Gość: peh IP: *.tvgawex.pl 18.04.04, 23:36 czy ktoś dziś temu zaprzeczy? :D ------- "Bo ja serce swoje jedyne oddałem bydgoskiej drużynie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivica Re: POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!! 18.04.04, 23:42 hehe na razie to fantasy ale za dwa , trzy lata kto wie (Robacki, Johnsson, Klecha, Cieslewicz, Fijalkowski) Za kilka lat niezla paka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peh Re: POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 19.04.04, 15:50 no wiesz... dla tego sqadu wejście do "magic 4" byloby mistrzostwem, a patrząc na tabele to w sumie mamy na to szanse. male, ale jesli wejdziemy to bedzie to mila, ale nie aż tak niespodziewana niespodzianka :DDDD a za kilka lat to bedziemy mieli kilka mistrzostw pod rząs, jesli gallopy wróca to moze i za rok bedziemy mistrzem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 16:25 Wiesz Peh, podziwiam cie. I kazdy, kto od jakiegos czasu czyta twoje posty tez powinien. Cieszyc sie z wygranych - OK, smucic przegranymi - OK. Byle w zadnej z tych reakcji nie popadac w skrajnosci. Nie martw sie, kiedys sie tego nauczysz. Tylko blagam, nie uzalezniaj powrotu bydgoskiego zuzla na szczyt od powrotu Galopow. Przeciez to wlasnie dzieki nim jestesmy dzis w miejscu, w ktorym jestesmy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czabik2 Re: POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!! 19.04.04, 22:36 Z radością i bez ironii możemy zawołać wreszcie: Brawo Kowalik, Viva Krzyżaniak. Wielką wspaniałą niespodziankę sprawiliście wszystkim, którzy za was zawsze wiernie w Toruniu trzymają kciuki gdziekolwiek jeździcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!! 20.04.04, 09:27 A ja jakos dziwnie sie czuje oklaskujac Krzyzaków :)))) Coz stare przyzwyczajenia widac sa mocno we mnie zakorzenione :))) pzdr. for all a w szczegolnosci dla somsiadow Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!! 20.04.04, 13:35 ivica napisał: > A ja jakos dziwnie sie czuje oklaskujac Krzyzaków :)))) > > Coz stare przyzwyczajenia widac sa mocno we mnie zakorzenione :))) > > > pzdr. for all > > a w szczegolnosci dla somsiadow A tam.. jeżdzą wożąc teraz nasze cudne Gryfy na plastronie, to idzie wszystko wybaczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Krakowa Re: POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!! IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 20.04.04, 12:17 Witam jest mi strasznie miło ze tu jest tyle optymizmu , nareszczie tak trzymać. Pozdrowienia z dalekiego Krakowa śle Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peh Re IP: *.tvgawex.pl 20.04.04, 16:02 dziekujemy Madziu! a Kraków nie jest tak daleko ja Ci sie wydaje ;) Ivica, ja nie uzalezniam naszego powrotu na szczyt od powrotu galopow. poprostu z nimi byloby szybciej. a tak trzeba czekac na... ojeny, Szymona Woźniaka? dobrze pamietam? A z wygranych trzeba sie cieszyc (szczegolnie takich) bo to oznacze ze wszyscy spasowali sie z torem i umieja na nim jezdzic (jeszcze gdyby umieli startowac...). Teraz trzeba wymyslec sposob, jak zdobyc 30pkt we Wrocku ;) To bedzie dopiero skrajność: 61-29 z ZKŻ-em, 60-30 z Atlasem, 70-20 z RKM-em, a potem loteria na Jasnej Górze. nie ma co, wesoly jest ten sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Re 20.04.04, 16:17 taaa przeskoki niesamowite, a ile mając odrobine sprytu można na tym u bukmacherów zarobić ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: Re IP: *.atr.bydgoszcz.pl 20.04.04, 16:24 Patrząć jak się to wszystko układa to aż się prosi o modlitwę by we Wrocku nasi dostali aż miło. Wtedy nie będzie zmiłuj się nad Rybnikiem. Peh może trafić z wynikiem. Pozostaje mieć nadzieję że do tego meczu przyłożą się i Rybnik będzie płaski( rozjechany). Odpowiedz Link Zgłoś