jewta 05.04.04, 16:48 i tak wygra Barry Pinches...On wam jeszcze wszystkim pokaże :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: World Championschip 05.04.04, 16:58 znaczy wyczytałam, że z Ebdonem wygrał swego czasu :) i jest uroczy jak Frodo Baggins :)))))))))))))))))) www.worldsnooker.com/player_profiles/showprofile.asp?Player=PIN001 Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: World Championschip 05.04.04, 17:01 misiania napisała: > znaczy wyczytałam, że z Ebdonem wygrał swego czasu :) i jest uroczy jak Frodo > Baggins :)))))))))))))))))) > www.worldsnooker.com/player_profiles/showprofile.asp?Player=PIN001 a ja myślałem że w turniejach mogą startować wyłącznie ludzie. Zresztą Ebdon kiedy się skupia można by było powiedzieć "ziemianie nic nie podejrzewają" Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: World Championschip 05.04.04, 19:01 Hihi, snooker się robi nie tylko międzynarodowy, ale i między-czasowy i międzyplanetarny ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: World Championschip 06.04.04, 08:57 gawronka napisała: > Hihi, snooker się robi nie tylko międzynarodowy, ale i między-czasowy i > międzyplanetarny ;)))))) i międzywymiarowy też :D Odpowiedz Link Zgłoś