Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wypadek Kubicy. "Wrócę przed końcem sezonu jesz...

IP: *.isd-hcz.com.pl 11.02.11, 11:56
    Panie ROBERCIE - nie możemy się już doczekać Pana występów. Nawet Pan nie wie, ile tą Pańską wiarą wtłoczył Pan w nas otuchy. Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia. Czekamy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ff Re: Wypadek Kubicy. "Wrócę przed końcem sezonu je IP: *.centertel.pl 11.02.11, 12:37
        Tak Robercie! Czekamy na Ciebie!
        • robertw18 Wie, że na jego miejsce jest p. Heidfeld? 11.02.11, 14:16
          Jeszcze nie w pełni zatwierdzony, ale dość prawdopodobny jako zastępca. Pewnie nie wie. Gdyby lepiej pomyślał, to może by dopuścił i taką możliwość, że niewiele przed końcem 2011 r. to on nie wsiądzie do wozu, bo jest ktoś, kto w Lotusie ma na tyle przyzwoite wyniki, że szkoda odbierać mu możliwości dobrego wyniku końcowego. Zaś Rosjanin jest "nieusuwalny", bo ma miejsce opłacone...
          Pozdr.
          • Gość: raf Re: Wie, że na jego miejsce jest p. Heidfeld? IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 17:16
            jak się dowie Heidfeld'zie, to zdecyduje o przyspieszeniu terapii do 5 dni :)
      • Gość: Jojo Wypadek Kubicy. "Wrócę przed końcem sezonu jesz... IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.11, 12:41
        teraz zdazysz na inauguracje,buhahahaha
        www.tvn24.pl/-2,1692376,0,1,relikwie-jana-pawla-ii-dla-raoberta-kubicy,wiadomosc.html
        • Gość: Paweł Re: Wypadek Kubicy. "Wrócę przed końcem sezonu je IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.11, 13:43
          No i z czego rżysz koniu?
          • Gość: kibuc Re: Wypadek Kubicy. "Wrócę przed końcem sezonu je IP: 193.22.252.* 11.02.11, 14:45
            Widzi coś zabawnego, to się śmieje. Zdrowa reakcja. To ukrywanie uczuć i emocji jest niezdrowe :) Ja też po przeczytaniu pierwszych zdań nie mogłem kontynuować ze śmiechu. Ominęło mnie coś ciekawego?
      • Gość: Yeah Wypadek Kubicy. "Wrócę przed końcem sezonu jesz... IP: *.xdsl.centertel.pl 11.02.11, 13:01
        To jest twardziel !
      • Gość: Jim Clark terminator ;) IP: *.nplay.net.pl 11.02.11, 13:01
        prawdziwy sportowiec, nie do złamania!

tak jak były kierowca F1 i mistrz CART Alex Zanardi - po wypadku, w którym dosłownie urwało mu nogi i akcje życiowe ustawały mu bodajże 6 razy on założył protezy i dalej startował w wyścigach i je wygrywał! i żartował, że przetoczono mu tyle niemieckiej krwi (wyścig odbywał się w Niemczech) że powinien dostać ich obywatelstwo :] nie do złamania :D

i taki sam jest Kubica - problemy tylko go motywują ;)

trzymam kciuki za powrót za kilka miesięcy :d
      • Gość: ja Ale czy jeszcze głupszy? IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 13:05
        Po pierwsze - zdrowia życzę! Szybko. Ale po wyzdrowieniu Roberta należy potraktować niezwykle poważnie. Żadnych podrzędnych rajów, żadnych skoków w beczce z Niagary:-)
        Ten wypadek nie musiał się zdarzyć. I Robert Kubica wie dlaczego.
      • Gość: tomek Re: Wypadek Kubicy. "Wrócę przed końcem sezonu je IP: *.aluzyjna.waw.pl 11.02.11, 13:07
        Facet ma takie jaja, że nie wiem, jak mu się one w ciasnym kokpicie bolidu mieszczą. Powrotu do zdrowia i formy!
      • heraldek Czy mowil to w czasie narkozy.... 11.02.11, 13:13
        ...... czy pismak byl na "prochach"....
        • Gość: fdg Re: Czy mowil to w czasie narkozy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 14:14
          A czy Ty pod narkozą coś gadasz, czy śpisz? Aha i narkozę podaje się w trakcie operacji, a nie przy wywiadach;) pozdrawiam
      • Gość: wojtek Wypadek Kubicy. "Wrócę przed końcem sezonu jesz... IP: *.money.pl 11.02.11, 13:16
        Niesamowity człowiek. Czytałem wczoraj na menstream wywiad, a w zasadzie artykuł na temat Kubicy jakiego nie znamy. Jestem pod wrażeniem i jestem równocześnie pewien, że da sobie radę.
      • Gość: info0 Zobaczymy czy wrócisz i czy Ci na to pozwolą... IP: *.toya.net.pl 11.02.11, 13:18
        Bo na razie to farmazony dziennikarzyna smaży żeby poczytalność była.

Kubica to na razie ma najmniej 8 miesięcy z głowy, więc ten sezon ma stracony jakby nie patrzeć.

Czy w następnym ktoś zaryzykuje zatrudnienie ryzykanta z niepełnosprawną ręką? Też zobaczymy ;)
        • Gość: gość Re: Zobaczymy czy wrócisz i czy Ci na to pozwolą. IP: *.zone3.bethere.co.uk 11.02.11, 14:29
          info, idz trolowac do lasu, moze tam cos zobaczysz
          Robert to twardziel, prawdziwy kierowca. Moze za 8 miesiacy, moze 6 a moze za rok ale wroci, i wtedy bedziesz mogl sie pocalowac w te swoja zawistna, polaczkowata doope, specjalisto z koziej wolki
        • pikplik Re: Zobaczymy czy wrócisz i czy Ci na to pozwolą. 11.02.11, 15:31
          Jasne, bo lepiej sie przeciez zalamac, lamentowac, użalać nad soba, no nie..?! Taka postawa jaką wykazuje Kubica jest godna naśladowania przez każdego!
          Wielu ludzi nie ma pojęcia co to pasja. Każdy kto w zyciu choć raz postawił sobie jakiś cel rozumie podejście Kubicy. I szczerze życzy Mu szybkiego powrotu do zdrowia i do F1. Reszta to zwyczajni zazdrośnicy.
      • Gość: mer-llink Jesli znajdzie sie inwestor lubiący wysokie ryzyko IP: 178.73.48.* 11.02.11, 13:22
        Życze p. Kubicy pełnego i szybkiego powrotu do zdrowia.
        Ale czy wróci na tor?
        To zalezy od tego, czy jakikolwiek inwestor powie:
        OK, chłopcze, bywasz wielki, ale i bywasz lekkomyslny. Przed chwilą naraziłes na wielomilionowe straty twego pracodawce Renault. Ale ja cie lubie, boś nasz równiacha, więc daję Ci oto samochód, ekipe, i nastepne kilkadziesiąd milionów do zaryzykowania...
        Jesli taki się znajdzie, to świetnie.
        Ale przede wszystkim: Zdrowia.
        • Gość: mbucz Re: Jesli znajdzie sie inwestor lubiący wysokie r IP: *.sigma.com.pl 11.02.11, 14:13
          Pamiętaj, że inwestor dał mu na to zgodę i to na piśmie.
      • Gość: Wampir "Kiedy go przywieźli miał w sobie tylko litr krwi" IP: *.icpnet.pl 11.02.11, 13:25
        Autora cofnąłbym do podstawówki, celem uzupełnienia wiedzy z biologii... :D
      • Gość: Karo Ryzyko na drodze IP: 150.254.124.* 11.02.11, 13:25
        Tak ku pamięci dla wszystkich krytykantów startów zawodnika F1 w rajdach:

"Pamiętam także mój stan sprzed siedmiu lat, gdy jechaliśmy samochodem z przyjacielem i zostaliśmy uderzeni przez pijanego kierowcę. Wtedy też zgięliśmy barierkę przed wypadnięciem z drogi. To była ta sama ręka - zmasakrowana."

Wygląda na to, że zwykła jazda samochodem po drogach na których zawsze może trafić się warit jest równie niebezpieczne, jeśli nie bardziej... A zatem - zakazać! Niech siedzi w domu, najlepiej w kasku, żeby mu lapmpa na głowę nie spadła :-)
      • Gość: n-jay Wypadek Kubicy. "Wrócę przed końcem sezonu jesz... IP: 88.220.76.* 11.02.11, 13:34
        Szybkiego powrotu Roberto.
        Skazanych na sukces, jest nas niewielu.
        • Gość: kolonialny Re: Wypadek Kubicy. "Wrócę przed końcem sezonu je IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 14:15
          SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA ROBERT ! taki napis ma być (lub już jest) wydrukowany
          na wszystkich bolidach F1,
          też dołączam do życzeń, tylko, ja nigdy nie mówię "hop" jeżeli nie przeskocze.
          • billy.the.kid Re: Wypadek Kubicy. "Wrócę przed końcem sezonu je 11.02.11, 15:28
            głupek się rozp...
            skazany na "sukces" łojezuniu,nie4 zsikajta sie ze szczęścia kibole.
            • Gość: === Re: Wypadek Kubicy. "Wrócę przed końcem sezonu je IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 11.02.11, 15:49
              Może pochwal się jakimś swoim sukcesem, pieprzony zakompleksiony gnoju
      • Gość: Dyndalski_ Robert... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 15:48
        Mam do ciebie wielki żal - pieprzyłeś mi całą radość oglądania formuły F1 w tym sezonie...
        Po jaką cholerę poszedłeś jeździć w jakimś podrzędnym rajdzie?
        Ty jesteś przeznaczony do F1 a nie na lokalne dróżki.
        Przecież do niedawna jeżdżąc na torach nie miałeś nawet prawa jazdy !!!

Musiałem to w sobie wyrzucić, bo strasznie jestem wqurzony na ciebie i basta...

Jednakże 3mam kciuki za szybki powrót do zdrowia.

I mam nadzieję, że żadna stajnia F1 już nie zgodzi się na takie fanaberie swojego pracownika !
        • Gość: gosc Re: Robert... IP: *.lsanca.fios.verizon.net 11.02.11, 16:20
          Z tymy procentami nie rozumiem w jego wypowiedzi, moze ktos wyjasni co mial na mysli, dla mnie to jakies bzdury. Rajdy to podobnie jakby Malysz poszedl na slalom.Kubica nie ma pojecia o czym mowi, ale mowic musi zeby usprawiedliwic glupi wybryk.Mimo wszystko zycze mu wszystkiego najlepszego
          • Gość: fan Re: Robert... IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.11, 18:14
            ja już tego nie rozumiem? okazuje się, że miał litr krwi to w jaki sposób oni mu transfuzje robili?
            w tvn pilot mówił, że ludzie podawali Robertowi wodę do picia jak czekali na straż ok pół godz. wtf, przecież nic nie pamięta, a wodę pił niewiarygodne
            pilot w ogóle nie chciał rozmawiać i na pytania redaktor o to co działo się z Kubicą przez te 30min nic nie powiedział...pili razem wodę

totalny bajzel, na szczęście kierowca żyje
            • Gość: Dyndalski_ Re: Robert... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 20:02
              Tym się nie przejmuj - trochę teatru trzeba zrobić, przecież pismakimuszą mieć newsa to jak codziennie mówić to samo, to wymyśla się codziennie nowe szczegóły ;-)
              • bombullo Re: Silniejszy Robert 12.02.11, 15:59
                W gebie to juz jest silny.
                A bedzie jescze silniejszy?Pewnie jak lyknie te krople krwi od Dziwisza i wytrze gebe kawalkiem szmaty!
                Dupcy jak pojebany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka