Gość: massaro IP: 195.136.247.* 12.04.04, 20:47 wracaj mariusz do groclinu! albo do lecha lub legii, a nie będziesz na ukrainie grał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Picasso Re: Gol Lewandowskiego IP: *.crowley.pl 14.04.04, 17:46 A to się chłopak wyrobił w tej ukraińskiej lidze. Niczym gówno w betoniarce. Ńatomiast na jego grę w reprezentacji patrzeć po prostu nie mogę. Nie chodzi mi o jego wygląd (ktoś go kiedyś nazwał trafnie "wypłochem"), ale o jego grę. Więc, niech zostanie na Ukrainie i strzela bramki, ale niech już go Janas nie powołuje! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz22w-wa To niemożliwe.. 14.04.04, 18:39 Niemożliwe....Nie uwierzę póki nie zobaczę, a kasetę z golem poddam ekspertyzie, czy nie jest spreparowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: To niemożliwe.. IP: *.chello.pl 14.04.04, 18:48 co jak co, ale strzelenie przez Lewandowskiego bramki dla Szachtara nie jest żadną rewelacją. robi to dosyć często jak na defensywnego pomocnika... wiem, że patrząc na jego grę w reprze trudno w to uwierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś