dziewice 22.03.07, 18:36 www.wrzuta.pl/film/7hkTgfbk7T/ a pozniej dzieci sie ucza i jest pretensja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia500 Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 18:41 Tylko babcia wiedziała jak się zachować i podała chusteczkę Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 18:42 Witaj Zosiu jak minal Ci dzien? Odpowiedz Link
zosia500 Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 18:48 Witaj, Witaj)) jak na razie ok, ale pojawiłeś się to może być gorzejhihi żart! Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 18:51 zlota raczka lub zdrobniale zloty paluszek Odpowiedz Link
zosia500 Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 18:53 teraz bardziej kojarzy mi się z obsikaną ręką)) Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 18:55 niewazne to moze opowiesz cos o sobie Odpowiedz Link
zosia500 Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:01 to może lepiej od razu się rozbiorę?)))))))))) o sobie to nie mogę bo będzie, że się przechwalam))))))))) Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:06 no dobra, ale pomalu aby bylo dlugo to ladna mamy wiosne Odpowiedz Link
zosia500 Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:11 wolisz żebym zaczęła od góry czy od dołu?)) jak zacznę od dołu to mi stopy zmarzną to może lepiej od góry?)))) nie zmieniaj tematu Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:14 z tym rozbieraniem to moze poczekajmy do lata? jeszcze nie jest tak cieplo znowu ta wiosna to taka troche zdradliwa bywa Odpowiedz Link
zosia500 Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:17 do lata to nie tylko stopy mi zmarznąhihi ale dzięki, że się troszczysz o moje zdrowie, chociaż i taj już jest nie najlepiej))) Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:19 ja zawsze, pozniej wieczorem ze smutnym wzrokiem wpatrzony w sciane leze i mysle taki juz jestem mozesz smialo mowic i tak nikt tego nie czyta takze wszystko zostanie miedzy nami Odpowiedz Link
zosia500 Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:22 no Weź, aż tak źle to nie jest ))))))) aaa to w sumie głupio tak sama do siebie jak nikt nie czyta))))))))) Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:32 i moglabys tak ze mna tutaj rozmawiac jakby ktos patrzyl? ja bym nie mogl Odpowiedz Link
zosia500 Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 20:04 pewnie, że nie ale przecież nikt nie patrzy)) Odpowiedz Link
zosia500 Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 20:57 eeee... to sie nie rozbieram))))))))))))) Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 18:51 zawsze wiedzialem, ze jestes spoko Odpowiedz Link
vandikia Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 18:55 a mzoemy pogadac nie o tym filmie, bo jak juz dobrze wiesz w domu nie ogladam z sieci nic dopada mnie przesilenie wiosenne chyba, jestem ospała i zmeczona musze wybrac operatora komorkowego i waham sie pomiedzy orange a play, bo z ery jednak rezygnuje.. zobacze jak jest u innych, chce sie pozbyc numeru tel starego Odpowiedz Link
mroofka2 Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 18:57 play wybrać nie możesz, bo narazie testy prowadzą więc zotaje orange, które polecam) Odpowiedz Link
vandikia Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:01 2 kolegow z firmy korzysta wlasnie z play a nad orange sie powaznie zastanawiam z wielu wzgledow. generalnie nie zwracam uwagi na gadzety, dodatki i ma stara komorke i w sumie dobrze mi by bylo z tym, gdyby sie nie psula co jakis czas.. mam nową obudowe, ale to nie to samo. i tak sobie ogladalam rozne ofertki i jeden telefon wpadl mi w oko szczegolnie.. chyba sobie zafunduje, raz na 5 lat mozna Odpowiedz Link
mroofka2 Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:03 czy to możliwe że korzystają z play? podobno prowadzą narazie badania i testy. chyba że mówimy o w-wie lub trójmiesie to się zgodzę) Odpowiedz Link
vandikia Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:05 jeden testuje, drugi juz korzysta.. wlasnie dzis mielismy w pracowej kuchni rozmowe na temat telefonow i operatorow wa-wa Odpowiedz Link
mroofka2 Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:09 ja wawa to oki a orientujesz się jak ceny? chociaż już podpisałam umowę w orange Odpowiedz Link
vandikia Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:17 no wlasnie jakos dziwnie jest..zaczelam dzis czytac. tam masz system doładowan.. jesli ktos do Ciebie dzwoni powiedzmy 2 minuty, to Ty zyskujesz minute na rozmowe z kims innym bardziej mnie zasięg w sumie interesuje zamierzam jutro zadzwonic i zapytac co mi jedna i druga siec da za 50 zł brutto i zdecyduje Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:11 film opowiada historie mlodej niewiasty ktora poczula instynkt samca i w parku wyjada niegrzecznym chlopcom kanapki , a tych ktorzy nie maja perfidnie karci czy masz ochote na sledzie, a za chwile na nalesiniczki z powidlami ? telefony komorkowe to samo zlo kiedys byla budka telefoniczna na drobniaki i bylo dobrze, najlepiej nie miec telefonu i jest spokoj meczace sa te wszystkie okienkowe zalatwiania Odpowiedz Link
mroofka2 Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:14 chyba pozostanę przy swoich sznycelkach) ale dziękuję) może innym razem) bo lubię i śledziki i naleśniki) a co do telefonów... mnie bardzo ułatwiają życie poza tym..widziałeś kiedyś mrOOfkę bez telefonu?) Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:26 a Ty takze chlopcom w parku wyjadasz kanapki? )) czy to tak od kiedy rozmawiamy na forum? )) jeszcze nie widzialem Odpowiedz Link
vandikia Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:15 hahaha przejrze jutro w pracy ))) dziekuje, ale ziemniaki sie gotuja i bede schabik na cieplo jesc a wiesz, ze ja tez dochodze do takiego wniosku? ale jednak musze miec Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:30 to moze jakas przypominajka ? schabik telefon powinien miec miejsce na kanapke - pudelko na kanapke z telefonem Odpowiedz Link
marta.uparta Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:23 szczerze, jakbym miała penisa, to w życiu nie odsikałabym się tak publicznie, a jeżeli chodzi o facetów to wraz z nadejściem cieplejszych dni jest to widok bardzo popularny. Myślą, że jak odwrócą się plecami do publiki, to już nikt ich nie widzi i jest wszystko w porządku. Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:28 no pewnie to ta kjak zamkniesz oczy to juz nikt Cie nie widzi )) eee tam u nas w wiosce to miesiac temu widzialem z tramwaju Panow pod mostem Odpowiedz Link
marta.uparta Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:30 mentalnośc Misia Uszatka a tamci może z klubu morsa byli? Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:31 sprawdz - powaznie tak jest z klubu rudolfa sinonosego refiffera Odpowiedz Link
marta.uparta Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:36 a wiesz, że dziś miałam na obiad pyszną, własnoręcznie przygotowaną fasolkę po bretońsku? Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:37 ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa od 2 lat marze o fasolce po bretonsku z duzego grochu z duza iloscia kielbasy i taka gesta i juz nie moge o tym mowic Odpowiedz Link
marta.uparta Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:55 moja fasolka była co prawda z fasoli, a nie z grochu, ale miała dużo podsmazonego boczusia, cebulki, doprawiona była solidną porcją majeranku i czosnku, no po prostu niebo w gębieaha i pietruszka zielona Odpowiedz Link
dziewice Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 19:55 i Ty to tak sama z siebie z serca? Odpowiedz Link
marta.uparta Re: no i prosze jaki przyklad 22.03.07, 20:07 Bo ja wiem czy z serca... taki nawyk, codziennie ugotowac. Odpowiedz Link
dziewice przepraszam, ale snickam juz 20 a musze do 22.03.07, 19:58 sklepu i mam jeszcze troche pracy dzisiaj. milego wieczoru wszystkim papa i moj ulubiony song ostatnio dragon195.wrzuta.pl/audio/zsmGd5ropq/ Odpowiedz Link
marta.uparta Re: przepraszam, ale snickam juz 20 a musze do 22.03.07, 20:07 trele morele, podnieciła Cię moja fasolka i pewnie popędziłeś pod prysznic Odpowiedz Link
dziewice Re: przepraszam, ale snickam juz 20 a musze do 22.03.07, 21:15 wlasnie pobiegalem troche przyblasku ksiezyca i troche mi przeszlo ale tylko troche Odpowiedz Link