Gość: ja IP: 46.113.99.* 06.01.11, 14:38 Jedynka - zwyczajne świństwo. W resztę NIE KLIKAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cooleczka Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmies... IP: *.promax.media.pl 06.01.11, 14:41 ależ skończony idiota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skijumper Gra manager skokow narciarskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 16:17 Wygoogluj SPAMER Odpowiedz Link Zgłoś
jean.paul Re: Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmi 06.01.11, 14:47 to samo z mojej strony - w resztę nie klikam! i powoli przestaję zaglądać na sport na Gazeta.pl Żenada! Niedługo każdy artykuł będzie w formie slajdów. Zwiększacie liczbę pageviews, ale jakość kontentu leci Wam na łeb na szyję! Pomyślcie dobrze, bo niedługo nie będzie już kto miał klikać w te Wasze slajdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Re: Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmi IP: 83.143.99.* 06.01.11, 15:22 jak widzisz np na interii galerie jessica alba to nie klikasz mimo ze jest tam 40 zdjec/ tylko skonczony glab moze puszczac takie komantarze.. idzdcie w ch.... np na interii jest takie cos zpecjalnie zrobione ze musisz odswierzac strone kilka razy bo zrobili wadliwe hiperlacza zeby bylo wiecej odswierzen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmi IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 17:54 >bo niedługo nie będzie już kto miał klikać w te Wasze slajdy Za to będą mieli kliki za komentarze oburzonych łosi, którzy muszą pochwalić się pod każdym artykułem, że nie klikają na slajdy :))))))))))) bo niedługo nie będzie już kto miał klikać w te Wasze slajdy. bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.1.* 06.01.11, 19:35 Tobie leci z "kakałowego" oka. Zajmij się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie klikam Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmies... IP: 95.108.107.* 06.01.11, 14:52 nie odpowiada mi forma prezentowanych 'artykulow', nie klikam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veron Re: Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmi IP: 46.112.80.* 06.01.11, 16:34 dokładnie !! nie klikać, w du*** takie coś, zamiast 1 strony max 2 daje sie 10-20 !!! posrało ich, już chyba tak z 30 raz widze i zawsze czytam tylko 1 i wylaczam, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmi IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.11, 14:53 Ostro. Wiqadomość dnia.. na 10 stronach.. sami sobie w to klikajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whitewolf Co wam przeszkadza to klikanie?? IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 15:39 Wyłączcie torrenty, emule i inne to będzie wam wszystko ładnie chodzić...Zainstalujcie adblocka i po kłopocie z reklamami..... No chyba, że to tak prac kliknąć dalej kilka razy.... Odpowiedz Link Zgłoś
slowenia Meta była okrążenie dalej... 06.01.11, 14:53 ...tak wyglądał Tour de Pologne 2010, gdzie etap był w Cieszynie, a uciekinier cieszył się jedno kółko przed metą... i oczywiście nie wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rombud Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmies... IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 14:56 ja już też nie klikam; Gazeta - przeginacie i tracicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieklikam Re: Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmi IP: 46.113.30.* 06.01.11, 15:42 Ja też. Jak widać po wpisach, to klikają chyba głównie chamy i prostaki. Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz a gdzie rzut Krzykały? 06.01.11, 14:57 a pokazuja jakis serbow i chorwatow. www.youtube.com/watch?v=477K54kup8g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: a gdzie rzut Krzykały? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 06.01.11, 15:04 dokładnie. byłem przekonany, że rzut krzykały pokażą...amatorszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozz Re: a gdzie rzut Krzykały? IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 06.01.11, 15:35 Eee tam, nic wielkiego. W NCAA takie mecze zdarzaja sie przynajmniej raz na tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sll slajdy - nie klikam IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 15:07 Ja też przestaję klikać, już mi się nie chce po prostu czytać artykułów sportowych na gazeta.pl Przestawiam się sports.pl, zachęcam też was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gru4 Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmies... IP: *.icpnet.pl 06.01.11, 15:15 mi się "artukuł" podoba, jak Wam się nie podoba to nie wchodźcie już na gazeta.pl, dla idioty który pisze o rzucie Krzykały, sorry koleś ale gdzie tam widziałeś przedwczesną radość rywali z wygranego meczu?? Reszta idiotów wyp.. stąd, nieważne co by się pokazało to będzie źle, taka polska nienormalna postawa, nienawidzę tego Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmi 06.01.11, 15:18 > dla idioty który pisze o rzucie Krzykały, sorry koleś ale gdzie tam widział > eś przedwczesną radość rywali z wygranego meczu?? przepraszam, ze smialem urazic takiego madrego czlowieka. nie godzien jestem plawic sie w blasku twojej madrosci ale wytlumacz mi co bylo od 30 sekundy, gdzie nawet panie z pomponami wybiegly na parkiet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaman Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmies... IP: *.home.aster.pl 06.01.11, 15:24 też nie klikam. niedługo zarzucę całą gazetę. niech się bujają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSC Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmies... IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 15:29 weźcie ludzie skończcie narzekać bo to naprawdę lepiej wygląda jak wcześniej no choćby że jest to bardziej przejrzyste...a może lenie wam się klikać nie chce albo macie neta za wolnego ? jeżeli tak jest to tutaj nie ukazujcie swoich żalów tylko miejcie je sami do siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmies... IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 15:39 Bardzo dobry sposób prezentowania artykułów. Denerwowało mnie to zjeżdżanie w dół. A teraz przejrzyście kliknięcie i oglądam dalej. A wy nie wiem czemu płaczecie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.11, 16:08 brakuję mi meczu Anwil - Śląsk;) WKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Akurat filmiki niech będą jako slajdy, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 17:19 Akurat filmiki niech będą jako slajdy, bo gdy były na jednej stronie, to gdy chciałam obejrzeć następny przed zakończeniem wczytywania poprzedniego, ten drugi wciąż zabierał pasmo. Ale w pozostałych przypadkach też bojkotuję, strony internetowe są robione coraz bardziej pod technicznych półanalfabetów, co to przykładowo nie umieją otworzyć w tle kilku kart jedna po drugiej, zanim zaczną cokolwiek czytać - albo zdecydować, czy chcą otworzyć odnośnik w nowej karcie czy w tej samej. Swoją drogą bojkotuję też wszystkie materiały wideo, które zastępują tekst. To strata mojego czasu i obraza inteligencji. Po to umiem szybko czytać, aby móc szybko przeczytać co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Mam wam nabić 10 odsłon? IP: *.devs.futuro.pl 06.01.11, 17:25 W życiu. Zmieńcie w końcu te debilne nowe galerie na coś zagnieżdżonego, niewymagającego przeładowywania całej strony. No, ale wtedy nie byłoby nabić odsłon, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Myślisz, że komentarzem też nie nabijasz odsłon? IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 17:58 Myślisz, że tym komentarzem też nie nabijasz odsłon? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmies... IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 19:03 pier.dolę cw.eli z gazety - nie klikam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmi IP: 213.156.126.* 06.01.11, 19:14 niesportowe zachowanie Azjaty. Niepisane prawo sportu mowi ze jesli ktos sie cieszy to jest zwyciezca , bo przeciez mogl spokojnie dojechac pierwszy a radosc okazal slusznie, chcialbym zobaczyc wreczenie medali obu zawodnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
cham11 Re: Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmi 08.01.11, 09:44 chyba nigdy nie uprawiałeś żadnego sportu, albo grasz/grałeś w grę dla debili, czyli piłkę nożną, gdzie się powszechnie handluje meczami. Zasady spotu mówią, że wygrywa ten, który pierwszy przekroczy linię mety. I nie ma zmiłuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rararaa Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmies... IP: *.internetia.net.pl 06.01.11, 23:31 a gdzie rzut Krzykały??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Gdy sportowiec cieszy się zbyt wcześnie - śmi IP: 173.180.162.* 09.01.11, 16:57 To nie sa wrotki debile z Gazety Wybiorczej Odpowiedz Link Zgłoś