hajdis 11.07.05, 13:55 Czy ktoś wie ilu pielęgniarzy pracuje w bielskim szpitalu??? Czy wogóle mężczyźni w Bielsku sa pielęgniarzami??? Jaki powinien być idealny pielęgniarz??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doktorpajchivo Re: ZAGADKA ;) 11.07.05, 14:46 swego czasu mezczyzni pracowali w szpitalu w charakterze pielegniarzy, ale czy jest tak obecnie to juz inna historia... Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Marcin czyzby sie okazało ze ktos wie kim jesteś 11.07.05, 23:37 Gdzie jesteś Marcin????? Może ty cos wiesz o pielegniarzach??? Ja wiem tylko tyle że pozory mylą :( Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Marcin czyzby sie okazało ze ktos wie kim jes 12.07.05, 01:27 zimno ..oj zimno..a tak poważnie..na serio jestem seryjnym mordercą! :D Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Marcin czyzby sie okazało ze ktos wie kim jes 12.07.05, 21:28 a no no, tak tak ;D W taki sposób to możemy rozmawiac. w kulturalny sposób sie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Marcin czyzby sie okazało ze ktos wie kim jes 12.07.05, 22:37 Nareszcie Hajdis Dżordża rozgryzła ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Marcin czyzby sie okazało ze ktos wie kim jes 12.07.05, 22:41 kaukonsky napisał: > Nareszcie Hajdis Dżordża rozgryzła ;-P Ja nikogo nie chciałam rozgryzać. Ja po prostu wiem. Mała szansa ze sie mylę. I wszystkie moje głupie pytania i zagadki mają swój cel, który już osiagnęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Marcin czyzby sie okazało ze ktos wie kim jes 12.07.05, 22:49 Na pewno się nie mylisz. Sądzisz, że wielu Dżordżów może być w tym mieście? :-) (Pozdrowienia dla Dżordża!) Pojaw się jeszcze kiedyś na GG, to przytniemy pogawędkę i nie będziemy zaśmiecać tu forum. Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge do Hajdis Yeahhhhh...!! aLwAyS hHaRdcOoOoRee ... 12.07.05, 23:57 Im bardziej Puchatek zaglądał do środka tym bardziej Prosiaczka tam nie było..szukaj dalej i nie martw się Adolf też chciał dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Marcin czyzby sie okazało ze ktos wie kim jes 13.07.05, 00:06 Don`t make a village!!! Odpowiedz Link Zgłoś