Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Arsenal - Newcastle

IP: 91.90.61.* 07.11.10, 15:24
    Whaaa. On się NIE NADAJE!. Pokażcie mi jakiś wielki mecz Fabiańskiego, bo ja nie kojarzę.
    Znam już wielkie mecze Szczęsnego, czy też oczywiście Artura Boruca. Pokażcie choc jeden, nawet na mizernym poziomie, w którym był "nie do pokonania". Bo co Fabiański dostaje szanse to nie dosc, że nie staje się królem w bramce, to jeszcze raz po raz popełnia duże błędy. Zatem skąd te opinie, że to świetny bramkarz?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mwaruwari Niesłychane... IP: 77.236.26.* 07.11.10, 15:31
        Fabiański wpuścił gola. I to takiego jak zwykle. A od kilku miesięcy jest odtrąbiany przez warszawski salonik jako skrzyżowanie Kahna, Buffona, Casillasa i van der Sara. Nic nie ujmując jego klasie - w końcu gra w Arsenalu i błędy zdarzają się każdemu - jest, tak samo jak Boruc, słabszym bramkarzem od Kuszczaka. Tomaszowi może tylko dorównać, a nawet go przewyższyć, młody Szczęsny.
      • Gość: joe Arsenal - Newcastle IP: 195.82.167.* 07.11.10, 15:33
        Kolejny błąd Fabiańskiego zobaczycie tu:
        euro2008.blox.pl/2010/11/Kolejny-blad-Fabianskiego-wideo.html
        • pjuk grubszaja oszibka wratarja 07.11.10, 19:26
          zdies drugich wariantow niet .... i wszystko na ten temat

ten link jest najlepszy
          www.youtube.com/watch?v=vkAxP5iDEz4
      • Gość: pele Arsenal - Newcastle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 15:35
        www.youtube.com/watch?v=t_zMUDpeTm8 bramka na 0 1
      • opos.trumna Arsenal - Newcastle 07.11.10, 16:22
        Tim Krul prezentuje się o wiele lepiej, a jest od Łukasza o trzy lata młodszy.
        btw. bardzo śmieszna relacja, tak jakby grał Fabianski i jacyś tam kolesie przeciwko jeszcze bardziej jakimś tam kolesiom :)
        • Gość: nin Re: Arsenal - Newcastle IP: *.pr2-nat.espol.com.pl 07.11.10, 16:40
          na to samo zwróciłam uwagę :D Fabiański kontra reszta świata :D
      • vy.ga Arsenal - Newcastle 07.11.10, 16:39
        CHAMAKH??? FABIANSKI??? Co oni robią w jednej z najlepszych drużyn na Wyspach?
      • Gość: Emetos Do Mmuwariwari IP: *.c200.msk.pl 07.11.10, 17:09
        Mam pytanie na jakiej podstawie twierdzisz ze Kuszczak jest lepszy od Boruca ?Bo o ile sie nie myle to niezbyt czesto mam okazje zeby zobaczyc go w akcji?
        • Gość: Gosia Re: Do Mmuwariwari IP: *.siedlce.domtel.com.pl 07.11.10, 22:13
          Nie przesadzajmy z tym "koszmarnym" błędem. Sytuacja jak to w meczu możne się zdarzyć. jeśli ktoś uważa że bramkarz ma mieć skuteczność 100% to chyba jest niepoważny. Żaden zawodnik w meczu nie jest nieomylny. Fabiański nic koszmarnego nie zrobił. Przestańcie na nim jechać. A jeśli drużyna nie potrafi przez 90 min strzelić gola to nie jest to wina bramkarza.
          • Gość: Gardziel Re: Do Mmuwariwari IP: *.globalconnect.pl 08.11.10, 00:00
            Myślę, że masz rację, co do tego "jeżdżenia" po Fabiańskim i strzelaniu bramek przez drużynę Arsenalu. Mimo wszystko Łukasz powinien bardziej agresywnie wyjść do tej piłki. Skacząc w górę bez dobrego rozbiegu nie zatrzyma takiego rozpędzonego chłopiszcza. Przecież prawie został przewrócony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka