Gość: Fan Q IP: *.centertel.pl 09.02.11, 13:42 Robert zdrowiej szybko. Napewno wróciz na tor. I nie musisz być mistrzem. I tak jeździsz najlepiej. Wracaj do zdrowia!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia On musi wrócić! IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.11, 13:48 Bez niego F1 nie będzie już taka sama. Będzie smutna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morys Re: On musi wrócić! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 14:09 będzie smutna, ale nie wróci to nie tak po prostu sobie wrócić, pewnych rzeczy się już nie zmieni ja nie wierzę w powrót, przepraszam ale nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica wroc Tak prowadza debesciaki !!!! IP: *.star.net.uk 09.02.11, 15:31 on miial pecha? Barierka przebila samochod - na wylot - on mial SZCZESCIE Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Tak prowadza debesciaki !!!! 10.02.11, 13:46 Miał pecha, bo nic nie powinno się stać, drobne siniaki. Nie to co w Kanadzie, gdzie powinien wylądować na długo w szpitalu lub gorzej. Pooglądaj sobie WRC to zobaczysz, że takie wypadki jak Kubicy to nic, dużo groźniejszych wypadków jest mnóstwo, mimo to kończą się np. kilkoma fikołkami auta i siniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adieu Re: On musi wrócić! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 15:36 Wróci, nie bój się :) Poczytaj sobie historię tego faceta - Douglas Robert Steuart Bader. Albo książkę B. Polewoja - 'Opowieść o prawdziwym człowieku' . Ludzie nie takie rzeczy są w stanie zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: Głupi jak Kubica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 22:39 Jest już nowe powiedzenie - głupi jak kubica . Nawet trafne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Głupi jak Kubica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 23:47 Twoj ojciec był głupi że oszczędzał na gumach i teraz ma takiego palanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: Głupi jak Kubica IP: *.23.54.194.generacja.pl 10.02.11, 01:27 karaluchy gum nie używają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Głupi jak Kubica IP: *.noc.fibertech.net.pl 10.02.11, 08:19 i dodal: "wyhlo w czas siem kapnolem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Głupi jak Kubica IP: 65.95.94.* 10.02.11, 04:02 no nowe powiedzienie to jest glupi jak ty palancie ..........co raczka odpoczela po palowanku wiedz piszesz idioto .....oszczedz nam tych wypocin i potnij sie albo cos be gone polaczku z piwnicy (nie obrazam tym moich rodakow Polakow )tylko takie glizdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Głupi jak Kubica IP: *.noc.fibertech.net.pl 10.02.11, 08:21 komentarz na poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoda Re: On musi wrócić! IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.11, 17:08 wszedzie ,ku... kubica ,jak nie smolensk to on! zrobcie go meczennikiem za zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem z ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 14:19 Dobrze, że dotarło. Szkoda, że nie przed rajdem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuken Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem z ... IP: *.portnet.pl 09.02.11, 14:22 A który to ten Kubica, że tak się wszyscy spuszczają??? Jak mój sąsiad Jędrzej Gąsienica-Curuś dwa dni temu w wypadku na rowerze złamał nogę to o nim cisza. Może byście coś i o Jędrku napisali, skoro taki szał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasio-gąsiennica Re: Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 15:51 Na ciebie się spuszczają ? Nie rozumiem czemu się tak wkurzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem IP: 62.121.73.* 09.02.11, 17:45 Właśnie dlatego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem IP: 65.95.94.* 10.02.11, 04:04 nowe forum do pogadania o naszym mistrzu www.rkformula1.com rejestrujcie sie kochani glizdy nie sa witane .dla nich miejsce jest w piwnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuken A który to ten Kubica IP: *.portnet.pl 09.02.11, 14:26 A który to ten Kubica, że tak się wszyscy spuszczają??? Jak mój sąsiad Jędrzej Gąsienica-Curuś dwa dni temu w wypadku na rowerze złamał nogę to o nim cisza. Może byście coś i o Jędrku napisali, skoro taki szał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iBozia Paw! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 14:31 Jeszcze jedno info o połamanym Kubicy i puszczę pawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adieu Re: Paw! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 15:32 Puszczając patrz na sufit nad sobą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smegma88 Kubica się obudził i puścił bąka. IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 09.02.11, 18:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksiksiks Re: Paw! IP: *.noc.fibertech.net.pl 10.02.11, 08:22 tak jakby mogl spojzec na sufit pod soba... a pozniej moze jeszcze cofnac sie do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A który to ten Kubica IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.11, 14:34 Żałosne. Mamy w końcu kierowcę w F1 i to nie byle jakiego, tylko uważanego za jednego z najlepszych, docenianego za granicą za ogromny talent, ale oczywiście wśród własnych rodaków znajdują się zazdrośnicy którzy nie okażą mu nawet odrobiny szacunku. Jeśli on nie wróci do F1 to na kolejnego kierowce w tym sporcie możemy czekać nawet dziesiątki lat, a możemy się nie doczekać kogoś z talentem Kubicy. Życzę mu jak najszybszego powrotu do zdrowia i oby jeszcze wrócił na tor i udowodnił wszystkim, a przede wszystkim głupawym polaczkom, że jest wielki. Forza Robert! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A który to ten Kubica IP: *.lukman.pl 09.02.11, 19:36 Dokładnie.Robert wróci do f1 , mocno w to wierzę i życzę mu tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem z ... IP: *.gadu-gadu.pl 09.02.11, 14:36 Pechowy wyścig w Kanadzie był jego 12-tym, a w 13-tym (w USA) nie wystartował :) Odpowiedz Link Zgłoś
smily4kama1 Re: Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem 09.02.11, 14:45 Wielka szkoda, ale rowniez wielka glupota. kto w ogole ( z jego doradcow, managerow, etc. 0 zgodzil sie, zeby pojechal w tym rajdzie? Dlaczego nikt nie wybil mu tego z glowy? Chlopak jest mlody, chcial sie sprawdzic w rajdzie, podniesc sobie adrenaline i okej, ale przeciez ktos z jego ekipy powinien to grubo przemyslec... Co prawda, podobno Kubica zastrzegl sobie w kontrakcie, ze bedzie mogl brac udzial w takiego typu rajdach, ale do cholery, tak sie koncza wlasnie kariery rzadnych wrazen. Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx tak sobie mozna spieprzyc kariere.... 09.02.11, 14:44 ...odwalajac chauture motoryzacyjna....bo F1 jest jedna....i trzeba sie koncentrowac na najwazniejszych celach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adso Re: tak sobie mozna spieprzyc kariere.... IP: *.mofnet.gov.pl 09.02.11, 15:28 A możesz w 100% potwierdzić, że F1 to są jego najważniejsze cle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barto Re: tak sobie mozna spieprzyc kariere.... IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 18:02 Więc jeśli uważasz F1 za najważniejszą, to sie na niej skup, a od niego się odpitol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator "Rozmawiałem z Robertem. Był zszokowany" IP: 193.104.84.* 09.02.11, 14:51 Czyli po i od wypadku nie przybylo mu wyobrazni... Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 "Madry Polak po szkodzie" 09.02.11, 14:53 Teraz jest zszokowany, niestety, trzeba bylo pomyslec za wczasu, coi jest wazniejsze w zyciu - kariera w FI czy rajd dla amatorow. Ale juz za pozno, szkoda chlopaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barto Re: "Madry Polak po szkodzie" IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 16:08 W życiu nie jest ważne ani F1, ani jakiś rajd. Co innego jest ważne i dlatego on znowu będzie jeździł, w rajdach na pewno, jak Bóg da, to też w F1, bez względu na zdania pouczających go anonimowo ćwoków, których opinie są ważne najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: "Madry Polak po szkodzie" 09.02.11, 16:23 Gość portalu: Barto napisał(a): > W życiu nie jest ważne ani F1, ani jakiś rajd. Co innego jest ważne i dlatego o > n znowu będzie jeździł, w rajdach na pewno, jak Bóg da, to też w F1, bez względ > u na zdania pouczających go anonimowo ćwoków, których opinie są ważne najmniej. Myslę ze już wiecej nie będzie. Jesli jednak, to już nie bedzie to swiadczyło o jego zamiłowaniu do szybkości ryzyka, lecz wyłącznie o najzwyklejszej głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barto Re: "Madry Polak po szkodzie" IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 17:48 Czemu? Bo realizuje swoją pasję wbrew oczekiwaniom niedzielnych telewidzów? Odpowiedz Link Zgłoś
ateofi Re: "Madry Polak po szkodzie" 09.02.11, 18:21 bmc3i napisał: > Myslę ze już wiecej nie będzie. Jesli jednak, to już nie bedzie to swiadczyło o jego zamiłowaniu do szybkości ryzyka, lecz wyłącznie o najzwyklejszej głupocie.> Jego życie i jego "głupota" a Ty wreszcie przestań jątrzyć na wszystkich forach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filemon Madry? Tak samo glupi po, jak i przed szkoda. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.02.11, 17:01 Gdyby Polak uczyl sie na bledach, to by nie byl Polakiem. A gdyby jeszcze umial uczyc sie na cudzych bledach, to nie stal by tam, gdzie od wiekow stoi - w szambie zanurzony po szyje. Ale nie martwcie sie. Jeszcze troche "wolnosci" i przyjdzie czas wziasc pelne zanurzenie. Ostro nad tym pracujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ateofi Re: Madry? Tak samo glupi po, jak i przed szkoda. 09.02.11, 18:19 Gość portalu: Filemon napisał(a): > Gdyby Polak uczyl sie na bledach, to by nie byl Polakiem. A gdyby jeszcze umial uczyc sie na cudzych bledach, to nie stal by tam, gdzie od wiekow stoi - w szambie zanurzony po szyje. Ale nie martwcie sie. Jeszcze troche "wolnosci" i przyjdzie czas wziasc pelne zanurzenie. Ostro nad tym pracujecie.> A ty masz do Kubicy i do Polaków? Źle Ci w tym kraju, to wynocha i nie ubliżaj normalnym , uczciwym i ciężko pracującym ludziom, takm jak na przykład ja. Kim Ty ku... jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Jezu Re: Madry? Tak samo glupi po, jak i przed szkoda. IP: *.Red-83-46-240.dynamicIP.rima-tde.net 10.02.11, 01:16 pisalem przeciez. do roboty uczciwej a nie podbijac ilosc postow za kase. i swinie z siebie robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Debil IP: *.internetia.net.pl 09.02.11, 14:54 Zmarnował swoją życiową szansę Nie wspominając o pracy setek ludzi która poszła na marne lub górze pieniędzy którą wydano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Debil IP: *.task.gda.pl 09.02.11, 14:59 Gość portalu: kamil napisał(a): > Zmarnował swoją życiową szansę Skoro zmarnował swoją, to co innym do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubik Re: Debil IP: 206.51.226.* 09.02.11, 15:05 To po co w ogóle nim się zajmować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: programista Re: Debil IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 18:20 No właśnie z jakiegoś powodu jednak siedzisz na tym forum w tym temacie, no z jakiego? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Debil 09.02.11, 16:24 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Gość portalu: kamil napisał(a): > > > Zmarnował swoją życiową szansę > > Skoro zmarnował swoją, to co innym do tego? Oczywiscie nic. Każdemu wolno byc głupim., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barto Re: Debil IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 17:51 Byle na swoim i za swoje. On jeździ gdzie chce i jak chce. Bo kocha ściganie w obojętnie jakiej klasie. Debilem może być tylko sfrustrowany telewidz, który wie, co dla Kubicy dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: Debil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 19:31 Każdy kto ma wypadek jest głupi? Albo każdy to startuje w rajdach jest głupi? O co Tobie chodzi człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: chodzi mu o ulanie własnej frustracji. ma jej IP: *.23.54.194.generacja.pl 09.02.11, 20:54 tyle że mu się przelewa. trochę paskudny to widok. nabryzga a nie posprząta. Odpowiedz Link Zgłoś
ateofi Re: Debil 09.02.11, 18:10 Gość portalu: kamil napisał(a): >Zmarnował swoją życiową szansę Nie wspominając o pracy setek ludzi która poszła na marne lub górze pieniędzy którą wydano...> Kolejny "znafca, który wypisuje głupoty jak to Robert "zniszczył pracę" zespołu. Proszę wyjaśnij mi jak niby ta praca została zniszczona? Co, nagle bolid Kubicy nie będzie jeździł? Owszem trzeba będzie ustawić pojazd pod innego kierowcę, ale to chyba nie przekracza możliwości tak mocnego i bogatego zespołu. Inny kierowca będzie potrzebował obsługi w pit-stopach, mechaników, speców od strategii / marketingu itp..? Czy twoim zdaniem nagle przestaną być potrzebni konstruktorzy i projektanci, którzy muszą zrobić bolid już na następny sezon? Poza tym, ile razy podczas wyścigu bolidy się rozbijają tak, że nadają się tylko do kasacji? To jest koszt przekraczający 2 sezony pracy Kubicy, to są dziesiątki milionów Euro. Co więcej, zdarzają sie w F1 poważne wypadki i trzeba jednego kierowcę zastąpić innym i wtedy jakoś nie słychać krytyki o zrujnowaniu strategii zespołu. Poza tym w Lotus - Renault jest jeszcze drugi kierowca, jak niby wypadek Kubicy zaszkodził Pietrowowi i jego bolidowi? Owszem sezon będzie znacznie trudniejszy, bo zaden ze wspomnianych kierowców nie ma klasy Roberta, ale przecież nie jest to sytuacja, żeby palnąć sobie w łeb. Ludzie, wyluzujcie i przyznajcie się, że tak naprawdę boli Was, że "igrzysk" nie będziecie mieli. Wszystko jest OK jak Robert naraża swoje zdrowie i życie dla WASZEJ ROZRYWKI, ale już nie jest OK jak startuje dla swojej rozrywki? Hipokryci do kwadratu! Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Debil 09.02.11, 20:47 Widziałeś trasę po jakiej jechał? To nie jest rozrywka, to jest głupota. A co do reszty twojej wypowiedzi, Lotus być może nie znajdzie nikogo godnego na miejsce Kubicy i będzie się z tego powodu ścigać z Force India. Odpowiedz Link Zgłoś
ateofi Re: Debil 10.02.11, 07:20 A według Ciebie na jakich niby trasach odbywają się wyścigi samochowe: na nowiusienkim asfalcie a ograniczeniem prędkości do 70 Km/h? Starty w rajdach to pasja Roberta, ważniejsza nawet od F1, czy wam się to podoba czy nie. Jeżeli się nie podoba to proszę bardzo kibicuj Hamiltonowi albo nudziarzowi Buttonowi! Nikt Ci nie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu? Re: Debil IP: *.Red-83-46-240.dynamicIP.rima-tde.net 10.02.11, 01:17 pisalem przeciez. do roboty uczciwej a nie podbijac ilosc postow za kase. i swinie z siebie robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www może się czegoś nauczył IP: *.ip.netia.com.pl 09.02.11, 14:54 i przestanie być smarkaczem, zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: może się czegoś nauczył IP: *.lukman.pl 09.02.11, 20:01 Jedna podstawowa uwaga, gdyby ta bariera była dobra , nic by się nie stało.Każdy inny samochód mógł się na nią nadziać.Gdyby Robert wiedział ,że się przewróci na takiej drodze , to by się położył. Teraz trzeba by wyzdrowiał i życzyć Mu powrotu do bolidu, bo to kocha i umie robić.On to robi dla siebie, ale kibice mogą czuć sie zawiedzeni, tylko po co te obelgi.Może ten wypadek spowoduje pewne przemyślenia,może wszystko się ułoży i jeszcze nie raz będzie wygrywał. Dobrze ,że jest taka szansa i nie zginął na miejscu.Dajmy Mu trochę czasu, czasu potrzebnego by wyzdrowiał.Sił i determinacji napewno nie zabraknie takiemu twardzielowi jak on. Musi tylko wyzdrowieć. Wierzę ,że tak będzie i gorąco trzymam kciuki.Może kiedyś powiem ;witaj w domu , na torze , w bolidzie.Wiele będzie musiał wycierpieć, ale może jak będzie wszystko dobrze jeszcze nie raz będzie uśmiechnięty.On marzył o MŚ i jak będzie taka szansa osiągnie to.Może trzeba będzie trochę poczekać.Pozdrowionka dla kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem z ... IP: *.130.rev.vline.pl 09.02.11, 15:01 Typowe komentarze sfrustrowanych polaczków. Od zachwytu nad Kubicą do krytyki totalnej. Przypomne, że żaden z was nieudaczników nic nie przyczynił sie do tego by Kubica był w F1. To jego upór i talent do tego doprowadziły. I to jest jego życie i rad od malkontentów nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co ty! Re: Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem IP: *.Red-83-46-240.dynamicIP.rima-tde.net 10.02.11, 01:20 oni to za`pieniadze robia a Ty sie wqrzasz. i o to chodzi. ilosc odwiedzin sie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierrecruise Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem z ... 09.02.11, 15:18 Niestety "on zawsze wiedział lepiej" Odpowiedz Link Zgłoś
maczor Re: Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem 10.02.11, 09:51 A kto wie lepiej w sprawie twoich wyborów życiowych? Ty czy ktoś inny - na przykład jakiś dupek z forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Ale glupi ten Kubica, ze nie ma szkoly to pomijam IP: *.try.wideopenwest.com 09.02.11, 15:24 Ale zycviowo glupi jak kazdy polaczek....polak madry po szkodzie ...powinni go wywalic z F-1 i niech jezdzi w rajdach ile chce az padnie...prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: programista niewolnik IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 18:17 Rozumiem, że oceniasz go w kategoriach głupiego, bo nie będziesz mógł go oglądać w telewizji, i ci taką straszliwą krzywdę wyrządził. A może ktoś w końcu zauważy, że to jego życie, i może sobie startować gdzie chce, a że jest dobry to muszą akceptować jego warunki. Jakbyś też był w czymś dobry to może też byś zasługiwał na specjalne traktowanie - a tak to zajmij się sobą kolego zakompleksiony - co z tego, że masz szkołę jak nic nie osiągnąłeś? Robert nie jest waszym niewolnikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko nie unos sie IP: *.Red-83-46-240.dynamicIP.rima-tde.net 10.02.11, 01:22 on to za`pieniadze robi a Ty sie wqrzasz. i o to chodzi. ilosc odwiedzin sie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ateofi Re: Ale glupi ten Kubica, ze nie ma szkoly to pom 09.02.11, 18:24 Gość portalu: Joe napisał(a): > Ale zyciowo glupi jak kazdy polaczek....polak madry po szkodzie ...powinni go wywalic z F-1 i niech jezdzi w rajdach ile chce az padnie...prostak.> Z przyjemnością zamienię moje 2 dyplomy magistra na podstawowe wykształcenie Roberta i na jego zarobki, a TY przestań pluć jadem zazdrośniku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: programista Re: Ale glupi ten Kubica, ze nie ma szkoly to pom IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 18:26 Ach dopiero zauważyłem, że kolega jest emigrantem. Co w Polsce pracy nie było? A w stanach jesteś cieciem? Wycofuję moję obelżywe teksty pod twoim adresem. Nie będę kopał leżącego na 2 megabitowym internecie z jakiejś dziury w stanach zjednoczonych trzeciego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem z ... IP: 95.155.125.* 09.02.11, 15:24 Głupek Kubica niech teraz pokryje wszystkie straty poniesione przez team Głupek i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kimi Re: Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 15:38 Szkoda, że twój stary pokrył kiedyś twoją starą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jak? Re: Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem IP: *.Red-83-46-240.dynamicIP.rima-tde.net 10.02.11, 01:25 placa od ilosci wqrwiajacych postow czy od ilosci odpowiedzi na nie? tak z ciekawosci pytam zeby wiedziec ile teraz szacunek do samego siebie kosztuje. :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adieu Zamknąć ryje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 15:31 Pedały i malkontenci. Rajdy to jego praca i hobby. To, że barany nie macie hobby żadnego i po pracy wracacie do domu i do snu siedzicie i oglądacie seriale debilne w telewizorze nie znaczy, że każdy tak robi. Koleś robi to co kocha i to się nazywa : PASJA. Chwała mu za to. Niech wraca do zdrowia i dalej robi to co kocha. A barany grzać przed telewizor, zaraz plebania się zaczyna.... Odpowiedz Link Zgłoś
elzberta Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem z ... 09.02.11, 15:38 Robert życzymy Ci dużo zdrowia i szybkiego powrotu na tor F1. Dziś większość ludzi pisze bzdury, myślę, ze są po prostu wściekli na Ciebie bo na razie nie będą mogli oglądać Cie na torach w Bahrajnie, Malezji, czy tez Silverstone...Kibice na całym świecie trzymają za Ciebie kciuki i życzą jak najszybszego powrotu do zdrowia...i będziemy na Ciebie czekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga258 Re: Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem IP: *.xdsl.centertel.pl 09.02.11, 17:04 Zgadzam się w 100%. Teraz nie ma co gdybać, Robert wracaj jak najszybciej. Jesteśmy z Tobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acc333 Re: Dokladnie! Powracaj do sil i nie rob wiecej .. IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.11, 17:30 takich rzeczy Robert! :) Niemcy juz jada po Tobie w prasie, a z zazdrosci o Twoja renome nawet nie umia sie cieszyc z Twojego niepowodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierensky Re: Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem IP: *.net.stream.pl 09.02.11, 17:36 stuknij sie w łeb,rzeczywiście normalnie tragedia bo roberta nie bedzie w tv... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Dzień bez Kubicy. IP: *.aster.pl 09.02.11, 15:38 Rzygam już Kubicą. Rozumiem że Polsat jest sponsorem F1 w PL i utopili w nadziejach związanych z Kubicą trochę kasy, ale powtarzanie co 30 minut w serwisach informacyjnych tych samych newsów czy Kubica poruszył dużym palcem u stopy i czy oddał samodzielnie stolec po śniadaniu jest już nudne, to się robi gorsze od Smoleńska. Zapraszanie wciąż Zientarskiego, Kuzaja czy Hołowczyca , którzy mielą w kółko i na okrągło to samo. Niech się pan Zientarski zajmie swoim synem rajdowcem, który w Warszawie zabił kolegę w wypadku ferrari. Pan Kuzaj niech się pomodli za kibiców których zabił w Czechach, a pan Hołowczyc niech się zajmie swoim nowym biznesem dla szybkich i wściekłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Dzień bez Kubicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 15:48 Ojoj joj. Kogoś tu zazdrość zżera ? Może sam zajmij się swoimi sprawami, w kiblach nowy papier już rozwiesiłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem z ... IP: *.static.qsc.de 09.02.11, 15:44 Kubica - najbardziej przeceniany polski "sportowiec"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCR Re: Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 15:49 Nie przesadzaj, właściwie to nie pisz głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
ateofi Re: Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem 09.02.11, 18:30 Gość portalu: Gosc napisał(a): > Kubica - najbardziej przeceniany polski "sportowiec"...> Stanisław Lem powiedział kiedyś, ze gdyby nie internet to by nie zobaczył ilu jest głupich "gości". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraker.ltd podrzucilem palantom temat IP: *.opera-mini.net 09.02.11, 15:56 da,da, nie jes z szokowany, juz minelo kilka dni , a menadzer zgrywa glupa pod publiczke, rano juz napisalem baranom z gazetki zeby sobi wzieli TEMAT tak jak i wczoraj dwa, a wy lecicie na to ich tlumaczenie zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herman tak czy siak IP: *.static.kompus.3s.pl 09.02.11, 16:08 za nierozważne decyzje i POgonia za andrenaliną placi sie wysoka cene . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: tak czy siak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 16:16 Gość portalu: Herman napisał(a): > za nierozważne decyzje i POgonia za andrenaliną placi sie wysoka cene . Każdą sytuację, która skończy się nieszczęśliwym wypadkiem nazywasz nierozważną decyzją? To uważaj, bo Ci się telewizor w czasie oglądania Klanu zapali i też będziesz miał nierozważną decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: tak czy siak 09.02.11, 16:25 Gość portalu: zzz napisał(a): > Gość portalu: Herman napisał(a): > > za nierozważne decyzje i POgonia za andrenaliną placi sie wysoka cene . > > Każdą sytuację, która skończy się nieszczęśliwym wypadkiem nazywasz nierozważną > decyzją? > To uważaj, bo Ci się telewizor w czasie oglądania Klanu zapali i też będziesz m > iał nierozważną decyzję. Ty rozumiesz znaczenie słowa "decyzja"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: tak czy siak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 16:43 Ja rozumiem, ale Ty zdaje się masz jakieś problemy ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Nie ma różnicy: oglądać TV a jeździć w rajdzie? 09.02.11, 17:26 Chyba niektórym już się zupełnie w głowach pomieszało. Jaki jest odsetek zabitych przez oglądanie TV, a jaki wśród prowadzących wozy rajdowe (z amatorskim, słabym przygotowaniem)? Jaki odsetek okaleczonych? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Nie ma różnicy: oglądać TV a jeździć w rajdzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 17:57 A jaki jest odsetek tych jeżdżących w rajdach, w których auto wbiła się pęknięta bariera ochronna? Pisząc o amatorskim, słabym przygotowaniu do jazdy wozami w rajdach, to kogo masz na myśli? I jakimi wozami? Konnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraker.ltd Re: tak czy siak IP: *.opera-mini.net 09.02.11, 16:17 da,da, jaka nierozwazna decyzje? blad jest prawdopodobnie bariery, ktora niespelnila norm bezpieczenstwa!! to primo!!! deuzio-pogon za andrenalina, swiadczy o mlodosci ducha !!! dziadku hermanie!!! tertzio- ZSZOKOWANY BYL OBRAZENIAMI !!! a fakt rehabilitacji to juz inna sprawa!! Tlumaczenie bledne , a nasze szczury gryza oj gryza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra01 Robercik jest niestety przemądrzały i zbyt pewny IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 16:28 siebie. Podjął bezsensowne ryzyko narażając swoją karierę w F1. Dla mnie to po prostu głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alo Ty siedzisz tu i skobiesz o głupocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 16:50 bo Ty nigdy do niczego ważnego w życiu nie dojdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angharad Ubliżające bicie piany na forach IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.11, 16:51 Powtórzę to, co już mówiłam kilka razy: Większość z was tzw "fanów F1" nie godna jest Kubicy butów czyścić a wylewacie na niego wiadra pomyj na forach. Kupa sfrustrowanych zawistników patrzących ze swoich zapyziałych dziupli na blichtr wyścigów, strzelające szampany, laski i deszcz szmalu jaki się z tym wiąże. I "kochacie" swojego Roberta o tyle, o ile co niedziela rozdyma wasze ego, które na te parę godzin liźnie lepszego świata. No i jest okazja żeby się napić z kolegami, wyobrazić sobie, że ten sikacz w musztardówce to Dom Perignon albo Crystal. Dla was wyścigi są jak impreza u Hefnera a Kubica to kolejne wcielenie Paris Hilton. Nie macie pojęcia o pasji, o wyrzeczeniach, jakie trzeba znieść żeby robić to, co się kocha i że dla niektórych ta harówka jest ważniejsza od góry pieniędzy. Nie macie nawet pojęcia "znawcy sportów motorowych" ilu wielkich Formuły ścigało się i ściga w różnych rajdach przez okrągły rok. I że robią to właśnie Ci najlepsi, Ci, dla których wyścigi to całe życie a nie tylko zimna kalkulacja. Raikkonen, Montoya, Vettel, Alonso, Radstrom, Kubica. Tak, według was to wszystko to frajerzy. A najwięksi frajerzy F1, to dziesiątki tych, których wyścigi zabrały z tego świata. Z ayrtonem Senną na czele oczywiście. Mamy jednego kierowcę F1. Ciekawe dlaczego tak cienko, jeśli pół Polski zna się na tym sporcie lepiej od niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbik Re: Ubliżające bicie piany na forach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 16:58 Brawo! Świetny post. Jedna tylko uwaga: obawiam się, że to krytykujące Kubicę towarzystwo nie ma nawet pojęcia, co to jest Dom Perignon albo Crystal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 1 Re: Ubliżające bicie piany na forach IP: *.lodz.mm.pl 09.02.11, 17:08 zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Banda nieudaczników IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.11, 16:55 Gdyby Kubica nie wyprowadził się z Polski, zostałby takim samym malkontentem bez własnego życia jak 70% komentujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Banda nieudaczników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 17:08 Gość portalu: ja napisał(a): > Gdyby Kubica nie wyprowadził się z Polski, zostałby takim samym malkontentem be > z własnego życia jak 70% komentujących. Tu się nie zgodzę. To nie zależy od miejsca zamieszkania. To zależy od wychowania. Gdyby rodzice Kubicy zachwycali się nim tak jak to robią rodzice dzisiaj przy byle okazji, gdyby uważali, że najważniejsze w życiu są pieniądze i tylko o tym w domu rozmawiali, to pewnie skończyłby tak jak ta grupa narzekających nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Banda nieudaczników 09.02.11, 20:49 Gdyby Kubica był choć trochę bardziej rozważny dziś nie trzeba byłoby się zastanawiać czy i kiedy wróci do F1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angharad Re: Banda nieudaczników IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.11, 22:39 A gdyby był w ogóle rozważny i rozsądny to by został agentem ubezpieczeniowym. W zarękawkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Wypadek Kubicy. Menedżer Kubicy: Rozmawiałem z ... IP: *.echostar.pl 09.02.11, 16:57 Dużo zdrowia Robert trzymaj się będzie wszystko dobrze wierzę w Ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś