Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piłkarze Lecha Poznań i Amiki Wronki nie rozwia...

IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.04, 17:38
    czy wynik meczu lech - widzew byl ulozony czy nie tego sie nigdy nie
    dowiemy,ale jest jedno zasadnicze pytanie czy druzyne lecha stac w tym
    skladzie personalnym na udzial w pucharach o co walczy poprzez w pp,bo jesli
    zagra czy znowu bada takie opinie jakie wyrazal franz beckembauer bedacy w
    tamtych czasa trenerem marsylii ze lech to taka druzyna z ktora mozna zrobic
    wszystko
    Obserwuj wątek
      • Gość: RAF Re: Piłkarze Lecha Poznań i Amiki Wronki nie rozw IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 21:15
        WIDZEW LECHA JUZ RAZ SPÓŚCIŁ DO 2 LIGII !!!!!!!!A LECH OCZYWIŚCIE JEST DOBRYM
        WUJKIEM!!!
      • Gość: RAF Re: Piłkarze Lecha Poznań i Amiki Wronki nie rozw IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 21:16
        KIBICE WAM WYBACZĄ POD JEDNYM WARUNKIEM JESLI ZDOBĘDZIECIE PUCHAR
        POLSKI!!!!!!!!!!
        • Gość: patryk Re: Piłkarze Lecha Poznań i Amiki Wronki nie rozw IP: *.icpnet.pl 19.04.04, 22:30
          Możesz mi powiedzieć jakim prawem wypowiadasz się w moim imieniu? Jestem
          kibicem Lecha i nie życzę sobie, aby jakiś kretyn głosił w imieniu kibiców, a
          zatem i mnie, idiotyczne tezy, których nie popieram.
          Wypowiadaj się we własnym imieniu, dupku
          • Gość: patryk Re: Piłkarze Lecha Poznań i Amiki Wronki nie rozw IP: *.icpnet.pl 19.04.04, 22:32
            I jeszcze jedno, RAF. Sytuacja z 2000 roku wyglądała zupełnie inaczej niż ta
            obecnie. Ty pewnie nie kojarzysz tych faktów, a szkoda.
            Łączenie tych dwóch sytuacji tak różnych świadczy o tym, że masz ptasi móżdżek
      • Gość: guest Re: Piłkarze Lecha Poznań i Amiki Wronki nie rozw IP: *.icpnet.pl 19.04.04, 22:44
        "Widzew powinien prowadzić! Cichon trochę przypadkowo znalazł się sam przed
        Piątkiem (podawał mu jeden z obrońców Lecha"
        Ciekawe dlaczego?!
        Takie błędy nie zdarzają się za często.
        Po meczu niesmak pozostaje...
      • Gość: KIBIC ale prawdziw mielcarski IP: *.icpnet.pl 20.04.04, 02:46
        niech wszyscy sie dowiedza ze zona Pana Mielcarskiego obstawila X we Wronkach i
        X2 na Widzew za 1000 zl. ciekawe skad wiedzial?! a gral kiedys w Amice a
        ostatnio trenowal z Lechem.

JAK CHCA SPRZEDAWAC TO NIECH ZROBIA TO TAK ZEBY KAZDY WIEDZIAL I MOGL SOBIE
        ZAROBIC a nie ze taki emeryt Mielcarski sobie wygrywa na oszustwie. WYSTARCZY
        NASTEPNYM RAZEM POWIEDZIEC PRASIE ZE BEDA GRALI NA LUZIE I ZE WYNIK NIE JEST
        DLA NICH NAJWANIEJSZY TYLKO DOBRA GRA.
        • Gość: Sztuczny fan Re: mielcarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:13
          Kibicu, Ty jesteś prawdziwy, ale debil. Czy chcesz powiedzieć, że Grzegorz
          Mielcarski kupił oba mecze? Myśląc tymi kategoriami ośmieszasz się zupełnie.
          Znaczy, że grający w Ruchu, Pogoni, Amice, Widzewie i teraz Wiśle Płock Dariusz
          Gęsior rządzi całą polską piłką nożną i ustawia wiele meczy!!!!! To chore. A
          jak masz ze zdrowiem problemy to udaj się do właściwego lekarza. Oczywiście
          bywają afery w sporcie, nie należy ich jednak szukać wszędzie i za wszelką
          cenę, bo dojdziemy do absurdów. A nazwiska, choćby przez szacunek pisze się z
          dużej litery. Pozdrowienia dla wszystkich rzeczywiście prawdziwych kibiców, a
          nie debilnych dedektywów.
          • Gość: keano Re: mielcarski IP: 212.244.39.* 20.04.04, 09:41
            a jak ty doszedles z jego wypowiedzi ze to mielcarski kupil mecze?? on po
            prostu WIEDZIAL ze sa (moga byc) ulozone. co do lecha to remis mogl sie
            zdazyc :) Ale Amica to walek - zenujacy swit remisuje we wronkach przegrywajac
            i grajac w 10 z druzyna walczaca o mistrza. przy czyn amica wygrala wszystkie
            dotad mecze u siebie. ale to pikus (fuksy sie zdarzaja) - swit PRZEWAZAL grajac
            w 10. a w to ze wojcik ze szmaciarzy w tydzien zrobil superteam to moze ty
            uwierzysz...
      • Gość: jur Re: Piłkarze Lecha Poznań i Amiki Wronki nie rozw IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 20.04.04, 08:03
        wielki franz nigdy nie byl trenerem olimpique marsylia... pozdrawiam
      • Gość: wz Re: Piłkarze Lecha Poznań i Amiki Wronki nie rozw IP: 150.254.166.* 20.04.04, 08:57
        Czy zdobędą PP czy nie, nie zmienia to faktu, że Lech odpuścił mecz i w moich
        oczach nawet zdobycie Pucharu ich nie zrehabilituje.
        Jeśli przyjdzie do ciebie kolega i coś ci z domu ukradnie, a potem będzie
        obiecywał że już nigdy tego nie zrobi będziesz mu ciągle ufał?
        To chodzi o zaufanie, wy gracie na maksa możecie nawet przegrać ale musicie
        walczyć czysto
        • Gość: ZW Re: Piłkarze Lecha Poznań i Amiki Wronki nie rozw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:07
          Wz! A co mnie interesują Twoje oczy. Czy Ty kiedykolwiek grałeś w piłkę? Nigdy
          nie miałeś słabszego dnia? Nie masz żadnego prawa wypowiadania się i oceniania
          piłkarzy Lecha, bo nie masz o tym zielonego pojęcia. Sprzątnij psie kupy z
          chodnika i wówczas będzie OK. To dobre dla Ciebie zajęcie. Od Lecha się
          odchrzań.
          • Gość: wz Re: Piłkarze Lecha Poznań i Amiki Wronki nie rozw IP: 150.254.166.* 20.04.04, 11:04
            Sam se śmieciu sprzątaj kupy z chodnika. Ty chyba nie rozumiesz o co w piłce
            chodzi. Chodzi o czystą uczciwą grę. Jeśli uważasz że ten mecz był uczciwy idź
            do okulisty. Słaby dzień piłkarzy Lecha? Tylko czemu naraz aż tylu.
            Jestem kibicem Lecha od 15 lat i mam prawo do własnego zdania tak samo zresztą
            jak Ty. A co się tyczy odchrzanienia się od Lecha to lepiej Ty się od niego
            odchrzań, może będzie mniej kantów w naszym klubie.
            Pzdr i przestań rżnąć głupa
      • Gość: Poznaniak Re: Piłkarze Lecha Poznań i Amiki Wronki nie rozw IP: 5.2.* / 217.8.167.* 20.04.04, 13:08
        Coś mi sie mocno wydaje,że w naszej ekstraklasie jest już wszystko ustalone i
        poukładane.Z mojej analizy wynika,ze puchar zdobedzie Legia!!! Przykre, ale
        prawdziwe!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka