Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Anwil Idea Trefl

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 13:51
    Sojusz trzech? A może tak połączny te kluby i stwórzmy jeden.W tedy zamiast we
    Wrocławiu na meczu oglądać nazwę firmy (klubu) Anwil.Będziemy oglądać równiez
    zawodników!!!Może tak we Wrocławiu wywiesimy GO Anwil i powiemy, że to dla
    telewizji.Już nie liczą się tradycje tylko kasa.
    Anwil Idea Trefl w kolejności alfabetycznej.
    Osobiście jestem kibicem Śląska i co to wyprawia z tym klubem prezes Schetyna,
    przechodzi ludzkie pojęcie.Nie wystarczy, że rozpiepszył drużyne transferami?
    Teraz kolejna atrakcja dla kibiców.
    WIERNY KIBIC JANEK!
    Obserwuj wątek
      • maal Re: Anwil Idea Trefl 21.02.02, 15:13
        Chłopie co się denerwujesz. Myślę, że to dobry pomysł i przede wszystkim
        marketingowy. Będą pzynajmniej mecze w tv. Mi to wystarczy,nie do końca Ciebie
        rozumiem więc rozwiń co złego widzisz w tym porozumieniu.
        • Gość: Janek Re: Anwil Idea Trefl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 23:31
          Jako kibic Śląska nie mam zamiaru oglądać loga drużyny przeciwnej,np na
          parkiecie czy w innym miejscu, obok barw klubowych.
          • Gość: lolo Re: Anwil Idea Trefl IP: 213.25.88.* 22.02.02, 10:54
            gdyby nie jakies dzialania (wlasnie ten sojusz) to ogladalbys same telenowele i
            inne szmiry i gope gowna ktore serwuje tvn i polsat. ja sie tylko ciesze ze
            wreszcie poszli po zdrowy rozsadek i chca sie dogadac, dosc mam oglup[iajacych
            teleturniejow, klanow, zlotopolsjich i innych koszmarow.... czekam na mecze kosza
            w telewizji.........
            a kibicem jestem anwilu..
            pozdrawiam

• Gość: Morphie Re: Anwil Idea Trefl IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 22.02.02, 15:27
              Ja jestem kibicem Idei i bez problemow zniose napis Anwil w Hali Ludowej, jesli
              tylko bede mogl ten mecz zobaczyc w tv. Nie robcie problemow tam gdzie ich nie
              ma, gdyby logo Prokomu cy Wloclawka wkomponowali w logo Idei, tak pomiedzy te
              16 gwiazd, to pewnie bylbym przeciw ;) ale tak to tylko bannery wokol boiska...
              • Gość: Wojtas Nasza IP: *.twcny.rr.com 22.02.02, 19:24
                W 100 procentach zgadzam sie z Jankiem. HAla Ludowa nalezy do kibicow z
                Wroclawia i nikt nie ma prawa zasmiecac ich banerami innej druzyny. JAk chca to
                niech se w hali "wicemistrzow" wywiesza WKS SLASK WROCLAW MISTRZ POLSKI to moga
                zrobic bo to jest prawda. Tak bylo, jest i bedzie.

Cala Polska w cienu Slaska.
                Pozdrawiam Wojtas.
      • Gość: Janek Re: Anwil Idea Trefl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.02, 15:34
        "Mimo starań Sojuszu Trzech w ten weekend nie będzie można zobaczyć w telewizji
        żadnego z meczów PLK." "Wedługo naszych informacji (Gazeta Wyborcza 28 luty
        2002) najbardziej prawdopodobny pierwszy termin "telewizyjny" to sobota, 9
        marca - spoktanie Prokom - Śląsk". Ciekawe co z tego meczu mają kibice z
        Włocławka?
        • Gość: Morphie Re: Anwil Idea Trefl IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 28.02.02, 16:21
          Eee tam, juz bez przesady. Dobrze ze wreszcie cos pokaza. A mecze Anwilu i tak
          na pewno beda pozniej transmitowane. Wiadomo ze nie mozna wszystkim dogodzic
          podczas jednej transmisji, a przeciez nie pokaza dwoch spotkan pod rzad [az tak
          dobrze nie ma].
      • Gość: Edi Re: Anwil Idea Trefl IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 15:04
        Anwil Mistrzem! Wrocław do domu! Prokom w środku tabeli!
        • Gość: Morphie Re: Anwil Idea Trefl IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 02.03.02, 18:35
          Edi - kompleks wiecznych wicemistrzow?
          16:0.
      • Gość: Janek Re: Idea Trefl Anwil IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 02:46
        Jak ładnie! Był mecz w Sopocie, logo sponsora Śląska na parkiecie.Była
        oczywiście telewizja, która dzięki "wspaniałej trójki" pokazała mecz.Tylko
        gdzie 2 kwarta??? Gdzie całe widowisko, które dzieje się np.koło (nie mówiąc
        już poza) boiskiem.Nawet przerwy na żądanie brane przez trenerów były obcinane.
        Proponuje następnym razem póścić reklamy - Idea (złodziejska sieć), Trefl ,
        Anwil i pokazać ostatnie 10 min. meczu.Brawo jeszcze raz.Może teraz czas na
        kolejne reklamy na parkiecie, może rozdajmy logo sponosra i barwy klubowe
        Śląska kibicą Trefla, to poleci więcej meczu( no chyba, że kibice wcześniej
        spalą otrzymane
        transparety).
        pozdrawiam CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka