Obstawilem 1:3. Bylem optymistą :)
      • grad64 Polska - Brazylia 30.09.10, 22:13
        I to są Ci mistrzowie... , żenada, niech trzymają siły na Bułgarię...
        • Gość: roberto Re: Polska - Brazylia IP: 195.88.28.* 30.09.10, 22:25
          Zamknij się pajacu. Polacy są wielcy,a że trafili na giganta to inna kwestia. Pogadamy kiedy będziemy odbierać medal.
      • Gość: sas Re: Polska - Brazylia IP: *.toya.net.pl 30.09.10, 22:13
        Na lepszą ortografię - na pewno
      • erroid Polska - Brazylia 30.09.10, 22:17
        czarno to widzę.. jak zawsze z brazylią..
      • Gość: Qracao Polska - Brazylia IP: *.chello.pl 30.09.10, 22:19
        Dorośli ludzie a same kompleksy... Żal na to patrzeć
      • Gość: renato Polska - Brazylia IP: 89.25.213.* 30.09.10, 22:21
        castellani idiot bo nie myśli tylko gra a tak się nie da we włoszech niemcy awansują i serbowia a my aut
      • Gość: bono Polska - Brazylia IP: 85.219.243.* 30.09.10, 22:27
        masakra !!!
      • Gość: Piotrek Polska - Brazylia IP: *.chello.pl 30.09.10, 22:32
        Oni tutaj przyjechali po złoty medal. Jak się okazuje nie mają do tego jaj. To było żenujące. Jak mają taką psychikę niech nie zdobywają żadnego medalu. Wstyd i tyle.
        • Gość: oto_kupa Polskie frajery znowu po jajach dostały :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 22:40
          chachacha i do domu frajery, nadajecie się na rezerwy Serbii i platfusów z Kanady no i zdychających niemiaszków
      • Gość: robotnikt pyk! to balonik pękł. IP: *.warszawa.mm.pl 30.09.10, 22:35
        jw.
      • Gość: Ilona Co tak naszym z gaci śmierdziało ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 22:41
        Castellani podczas logi światowej uczył chłopaków jak rżnąć w gacie. Na meczu z Brazylią świetnie im to wyszło. Wszyscy srali tak namiętnie, że sektory zajmowane przez kibiców siedzących obok polskiej srajdziatwy bilili się o maski tlenowe. Z każdą chwolą smród niósł się coraz większy. Castellani od tego srania miał oczy jak piłki lekarskie. TRZEBA IM TIRA PAMPERSÓW KUPIĆ !!!!!
      • miroskom Serbowie mieli rację że się podłożyli. 30.09.10, 22:42
        Trzeba było przegrać. Serbowie i Niemcy zajdą dalej. A Polacy miętkim ch...em robieni, w piątek wracają do Polski.
      • Gość: Hirt Polska - Brazylia IP: *.toya.net.pl 30.09.10, 22:46
        Wolna skapa!!!! wreszcie zrozumieli regulamin i się podłożyli...
      • Gość: małgosia Polska - Brazylia IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.10, 22:47
        Bez geniusza siatkówki - Mariusza nie wygramy także z Bułgaria. Mariusz rusz sie!
      • Gość: kurdupel Polska - Brazylia IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.10, 22:48
        i nie piszcie więcej o złocie itp. po co podgrzewać atmosferę
      • Gość: rasista Polska - Brazylia IP: 178.73.48.* 30.09.10, 22:51
        Materiał ludzki nie ten...sprawność,refleks,elastyczność ,inteligencja!!-tego nie da się zastąpić. Natomiast bufonadę bez pokrycia tak ;i zacząć trzeba od trenera i uslużnych zurnalistów. Oglupionych kibiców włóczących się po Europie za swymi idolami nic nie nauczy.
      • Gość: paulka Polska - Brazylia IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 23:01
        proponuję bunt przeciw polsatowi. niestety z meczu wiem tyle, ile udało mi się wyczytac w necie.
      • Gość: gość Polska - Brazylia IP: *.182.135.52.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.09.10, 23:03
        Gdybym urodził się Eskimosem powiedziałbym, że drużyna z którą grała Brazylia to siatkarski beniaminek. Jestem jednak Polakiem i wiem na co stać moją drużynę! Nie można wygrać, jak się nie chece tego i gra na stojąco. Gdzież ci mistrowie!? Ze środka Brazylia nic nie broniła a z drugiej strony kiwała, obijała, grała zmienna zagrywką a my nic......... Zapomieliśmy! Wszak już jesteśmy MISTRZAMI ŚWIATA! :))))((( Królewicze polskiej siatkówki obudzcie się!!!!! Dajcie coś z siebie, bo życie umyka a nijkość zostaje zapomniana. Potraficie wiele !!!!!!!!
        Do jutra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka