brentford rasizm 24.10.10, 16:50 arboleda myśli ze jak nie jest biały to mu wiecej wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StaH Górnik - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 16:50 Matko, co za beznadziejni stronniczy komentatorzy, dawno czegoś takiego nie słyszałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tshibamba Re: Górnik - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.10, 17:06 W przeciwieństwie do Gazety wyborczej mecz nie był wcale taki słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Górnik - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.10, 16:53 od 25 lat jestem kibicem lecha ale takiej zenady jaka graja w naszej lidze jeszcze niewidzialem lech zdobyl mistrzostwo bo smuda mu zostawil poukladany zespol a sam nic niezdzialal chcialem jechac na wisle i mnc ale rezygnuje wszyscy kibice powinni zbojkotowac najblizsze mecze lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻABOL Górnik - Legia IP: 46.112.73.* 24.10.10, 16:55 Z Legią też wygramy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Jaki jest mail do zarządu Lecha? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.10, 16:59 proponuję ich zarzucić mail-ami od niezadowolonych Kibiców, może przejrzą na oczy. Kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Jaki jest mail do zarządu Lecha? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.10, 17:52 proponuję ich zarzucić mail-ami od niezadowolonych Kibiców, może przejrzą na oczy. Kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Górnik - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.10, 17:01 wypie...c zielinskiego i caly zarzad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan górnika Górnik!!!! -( Lech )????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 17:04 GÓRNIK zagrał bardzo dobrze!Widziałem ten mecz,Lech dostał lanie łosie którzy twierdzili że Lech wygra byli w błędzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu_cmg Górnik - Lech IP: 213.92.200.* 24.10.10, 17:07 lutnik.wrzuta.pl/audio/17lxDpHZ2RX/mieczyslaw_fogg_-_to_ostatnia_niedziela Odpowiedz Link Zgłoś
pastor I gdzie jesteś kut.sino? 24.10.10, 17:32 o nicku Tylko Lech, który wyzywał wczoraj Cracovię? Gdzie jesteś gnido, wypowiedz się teraz. Oczywiście żal Leszka, ale tego szmaciarza to chętnie bym dorwał Odpowiedz Link Zgłoś
mark-999 Górnik - Lech 24.10.10, 17:38 znów wstrętne bułgarskie tirówy przegrały haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Górnik - Lech IP: *.chello.pl 24.10.10, 19:42 E nie tirówki wygrały w piątek 4-1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYPY zarobek Górnik - Lech IP: *.limes.com.pl 24.10.10, 17:41 dobrytyper.bloog.pl/ dobrytyper.bloog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Do dymisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 17:45 Panie Zieliński - do dymisji. A i tak nie jest źle - w Japonii byłoby harakiri. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nic59 Górnik - Lech IP: *.opera-mini.net 24.10.10, 17:45 Lech powinien grać agresywnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justo_78 Górnik - Lech IP: 94.254.201.* 24.10.10, 17:57 Czy wreszcie po tej porażce właściciel wreszcie zrozumie że ZIELIŃSKI MUSI ODEJŚĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black_voodoo Górnik - Lech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.10, 18:10 Wywalić Zielińskiego!!! Zatrudnijcie jakiegoś dobrego zachodniego szkoleniowca a nie kolejnego polskiego partacza bo aż serce się kraje jak Lech podupada :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... hahaha...! Górnik - Lech IP: 62.233.218.* 24.10.10, 18:41 macie jakiś problem co do Lecha kurde ??? MOŻE NIE CHCĄ JUŻ GRAĆ W LIDZE. ! ale to nie trzeba ich przezywać bułgarskie cioty. !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Górnik - Lech IP: *.mtvk.pl 24.10.10, 18:58 zrobiłem tak samo z kolesiem ale na stojąco obydwoje walneliśmy sie piszczelami z całej pary ale bez ochraniaczy(nie to że mam 13 lat i lekkie zderzenie ale 17 i to juz nie było lekkie kopnięcie)...to było miesiąc temu ale nawet teraz jak gram i troche mocniej w niego dostane to czuc to mocno,tak więc kontuzja Wasilewskiego czy taki wjazd w piszczel to wg mnie najgorsza kontuzja jaka może sie zdarzyc,nigdy nic nie miałem połamanego ale tak jak Drygas dostałem i mimo że nie było złamania to bół okropny,tak że noga sie pode mną uginała i nie miałem sie jak zbytnio ruszac. Życze mu powrotu do zdrowia ale prawdopodobnie ma już po karierze ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Górnik - Lech IP: 94.75.80.* 24.10.10, 21:17 ZDECH LECH! ale mamy mistrza uuuuaaa, szacuneczek. Amica cos nie daje rady sobie, napinaja sie tylko zalosni kibole w internecie, bo co im zostalo. Pewnie sie ta slabizna utrzyma, ale nic nie wycisnie z tego sezonu, oto obraz polskiej pilki. A smiejcie sie z Wisly i Legii, ale am to przynajmniej widac jakiekolwiek przejawy myslenia na dluzsza mete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manix Górnik - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 21:53 kamil trzymaj się jeszcze będziesz grał bo masz duży talent ja też mam nogę w gipsie też złamanie na meczu oldboy i też mam nadzieje że mimo 50-ki na karku jeszcze wiosną zagram Odpowiedz Link Zgłoś