gatta13 24.04.04, 00:11 news.bbc.co.uk/sport1/shared/spl/hi/other_sports/03/sn_world_champs/game/html/initial.stm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawronka Re: Chwila rozrywki :) 24.04.04, 12:35 Nie rozumiem, dlaczego Hendry ma tylko 46 bodajże procent seksapilu, a taki Ebdon powyżej %0. (Ronnie 95, nono :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Chwila rozrywki :) 24.04.04, 12:38 Miałam napisać, że Ebdon (wg twórców gry) ma ponad 50%. Seksapilu. Nie wiem, skąd im się to ubzdurało... Odpowiedz Link Zgłoś
svenia Re: Chwila rozrywki :) 24.04.04, 17:42 gawronka napisała: > Miałam napisać, że Ebdon (wg twórców gry) ma ponad 50%. Seksapilu. Nie wiem, > skąd im się to ubzdurało... Bo łysi podobno są bardziej seksowni, więc może już odgórnie ma przyznane to 50% Odpowiedz Link Zgłoś
coookie Re: Chwila rozrywki :) 24.04.04, 22:36 svenia napisała: > gawronka napisała: > > > Miałam napisać, że Ebdon (wg twórców gry) ma ponad 50%. Seksapilu. Nie wie > m, > > skąd im się to ubzdurało... > Bo łysi podobno są bardziej seksowni, więc może już odgórnie ma przyznane to 50 > % Bo łysi są pododno łysi bo maja za dużo testosteronu:) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Chwila rozrywki :) 24.04.04, 12:35 Ha! Zdobyłam Ronniego (który ma tu wartość JOkera) przy pomocy Davisa :)) Dzięki, Steve :) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Chwila rozrywki :) 24.04.04, 20:18 Ja tez wygralam :))) Ale dlaczego Stevens ma tylko 76% sexappealu??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Chwila rozrywki :) 24.04.04, 22:00 Eee, teraz ciągle wygrywam. Ten komputer jakiś taki durny :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kemot8 Snooker Loopy! 25.04.04, 12:21 witam, to moj pierwszy (wyjatkowo niemerytoryczny) post na tym przecudnym forum ;) gierka fajna, ale mi najbardziej spodobala sie w niej... piosenka dla wszytkich ktorzy chca pospiewac razem ze mna :P members.lycos.co.uk/klamot/snookerloopy.mp3 oraz tekst: www.chasndave.co.uk/lysnooker.html polecam tez inne muzyczno-snookerowe kawalki (w tym "hardkorowa" wersja snooker loopy - "original mix"): www.brainwashed.com/vvm/releases_vvm_/vvmt147.htm Snooker loopy, nuts are we... Odpowiedz Link Zgłoś