Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kamil Stoch: Skoki to radość

IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 23:47
    Stoch to taki drugi Roman Koudelka. Wymachuje łapskami YEAA !! jeee jEEE!! ..a skoczył piątą, czy szóstą odległość ( 8 Pożyjemy, zobaczymy.. telewizory mamy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: damiano Kamil Stoch: Skoki to radość IP: *.tktelekom.pl 30.01.11, 23:48
        zaczynam podziwiać tego chłopaka...:)
        i ma fajną żonę :D

pzdr i trzymaj się!
        • Gość: mreck Re: Kamil Stoch: Skoki to radość IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.11, 07:57
          Koudelka, to koudelka, a stoch to stoch, co się czepiasz? Ja bym podskakiwał i machał jakby udało mi się wejść na wielką krokiew. W tych smutnych czasach kamil dostarczył trochę radości. Brawo, dziękuję i życzę szczęścia.
          • Gość: gość Re: Kamil Stoch: Skoki to radość IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 08:27
            a zauważyliście ,że już nikt nie jeździ po trenerze ? pamiętano jak nan im psy wieszano jak obejmował reprezentację?
      • Gość: thm Kamil Stoch: Skoki to radość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 06:38
        super Kamil trzymam za ciebie kciuki w kolejnych startach
      • Gość: Olek Kamil Stoch: Skoki to radość IP: *.icpnet.pl 31.01.11, 08:27
        Niech sobie wymachuje czym chce jak dla mnie może to robić nogami leżąc na zeskoku, najważniejsze dla nasz jest to, że po wielu latach mamy dwóch Polaków w dziesiątce PŚ bo to tej pory Adam Małysz jak samotny jeżdziec, ciągnął nasze skoki, był osamotniony we wszystkim, żadnego wsparcia ze strony kolegów, więc cieszmy się, że jest już dwóch, Adam doczekał się zmiennika, jak jemu coś nie wyjdzie to jest drugi i o to chodzi.
        Gratuluję Kamilowi
      • maz-47 Kamil Stoch: Skoki to radość 31.01.11, 14:46
        Pod względem technicznym Kamil jest o niebo lepszy od Adama. Zresztą noty, jakie ostatnio otrzymał za swoje skoki w Willingen mówią wszystko.
        Długo trwało to jego wchodzenie na szczyt, ale może dzięki temu długo się na nim utrzyma i nie będzie meteorem, który szybko przeminie. Na razie wygląda na to, że on się dopiero rozkręca. Atakuje czołówkę "z taką pewną nieśmiałością", ale dobrze znosi presję. Wytrzymuje przed decydującymi próbami i nie zawala skoków. Będziemy trzymać kciuki za dalszy jego rozwój...
        • vitaminka785 Re: Kamil Stoch: Skoki to radość 31.01.11, 15:15
          Też uważam, że ma potencjał i jest młody więc jeszcze wszystko przed nim. Jeśli to zasługa żony jak sugeruje menstream, to gratulacje dla Kamila świetnego wyboru.
      • s.im.123 Kamil Stoch: Skoki to radość 31.01.11, 18:59
        Istotnie Kamil robi postępy.Szkoda,że nie oddaje 2 skoków na najwyższym poziomie.Adam jest nadal nr 1.Wydaje się jednak,że ma problemy z osiąganiem lepszej paraboli lotu?kiedyś wybijał się wyżej,tak jak to robi Kofler Amman,Morgenstern.No i chyba się zbytnio emocjonuje,stąd ta nerwowość w locie.A może się na tym nie znam?Takie mam wrażenia.
      • Gość: renia Skoki to radość... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.11, 08:52
        Stoch: Skoki to radość.
        Małysz: Oddałem dwa równe skoki.
        Rozumiecie różnicę?

A do tego: Jaką piękną żonę ma Stoch!

Jeeeeeeee!!!!!!!!!
      • morfeusz_1 Re: Kamil Stoch: Skoki to radość 01.02.11, 22:24

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć !!! ®

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka