Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oni wracali do sportu po groźnych wypadkach

IP: *.net.stream.pl 09.02.11, 19:46
    wiedziałem, że prędzej czy później pojawi sie taki artykuł..no i oczywiście 11 stron..
    Obserwuj wątek
      • Gość: j Re: Oni wracali do sportu po groźnych wypadkach IP: 82.160.111.* 09.02.11, 20:55
        to straszne!
      • Gość: hej A gdzie jest Alex Zanardi? IP: *.tktelekom.pl 10.02.11, 15:38
        Stracił obydwie nogi, rok po wypadku zrobił honorowe kilkanaście okrążeń na Lausitzringu i ścigał się w WTCC wygrywając kilka wyścigów, on bardziej tu pasuje niż np. Valentino Rossi
      • f1ligapl Makaramba 10.02.11, 15:47
        Robert na pewno szybko dołączy do tego grona, a wtedy może już przestaną robić slideshow w celu nabijania reklam...
      • Gość: Gandalf a Felipe Massa IP: *.bluel.net 10.02.11, 15:51
        Felipe tez miał bardzo groźny wypadek, i wrócił do F1
      • Gość: flat A GDZIE KAROL? IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.11, 15:52
        A GDZIE KAROL BIELECKI?????
        • Gość: yeti Re: A GDZIE KAROL? IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 21:39
          No właśnie dziennikarskie półmózgi. A gdzie Karol Bielecki??? Nie znacie nazwiska? Wyguglujcie sobie.
      • Gość: as wystarczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 16:10
        bardzo dobrze że wracali, Kubica już nie wróci.

KONIEC .
        • Gość: Paweł Re: wystarczy IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.11, 16:21
          Mogę się z tobą cwaniaczku założyć, że wróci. Jeśli przegrasz, to zdecydujesz się na operację mózgu. Pasi?
      • Gość: aaa Schumacher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 16:58
        A gdzie Michael Schumacher? Też miał poważny wypadek. Potem kilka razy był mistrzem F1.
        • Gość: gosc morgen IP: *.net.pulawy.pl 10.02.11, 17:00
          Thomas Morgenstern i Kuusamo 2003.
      • sebos99 Oni wracali do sportu po groźnych wypadkach 10.02.11, 17:04
        Alex Zanardi. Autor tematu zna przypadek tego kierowcy (również F1), który wrócił na tor mimo amputacji obu nóg!
        To jest dopiero powrót warty odnotowania, niewątpliwie jeden z największych w całej historii sportu.
        • Gość: r. Re: Oni wracali do sportu po groźnych wypadkach IP: 193.41.230.* 20.02.11, 03:35
          Ale Alex już nie wrócił do single-seaterów.
      • Gość: sk Re: Oni wracali do sportu po groźnych wypadkach IP: *.lodz.mm.pl 10.02.11, 17:09
        dla mnie najbardziej działa na wyobraźnię wypadek Rossiego może dlatego że oglądałam ten wyścig i wyglądało to nieciekawie a wszyscy krakali że po otwartym złamaniu z przemieszczeniem (cytuję komentatorów) wróci najszybciej po pół roku, wrócił po niewiele ponad miesiącu, mam nadzieję że tak samo będzie z Robertem. Swoją drogą Rossi podobno ma odwiedzić Kubicę ciekawe czy upewniono się czy ataki śmiechu są dla Roberta wskazane bo znając poczucie humoru Rossiego a i Kubica ponoć do ponuraków nie należy to może być ciekawe spotkanie.
      • Gość: ah Oni wracali do sportu po groźnych wypadkach IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.11, 11:19
        I to się nazywa zaangażowanie, tacy sportowcy udowadniają wszystkim, że jeśli robi się coś z zamiłowania, to bez względu na wszystkie okoliczności dzięki ciężkiej pracy można osiągnąć wszystko.

kurtki narciarskie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka