Dodaj do ulubionych

ZAGADKA ;)

11.07.05, 13:55
Czy ktoś wie ilu pielęgniarzy pracuje w bielskim szpitalu???

Czy wogóle mężczyźni w Bielsku sa pielęgniarzami???

Jaki powinien być idealny pielęgniarz???
Obserwuj wątek
    • doktorpajchivo Re: ZAGADKA ;) 11.07.05, 14:46
      swego czasu mezczyzni pracowali w szpitalu w charakterze pielegniarzy, ale czy
      jest tak obecnie to juz inna historia...
    • hajdis Marcin czyzby sie okazało ze ktos wie kim jesteś 11.07.05, 23:37
      Gdzie jesteś Marcin????? Może ty cos wiesz o pielegniarzach???
      Ja wiem tylko tyle że pozory mylą :(
      • marcingeorge Re: Marcin czyzby sie okazało ze ktos wie kim jes 12.07.05, 01:27
        zimno ..oj zimno..a tak poważnie..na serio jestem seryjnym mordercą! :D
        • hajdis Re: Marcin czyzby sie okazało ze ktos wie kim jes 12.07.05, 21:28
          a no no, tak tak ;D

W taki sposób to możemy rozmawiac. w kulturalny sposób sie znaczy.
          • kaukonsky Re: Marcin czyzby sie okazało ze ktos wie kim jes 12.07.05, 22:37
            Nareszcie Hajdis Dżordża rozgryzła ;-P
            • hajdis Re: Marcin czyzby sie okazało ze ktos wie kim jes 12.07.05, 22:41
              kaukonsky napisał:

> Nareszcie Hajdis Dżordża rozgryzła ;-P

Ja nikogo nie chciałam rozgryzać. Ja po prostu wiem. Mała szansa ze sie mylę. I
              wszystkie moje głupie pytania i zagadki mają swój cel, który już osiagnęłam.
              • kaukonsky Re: Marcin czyzby sie okazało ze ktos wie kim jes 12.07.05, 22:49
                Na pewno się nie mylisz. Sądzisz, że wielu Dżordżów może być w tym mieście? :-)
                (Pozdrowienia dla Dżordża!)
                Pojaw się jeszcze kiedyś na GG, to przytniemy pogawędkę i nie będziemy
                zaśmiecać tu forum. Do zobaczenia!
                • marcingeorge do Hajdis Yeahhhhh...!! aLwAyS hHaRdcOoOoRee ... 12.07.05, 23:57
                  Im bardziej Puchatek zaglądał do środka tym bardziej Prosiaczka tam nie
                  było..szukaj dalej i nie martw się Adolf też chciał dobrze :)
                • marcingeorge Re: Marcin czyzby sie okazało ze ktos wie kim jes 13.07.05, 00:06
                  Don`t make a village!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka