Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Argentyna - Polska

IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 23:35
    Polska mistrzem Świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: pep Re: Argentyna - Polska IP: *.leon.com.pl 15.01.11, 20:40
        Właśnie kończę oglądać w telewizji ten cyrk. Co to ma być, chyba jakieś kolejne polskie dno. Jak się Wam nie chce to nie grajcie i dajcie pograć młodzieży.
        • heresy Re: Argentyna - Polska 15.01.11, 21:33
          Jakiej młodzieży?
          • maz-47 Re: Argentyna - Polska 15.01.11, 22:50
            Bardzo słuszne pytanie...
            • Gość: kaktus Re: Argentyna - Polska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.01.11, 23:28
              zgadza się - jeśli myślicie o takim wyszomirskim to lepiej wogóle go nie wystawiać. a tak liczyłem że wenta weźmie albo malchera, albo choć wicharego. chyba, że celem jest pogrążenie tego chłopaka psychicznie. wtedy myślę ,że potrzeba jeszcze 2-3 meczy i temat załatwiony.
        • Gość: bnj Re: Argentyna - Polska IP: *.tktelekom.pl 15.01.11, 21:43
          ZNowu wygrana po farcie
      • Gość: AQQ Argentyna - Polska IP: *.pool.mediaWays.net 15.01.11, 20:47
        a ja lubie tylko Argentyński soczysty stek wołowy z rusztu... je....c Argentyne
        • Gość: wtf Re: Argentyna - Polska IP: *.mmpnet205.tnp.pl 15.01.11, 21:51
          sam sie jeb kretynie i prostaku
      • Gość: A. Sławek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.11, 20:50
        O ile wczoraj nie był zbytnio jego dzień to dzisiaj trudno mi sobie wyobrazić co by było bez jego wspaniałej obecności na tym meczu!!
      • Gość: wazu1765890 Argentyna - Polska IP: *.toya.net.pl 15.01.11, 20:54
        ale dużo bramek w tej pierwszej połowie
      • progics Co, co.... 15.01.11, 21:02
        Kaktus mi na dloni wyrosnie jak polacy zostana mistrzami...
      • Gość: Krakus Argentyna - Polska IP: *.multi-play.net.pl 15.01.11, 21:03
        mecz w stosunku do wczorajszego całkowicie inny. na początku meczu sędziowie się trochę zagalopowali.
      • Gość: dolo Argentyna - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 21:25
        czy to relacja z hokeja -ale to nie zawodnicy CRACOVII.
      • Gość: Polok Z Miosta Argentyna - Polska IP: *.ostnet.pl 15.01.11, 21:34
        obstawiam 24:20 dla "nos"
      • Gość: A. Re: Argentyna - Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.11, 21:49
        Miejmy nadzieję że to był najgorszy mecz w wykonaniu naszych chłopaków, bo takowy zawsze musi się znaleźć... Teraz tylko czekamy na ten najlepszy, dawać!!!
      • Gość: m12 Argentyna - Polska IP: *.bb.online.no 15.01.11, 21:50
        brawooooooooooooooo
      • Gość: hehe Argentyna - Polska IP: *.net.stream.pl 15.01.11, 21:53
        najważniejsze jest zwycięstwo :)
      • Gość: BL Argentyna - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 21:53
        To jest totne DNO!!! Ci frajerzy mówią o złotym medalu? Jak wogóle oni śmią mówic o czymś takim z taką grą! Szwedzi przejadą się po nich jak walec poświeżym asfalcie i tyle w tym temacie!!!
        P.S.Dno,żenada i kupa łajna!!!
        • Gość: kmd Re: Argentyna - Polska IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 22:28
          Ci frajerzy to jedna z dwóch ( Piłka Siatkowa ) Reprezentacji Polski, która odnosi sukcesy. Żenadą jest to, że krytykujesz coś na czym się kompletnie nie znasz. Fakt, mecz z Argentyną nie należy do rewelacyjnych, ale ja wierzę w nich. A dobrze wiemy o tym, że " nasi chłopcy " potrafią walczyć, więc zamiast krytykować ich, kibicujmy im, żeby te Mistrzostwa skończyły się medalem. Cudownie byłoby gdyby zostali Mistrzami, ale nic nie wiadomo.. ważniejsze jest to, aby po tym turnieju nie patrząc na uzyskany rezultat, dla nas Polaków nadal byli mistrzami.
