Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!!!

IP: *.tvgawex.pl 18.04.04, 23:36
    czy ktoś dziś temu zaprzeczy? :D
    -------
    "Bo ja serce swoje jedyne oddałem bydgoskiej drużynie"
    Obserwuj wątek
      • ivica Re: POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!! 18.04.04, 23:42
        hehe na razie to fantasy

ale za dwa , trzy lata kto wie (Robacki, Johnsson, Klecha, Cieslewicz, Fijalkowski) Za kilka lat niezla paka :))
        • Gość: peh Re: POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 19.04.04, 15:50
          no wiesz... dla tego sqadu wejście do "magic 4" byloby mistrzostwem, a patrząc
          na tabele to w sumie mamy na to szanse. male, ale jesli wejdziemy to bedzie to
          mila, ale nie aż tak niespodziewana niespodzianka :DDDD
          a za kilka lat to bedziemy mieli kilka mistrzostw pod rząs, jesli gallopy wróca
          to moze i za rok bedziemy mistrzem...
          • Gość: iks Re: POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 16:25
            Wiesz Peh, podziwiam cie. I kazdy, kto od jakiegos czasu czyta twoje posty tez
            powinien. Cieszyc sie z wygranych - OK, smucic przegranymi - OK. Byle w zadnej
            z tych reakcji nie popadac w skrajnosci. Nie martw sie, kiedys sie tego
            nauczysz. Tylko blagam, nie uzalezniaj powrotu bydgoskiego zuzla na szczyt od
            powrotu Galopow. Przeciez to wlasnie dzieki nim jestesmy dzis w miejscu, w
            ktorym jestesmy. Pozdrawiam
      • czabik2 Re: POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!! 19.04.04, 22:36
        Z radością i bez ironii możemy zawołać wreszcie: Brawo Kowalik, Viva
        Krzyżaniak. Wielką wspaniałą niespodziankę sprawiliście wszystkim, którzy za
        was zawsze wiernie w Toruniu trzymają kciuki gdziekolwiek jeździcie.
        • ivica Re: POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!! 20.04.04, 09:27
          A ja jakos dziwnie sie czuje oklaskujac Krzyzaków :))))

Coz stare przyzwyczajenia widac sa mocno we mnie zakorzenione :)))

pzdr. for all

a w szczegolnosci dla somsiadow
          • krotoss Re: POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!! 20.04.04, 13:35
            ivica napisał:

> A ja jakos dziwnie sie czuje oklaskujac Krzyzaków :))))
            >
            > Coz stare przyzwyczajenia widac sa mocno we mnie zakorzenione :)))
            >
            >
            > pzdr. for all
            >
            > a w szczegolnosci dla somsiadow

A tam.. jeżdzą wożąc teraz nasze cudne Gryfy na plastronie, to idzie wszystko
            wybaczyć ;)
      • Gość: Magda z Krakowa Re: POLONIA MISTRZEM SIALALALALA!!!!!! HEJ!!!!!!! IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 20.04.04, 12:17
        Witam jest mi strasznie miło ze tu jest tyle optymizmu , nareszczie tak
        trzymać. Pozdrowienia z dalekiego Krakowa śle Magda
        • Gość: peh Re IP: *.tvgawex.pl 20.04.04, 16:02
          dziekujemy Madziu! a Kraków nie jest tak daleko ja Ci sie wydaje ;)
          Ivica, ja nie uzalezniam naszego powrotu na szczyt od powrotu galopow. poprostu
          z nimi byloby szybciej. a tak trzeba czekac na... ojeny, Szymona Woźniaka?
          dobrze pamietam? A z wygranych trzeba sie cieszyc (szczegolnie takich) bo to
          oznacze ze wszyscy spasowali sie z torem i umieja na nim jezdzic (jeszcze gdyby
          umieli startowac...). Teraz trzeba wymyslec sposob, jak zdobyc 30pkt we
          Wrocku ;) To bedzie dopiero skrajność: 61-29 z ZKŻ-em, 60-30 z Atlasem, 70-20 z
          RKM-em, a potem loteria na Jasnej Górze. nie ma co, wesoly jest ten sezon.
          • krotoss Re: Re 20.04.04, 16:17
            taaa przeskoki niesamowite, a ile mając odrobine sprytu można na tym u
            bukmacherów zarobić ^^
          • Gość: igrek Re: Re IP: *.atr.bydgoszcz.pl 20.04.04, 16:24
            Patrząć jak się to wszystko układa to aż się prosi o modlitwę by we Wrocku nasi
            dostali aż miło. Wtedy nie będzie zmiłuj się nad Rybnikiem. Peh może trafić z
            wynikiem. Pozostaje mieć nadzieję że do tego meczu przyłożą się i Rybnik będzie
            płaski( rozjechany).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka