jej_torebka 20.08.11, 19:54 Co Wy na to? W sobotę za tydzień w Warszawie. Natchnięta przez Tymczasową Olę pytam Was, moi drodzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 20:08 no widzę właśnie. a tak było miło ostatnim razem :P Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Zlot Czarownych 23.08.11, 20:29 > a tak było miło ostatnim razem :P > potwierdzam, potwierdzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 20:12 o. i mamy pierwszą chętną. ok. zapisałam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 20:28 Jestem pierwsza!! :D Czy należą mi się w związku z tym jakieś przywileje?;) Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 20:36 będziesz mogła zabierać głos jako pierwsza w tak ważkich kwestiach jak sposób wiązania sznurówek uczestników zlotu oraz zarezerwować kolor stroju, by nikt nie przyćmił Twego blasku. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 20:51 Eeee liczyła na to, że będę mogła zaakceptować listę chętnych ;) A i dlaczego to ma być w Warszawie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 21:00 a bo to wynika z konkretnego układu gwiazd. oraz z tego, że żądna spotkania tymczasowa ola będzie w tejże w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 21:12 > a bo to wynika z konkretnego układu gwiazd. Tego chyba nie zmienię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 20:23 moze na polach mokotowskich, zebym mogła podjechać na Moim Rumaku i każdy zobaczył :) Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 20:33 Ale no Polu to co najwyżej Jeff's przy Zwirki albo Lolek. No, chyba że piknik. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 20:36 no ja nie widzę przeciwwskazań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 21:03 jakbym byla w Polsce, w Warszawie to pewnie bym przybyla :) ale nie na Pola Mokotowskie, z tego co pamietam to tam zawsze byly dosc podrzednej i podejrzanej masci knajpy... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 23:13 czarownych znaczy się babów samych? Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 23:20 różnie można to interpretować, niemniej doprecyzuję, że panowie nie są nam wstrętni jako towarzystwo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 23:23 A jak ktoś nie przyjdzie to ma łomot, w dyby i do lochu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 20.08.11, 23:29 tak. widzę, że pojęłaś grozę sytuacji i, mam nadzieję, zachowasz się rozsądnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 00:19 Z tego co widzę na razie zgłosiły się 4 osoby, z których: 1. Żadna nie jest chłopem 2. Jedna jest hotally. Podrzucam wątek w nadziei na rozkręcenie (wątku i zlotu). Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 09:42 to dobrze, tylko poproś ładnie. może śmieci wynieś. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 11:04 najpierw moi rodzice muszą cię poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 12:11 wg moich rodziców za wcześnie jest na spędzenie całej nocy poza domem z kimś kogo nie znaja. i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 11:05 tylko jezeli posiadasz odpowiednie niepasujące skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Zlot Czarownych 22.08.11, 13:41 jadę na bazar białych frotkowych poszukać. jakiego koloru szlaczek byłby dobry? moze być podwójny? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 15:38 A może jutro, co? Albo najlepiej jeszcze dziś! Kurde, ja bardzo chętnie, ale nie tak na łapu-capu. Mam już plany na dwa najbliższe weekendy :(. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 16:31 wiesz, to trochę jest uzależnione od obecności Oli w Warszawie. inaczej byłybyśmy bardziej elastyczne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Albo najlepiej jeszcze dziś! 23.08.11, 01:08 Dziś! Dziś! O, pardon - przecież już jest jutro... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 16:43 Miesiąc tu u was siedziałam to nikt się nie chciał spotykać. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 16:46 ursyda napisała: > Miesiąc tu u was siedziałam to nikt się nie chciał spotykać. * Byłaś i się słóweczkiem nie odezwałaś?! <foch> Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 21:16 ursyda napisała: > No przeca pisałam. * Fcale, że nieprawda! Nic nie pisałaś! Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 16:46 no wiesz co.. mnie nie pytałaś :P Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 21:26 no to przegapiłam :/ być może ślub brałam wtedy i na chwilę odeszłam od kompa. gdybym wiedziała... Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 21:56 > być może ślub brałam wtedy i na chwilę odeszłam od kompa. > gdybym wiedziała... To byś na ślub nie poszła? :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Zlot Czarownych 23.08.11, 11:52 ursyda napisała: > Miesiąc tu u was siedziałam to nikt się nie chciał spotykać. ja Cię na lodach u Bliklego widziałam, ale bałam się podejść... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Zlot Czarownych 23.08.11, 13:34 Jak brałam karmel z solo to byłam ja:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Zlot Czarownych 23.08.11, 15:31 ta lasia brała grejfruta z orzechmy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Zlot Czarownych 23.08.11, 15:42 jak grejfrut z orzechami to bylem ja nikt inny nie bierze tego Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie ej to kto bedzie? 23.08.11, 15:43 blagam piszcie. i kazdy kto sie wpisze niech mi postawi kropke. wtedy bede wiedzial, ze mu (jej) zalezy, zebym sie pojawil na spotkaniu. ok? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ej to kto bedzie? 23.08.11, 21:42 wez_sie napisał: > wtedy bede wiedzial, ze mu (jej) zalezy no nie wiem, co tu odpisać... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Zlot Czarownych 23.08.11, 17:01 ursyda napisała: > a miała taką postrzępioną spódnicę? tak! i takie wieeeelkie okulary, jakby z Tesco ;D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Zlot Czarownych 24.08.11, 15:45 a, to w takim razie to nie byłaś Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 17:57 a tak wracając do meritum ( z pozdrowieniami dla ptaszka, na marginesie), czy jest oprócz mnie i Oli kos kto będzie chciał i mógł się spotkać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 18:39 Wy to wredne stare torby jesteście, o! Mam nadzieję na kolejny zlocik, postaram się podrzucić temat jesienią :D. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 19:09 Mam wielką chęć poznać zacne towarzystwo piszące na tym forum, mam również możliwość dotarcia z mojej prowincji południowo- zachodniej do stolicy za tydzień w niedzielę. Proszę o szczegóły. Chcę się wkupić. Co należy wziąć oprócz kociołka i miotły? Ps. Szkoda, że nie Wrocław:( Tu chyba większość warszawska, co? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 19:12 W zeszłym roku w grudniu był fajny zlot - zjechaliśmy się do Wawy, z całej Polski :). Naprawdę było miło i mam nadzieję, że taki spędzik się powtórzy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 20:13 Ale tak bardziej kawa/herbata czy drineczki, popołudnie czy też wieczór? Istotne, bo ja spoza - daleko nie, ale jednak troszku. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 21:04 Gdzie to kwestia otwarta, ale myślę, ze w centrum będzie najwygodniej. Mozna obczaić jakiś ogródek z piwem tańszym niż 12 zł. O której? myślę, ze około 19, tak żeby osoby wracające tego samego dnia do domu w innym mieście mogły się nami trochę nacieszyć ;) Opcja jak najbardziej drinkowa, choć osoby niepijące nie muszą bać się ostracyzmu ;) To jak, raohszana, hotally, metresa, ursyda (no chooo :) ) dzidzia bojowa, kość księżycowa, happy time, salma (moze dasz radę :) ? ), figgin, grassant w sandałkach i weź się za zgodą rodziców.. kto na razie potwierdza chęci i ma np. propozycję konkretnego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 21:16 Jej_torebka, mnie nie będzie. Powody na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 21:58 > To jak, > raohszana, > hotally, > metresa, > ursyda (no chooo :) ) > dzidzia bojowa, > kość księżycowa, > happy time, > salma (moze dasz radę :) ? ), > figgin, > grassant w sandałkach > i weź się za zgodą rodziców.. To ja też się może ogarnę. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 22:26 qźwa, tylko warszawka i warszawka. A nie mozecie sie zleciec do "piątki"? Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 22:33 Ej, wytłumacz tę "piątkę". jestem prawie trzeźwa i nie kumam. Chyba, że chodzi Ci o Uczniowski Klub Sportowy "Piątka" w Zgierzu. Ale nie wiem czy chłopaki salę udostępnią. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 22:36 Znam taką knajpę, która się nazywa Trójka, ale żeby Piątka? Też nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 22:39 dolina pięciu stawów czyli piątka. Pińć stawów - piątka. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 22:43 Żeś wykombinował. A z gór to tu tylko rzut beretem. Tylko trzeba wziąć duży zamach. Do soboty byś doleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Zlot Czarownych 21.08.11, 22:46 w sobote jest kierunek Orla Perć. No nie doleci kochanienka, nie doleci, chocby nie wiem jak wialo. Odpowiedz Link Zgłoś
e-no-kolego Re: Zlot Czarownych 22.08.11, 09:03 A może kiedyś zrobić kierunek nad może? W gdańsku i pod jest parę miejscówek...W ten weekend jdę na spływ z dzieciakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Zlot Czarownych 22.08.11, 14:36 O. A dojszłeś do końca? Bo w pt padało i trzeba było zejść ze szlaku. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: nie doleci, chocby nie wiem jak wialo. 23.08.11, 22:45 Jeszcze w zielone gramy - Chęć życia nam nie zbrzydła Jeszcze na strychu każdy klei połamane skrzydła I myśli se soulshunter , co nieraz już w dół runął "Jakby powiało zdrowo, to bym może tam dofrunął?..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 22.08.11, 13:17 proponuję spotkać się przy stacji metra Centrum o 19, na patelni, pod murkiem gdzieś będziemy krążyć. ok? Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Zlot Czarownych 22.08.11, 13:29 bede was obserwowal w przebraniu sprzedawcy sznurowek Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Na patelni??? 22.08.11, 15:27 Tam pół miasta chodzi, wyjątkowo trudne miejsce do rozpoznania się, a murek długi. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Na patelni??? 22.08.11, 15:27 maitresse.d.un.francais napisała: > Tam pół miasta chodzi, wyjątkowo trudne miejsce do rozpoznania się, a murek dłu > gi. Może se postawcie kartonik z napisem "FK". Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Na patelni??? 22.08.11, 15:33 ja proponuje na startera kwadrat hotalki wiem ktore okna sa jej Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Na patelni??? 22.08.11, 21:24 Ja miałam włamanie i nie wpuszczam obcych ludzie do chaty :P Ty Nas zaproś... Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Na patelni??? 22.08.11, 23:22 no zgodz sie. u mnie jest babcia, wiec lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Na patelni??? 22.08.11, 16:14 ja bym postawil kartonik z napisem FucK Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Na patelni??? 22.08.11, 15:57 znalazłyśmy się na świętokrzyskiej, to i tu się znajdziemy, zwłaszcza że przynajmniej trzy z nas się znają (będzie też menk.a). staniemy sobie obok tych metalowych barierek przy murku. jest ich raptem kilka. ja jestem bardzo jasną blondynką, jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Na patelni??? 22.08.11, 22:19 jej_torebka napisała: > znalazłyśmy się na świętokrzyskiej, to i tu się znajdziemy, zwłaszcza że przyna > jmniej trzy z nas się znają (będzie też menk.a). > > staniemy sobie obok tych metalowych barierek przy murku. jest ich raptem kilka. > ja jestem bardzo jasną blondynką, jakby co. Już nie ma zabezpieczeń w postaci wysyłania info na mejla (że jedna będzie trzymała wyborczą pod pachą, a druga różę w zębach i tak się rozpoznamy), żeby tajemniczych gapiów uniknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Zlot Czarownych 22.08.11, 20:40 Chętnie bym się z Wami spotkała ale kto by chciał poznać zetkę ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally co ubieracie? 22.08.11, 22:51 I czy w końcu zapadła decyzja GDZIE będziemy świętować Moje imieniny??? (tak, tak! w sobotę Moje święto! ) Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: co ubieracie? 22.08.11, 22:59 Kiedyś choinkę na święta, teraz to już nic. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: co ubieracie? 22.08.11, 23:27 ja zaloze polo, na to cardigan. na dol chinosy i mokasyny ew espadryle. jak bedzie chłodno to wezmę tez trencz khaki. no i KONIECZNIE szalik legiuni Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: co ubieracie? 22.08.11, 23:40 hotally napisała: > i prezent dla Mnie!!! > Drugi szalik Legii? Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 23.08.11, 08:03 nie będzie mnie dziś wieczorem, opiekujcie się wątkiem. sobota 19,metro Centrum, strój dowolny. Odpowiedz Link Zgłoś
fig-ga Re: Zlot Czarownych 23.08.11, 10:17 Moge byc cololwiek niezywa, ale bede. Proponuje isc do Miasta, tam jest dobre i tanie piwo i mozna palic. Tylko nie ma mnie w Polszy, wiec nie zrobie rezerwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 23.08.11, 21:30 dorwałam się do sieci, zatem.. ja bym poszła na żywioł. umawiamy się tak wcześnie, że nie powinno być problemu ze znalezieniem miejsc. a miasto to co to? może byśmy uderzyli na pawilony, tam też jest tanio. jak na Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Zlot Czarownych 24.08.11, 12:14 Właśnie mnie szefostwo najszanowniejsze poinformowało, że do Warszawy mię wysyła między 5-9 września, zdaje się! Czy ktoś czarowny byłby na spotkanie wówczas chętny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Zlot Czarownych 24.08.11, 17:38 cafem napisała: > Właśnie mnie szefostwo najszanowniejsze poinformowało, że do Warszawy mię wysył > a między 5-9 września, zdaje się! > Czy ktoś czarowny byłby na spotkanie wówczas chętny? :) * You betcha! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Zlot Czarownych 24.08.11, 18:04 > You betcha! :) Już mię się pozmieniało, bo wynegocjowałam parę dni na odwiedzenie domu rodzinnego:) Do Wawy przybywam więc 6. w środę i pewnie środę popołudnie mam wolne. W czwartek pewnie kolację służbową mi wymyślą, więc czwartek odpada. Ale jeśli na środę wieczór ktoś w Wawie się pisze, to ja jak najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Zlot Czarownych 25.08.11, 09:25 cafem napisała: > Do Wawy przybywam więc 6. w środę i pewnie środę popołudnie mam wolne. W czwart > ek pewnie kolację służbową mi wymyślą, więc czwartek odpada. Ale jeśli na środę > wieczór ktoś w Wawie się pisze, to ja jak najbardziej:) * Tego, ale 6 to wtorek jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 25.08.11, 09:41 :( to może następnym razem, kilka osób też nie może w sobotę, więc może wkrótce pojawi się nowa inicjatywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Zlot Czarownych 25.08.11, 09:47 jej_torebka napisała: > :( > to może następnym razem, kilka osób też nie może w sobotę, więc może wkrótce po > jawi się nowa inicjatywa :) * A to f tom sobotem jezd czy nie mo f konicu? Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 27.08.11, 16:54 mam nadzieję, że mimo nieludzkiego upału będziecie dziś w Centrum o 19. do zobaczenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Zlot Czarownych 27.08.11, 17:22 Nieludzkiego? Dziewczyno, w końcu przyszło lato! :] Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 28.08.11, 11:22 Zadziało się. Mam nadzieję, że wszyscy zdrowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Zlot Czarownych 29.08.11, 12:21 jej_torebka napisała: > Zadziało się. Mam nadzieję, że wszyscy zdrowi ;) > Foty będą? :D Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 29.08.11, 20:54 foty nie, ale mam pamiątkowego siniaka, bo mnie energiczny stwór przeżuł ;P Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Zlot Czarownych 29.08.11, 21:18 jej_torebka napisała: > foty nie, ale mam pamiątkowego siniaka, bo mnie energiczny stwór przeżuł ;P Całą noc się nie mógł ogarnąć i iść spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 29.08.11, 21:31 a czy to nie on dzwonił około 4 nad ranem z zastrzeżonego numeru do tymczasowej? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Zlot Czarownych 29.08.11, 21:36 słuchaj, pilnowałam jak mogłam ale to pies na baby jest Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 29.08.11, 21:41 no, dało się zauważyć, że gustuje w gimnazjalistkach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Zlot Czarownych 29.08.11, 21:37 jej_torebka napisała: > a czy to nie on dzwonił około 4 nad ranem z zastrzeżonego numeru do tymczasowej > ? ;> Ojej, tymczasowa też była? :( Ale mi szkoda, że się nie wyrwałam, buuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 29.08.11, 21:41 toż to ona była organizatorką - ja tylko marnym pionkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Zlot Czarownych 29.08.11, 21:53 Napiszcie kto w ogóle przybył, żeby mi się już całkiem przykro zrobiło :(. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Zlot Czarownych 29.08.11, 22:25 salma75 napisała: > Napiszcie kto w ogóle przybył, żeby mi się już całkiem przykro zrobiło :(. > > Weź_się krążył po patelni. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Zlot Czarownych 29.08.11, 22:28 Jasne. Prędzej diabła spodziewałabym się niż jego. Allunia była? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Zlot Czarownych 29.08.11, 22:34 nie było, choć kręciło się kilka podobnych i zastanawiałyśmy się czy nie zabrać jednej ze sobą i nie posadzić przy stole w roli statystki. ogólnie było nas tylko dwadzieścia osiem, ale już się szykuje następna inicjatywa, toteż myślę, że w końcu spotkamy się w większym gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Zlot Czarownych 29.08.11, 22:35 Nie. Jej prezent już poszedł na Allegro, przepadło. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie jezdzilem wtedy z siksom na rolkach 30.08.11, 08:08 moglyscie dac jakis namiar telefoniczny. 19:oo to srodek dnia. poza tym, w tym watku spytalem kto by chcial mojej obecnosci i nikt sie nie wypowiedzial :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: jezdzilem wtedy z siksom na rolkach 30.08.11, 08:12 I czemu kłamiesz? Miałes okularki słoneczne założony tyłem do przodu, żeby sobie nie spalić karku jak nas podglądfałaś zza barierek. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: jezdzilem wtedy z siksom na rolkach 30.08.11, 08:31 tylem do przodu nosze tylko buty, wiec to nie bylem ja Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: jezdzilem wtedy z siksom na rolkach 30.08.11, 08:36 A szkoda, bo tamten to było niezłe ciacho. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: jezdzilem wtedy z siksom na rolkach 30.08.11, 08:49 a w sumie, to moze i to bylem ja juz sam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Zlot Czarownych 30.08.11, 07:37 Taaa, pewnie, ale jak chcę się spotkać w Poznaniu, to zawsze akurat masz malowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Zlot Czarownych 30.08.11, 14:50 tymczasowaola napisała: > Taaa, pewnie, ale jak chcę się spotkać w Poznaniu, to zawsze akurat masz malowa > nie... O żesz Ty! RAZ, jeden jedyny raz nie mogłam. I to nie było malowanie :). Chyba ;). Nie pamiętam... Mam nadzieję, że jak kiedyś w Pozku jeszcze będziesz to się odezwiesz, cooo? :) Odpowiedz Link Zgłoś