      • Gość: darrek Argentyna - Polska IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 15.01.11, 21:53
        Oj ciezko chlopakom idzie. Dwa wymeczone zwyciestwa. Z pewnoscia trzeba poprawic gre jesli marzy nam sie medal. Z drugiej strony nikt nie bedzie pamietal jak bedziemy wygrywali wszystkie mecze po takich meczarniach. Na razie nie jest zle:)
      • Gość: dolo Argentyna - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 21:56
        można mieć bez wysiłku szmal -oczywiście można.
      • Gość: saxon Argentyna - Polska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.01.11, 21:57
        Oj cieniutko Panowie cieniutko! z taką formą ciężko będzie coś zwojować a medal to raczej sfera marzeń
      • Gość: miko Argentyna - Polska IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 21:57
        A właśnie że mają szanse . jak coś Ci nie pasuje to nie oglądaj !!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Szczypiorniak Konkurs dla Fanów Szczypiorniaka IP: 85.28.180.* 15.01.11, 22:01
        www.facebook.com/szczypiorniak Wspieraj Naszych! Kibicuj Biało-Czerwonym! Konkurs na najbardziej biało-czerwonego kibica :)
      • Gość: ech... Argentyna - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 22:09
        Przed mistrzostwami słyszałem w radio jak jeden z zawodników mówił, że tu trzeba każdy mecz grać tak jakby to był finał. Na razie gra Polaków nie zachwyca. Zarówno obrona Słowaków i Argentyńczyków robiła z Polakami co chciała. Polacy nie mają prędkości. Dziwi mnie, że dają się zamknąć w wysokiej obronie a sami nie potrafią tego triku zastosować. Przecież wszyscy wiedzą, że Polacy nie lubią innego ustawienia niż 6-0 i każdy to wykorzysta.
        Mam nadzieję, że ten dzień przerwy pomoże Polakom, że z Chile sobie łatwo poradzą i potem zmotywowani podejdą do meczu ze Szwedami, bo póki co to kiepsko ich widzę.
        • maz-47 Re: Argentyna - Polska 15.01.11, 22:55
          Słuszne uwagi, ale chłopcy Wenty zawsze tak grają i jakoś na MŚ dawali radę mimo wysuniętej obrony zdobywać medale. To jest długi turniej i nie wiadomo jak tym razem się skończy...
      • Gość: stan Argentyna - Polska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.01.11, 22:15
        zastanawiam się czy nasi zapomnieli jak gra się w piłkę,czy po prostu są tacy słabi
        ŻENADA brak słów
        • Gość: kmd Re: Argentyna - Polska IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 22:54
          Zapewne grają lepiej niż ty. Zamiast krytykować ich, zastanów się bądź przypomnij wcześniejsze sukcesy, które sprawiły wielką radość dla nas Polaków. Mecz z Argentyną pokazał błędy w grze polaków i mam nadzieję, że następne meczę, będą lepiej zagrane i przede wszystkim wygrane.
      • Gość: rozczarowany Argentyna - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 22:27
        należy więcej naszych z Bundesligi zatrudnić w Vive, wtedy będziemy grali jedynie słuszny handball
      • Gość: To Ja Argentyna - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 22:38
        Najważniejsza wygrana,choć trzeba więcej siły do końca !!
      • Gość: Anna Argentyna - Polska IP: *.tbcn.telia.com 15.01.11, 22:38
        A ja w Was chlopaki wierze i trzymam kciuki!
        Nie przejmujcie sie komentarzami psudokibicow.My jstesmy z Wami!
      • Gość: LUKASZ7164 Argentyna - Polska IP: *.tktelekom.pl 15.01.11, 22:49
        jeszcze zobaczysz ze sie pozbieraja i wygraja;)
        • Gość: Jacek Re: Argentyna - Polska IP: *.cust.tele2.se 16.01.11, 00:03
          Brak koncentracji. Skupcie sie na zadaniu.Tak zgrana druzyna MUSI wygrywac.
      • Gość: Paula Argentyna - Polska IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 23:07
        Zamiast krytykować kibicujmy Naszym szczypiornistom! I miejmy nadzieję, że poprawią swoją grę w następnych meczach i każdy z nich to będzie piękna wygrana. Dla mnie i tak są wielcy, jestem pełna podziwu i szacunku właśnie dla nich, bo już nie raz dawali nam powód do radości i dumy. Pozdrawiam! Kibicujmy Naszym!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka