Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cracovia - Lech

IP: *.toya.net.pl 13.03.11, 00:22
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mecz w necie Cracovia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 09:48
        www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110312/SPORT_NOZNA/92472292
      • Gość: adi Re: Cracovia - Lech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.11, 10:07
        Lech gra niestety w osłabionym składzie najlepsi piłkaże leżą w łóżku
      • Gość: Japycz Cracovia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 17:09
        Pewna 1 i spora kasa do podniesienia u buka...
      • Gość: Obserwator Cracovia - Lech IP: *.90.60.161.sttb.pl 13.03.11, 17:16
        No tak zaraza jest już wymówka ale przecież podobno lech jest najlepszy to po co to pieprzenie żebyście mieli czym go bronić
      • Gość: janek Cracovia - Lech IP: 80.50.63.* 13.03.11, 17:18
        lech wygra i będzie walczyć o Lige Europejską
      • Gość: janek Cracovia - Lech IP: 80.50.63.* 13.03.11, 17:18
        lech wygra i będzie walczyć o Lige Europejską
      • Gość: wojtek Rada bez sensu IP: *.xdsl.centertel.pl 13.03.11, 17:29
        "W meczu z Lechem Poznań piłkarze Jurija Szatałowa nie mają nic do stracenia i powinni atakować od pierwszych minut" - rada bez sensu. Cracovia tego meczu przede wszystkim nie może przegrać, zatem raczej powinna zagęścić środek pola i liczyć na skontrowanie Lecha, zmuszonego do ataku pozycyjnego. Akurat dla "Kolejorza" remis to strata dwóch punktów, a dla "Pasów" to zdobycie jednego... Słowem powinna raczej brać przykład z piątkowego meczu Śląska, a nie ruszać do "ataków od pierwszych minut", bo to najprostszy sposób, żeby przegrać.
        • Gość: typer wynik meczu IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.11, 17:41
          stawiam 4:1 Bramki: 2 Rudnevs, Arboleda i Ubiparib
          • Gość: ee Re: wynik meczu IP: *.51.classcom.pl 13.03.11, 18:18
            to jeszcze tylko lech musi 4 strzelic

a co do remisow: wiadomo ze lepiej zremisowac niz przegrac, i wiadomo rowniez ze nie ma sie co odkrywac bo mozna dostac kontre

jedenak jesli kiedys analizowales zdobywanie punktow w lidze, to powinienes wiedziec ze w sytuacji gdy potrzeba punktow [np. ma sie 8 punktow na wiosne jak pasy lub 8 pkt straty do lidera jak lech] remis nic nie daje [po 3 remisach sa jakby 2 porazki]..
            rowniez warto zajrzec do archiwow ile potrzeba punktow aby sie utrzymac w ekstraklasie = mniej wiecej tyle cracovia musi zdobyc - choc oczywiscie oni musza wygrywac bezposrednio interesujace mecze - z potencialnymi spadkowiczami

lech zreszta jest w podobnej sytuacji [inne aspiracje wiec walka o inne cele i stad cisnienie na puchar pocieszenia z szansa kwalifikacji do ligi europejskiej]
            • Gość: wojtek Re: wynik meczu IP: *.xdsl.centertel.pl 13.03.11, 18:34
              To oczywiste, że "Pasy" potrzebują jeszcze co najmniej 20 punktów do utrzymania, czyli muszą wygrać nie mniej niż sześć spotkań, ale nie muszą to być mecze z Lechem (co byłoby miłe), Legią, Wisłą czy Lechią, tu w pełni wystarczą im remisy. Natomiast bezwzględnie muszą wygrywać z Polonią Bytom, Arką Gdynia czy też Zagłębiem Lubin, bo to będę dla nich mecze o przysłowiowe "sześć punktów"
              • Gość: Taa Taa a Arka Bytom i Zagłębie położą się im.. IP: *.ists.pl 13.03.11, 18:40
                Położą się im na murawie, żeby samemu spaść z ekstraklasy, co nie?
      • Gość: kibic Cracovia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 17:40
        Lech toczy zacięty pojedynek ale Lech wyrażnie lepszy
        • Gość: gość Re: Cracovia - Lech IP: *.187.239.147.ip.abpl.pl 13.03.11, 17:58
          Może nareszcie wygrają "Pasy". Są w dramatycznej sytuacji (realny spadek do niższej ligi). Jedynym ratunkiem są wygrane mecze POD RZĄD. Przede wszystkim "Pasy" powinny wygrać derby z Wisłą (najlepiej od razu 4:0 i przytrzeć wisełce nosa). Szkoda, że wczoraj wygrała Wisła a nie Widzew (sędzia też był "kalosz") a Wisła była zbyt cwana. Widzew też powinien wygrywać, by przypadkiem nie spadł do niższej ligi (jest w dużo lepszej sytuacji niż Cracovia, ale jego położenie w tabeli, także nie jest komfortowe).
      • Gość: krzych Cracovia - Lech IP: *.multimo.pl 13.03.11, 17:58
        lech przegrywa z pasami 1 0 ale spoko to obroni
      • Gość: lechita Cracovia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 17:59
        kolejorz!!!! gramy ku...!!!!
      • kanabi55 Cracovia - Lech 13.03.11, 17:59
        No to nie zle jakby lech przegrał to beda jajca
        • Gość: gość Re: Cracovia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 18:43
          Cracovia wygra z Lechem który po le gra jak liga podwórkowa nic nie pokazują a trener morze pożegnać się z posada jak tak dalej będą grać sieroty
      • Gość: k3 lech mistsz Cracovia - Lech IP: 83.238.58.* 13.03.11, 18:07
        dzis 3 punkty i puchary coraz blizej. lech jest naj lepszy
      • Gość: ja xd Cracovia - Lech IP: *.konin.mm.pl 13.03.11, 18:15
        lech jeszcze to wygra .
        • Gość: :) Re: Cracovia - Lech IP: *.wtvk.pl 13.03.11, 20:13
          i co? Wygrał ?
      • Gość: mistrz.prostej Cracovia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 18:22
        Wszyscy grają dla Wisły?!?!?!??? :(
        • Gość: trolizmus Re: Cracovia - Lech IP: *.range86-163.btcentralplus.com 13.03.11, 21:36
          nie wszyscy graja dla okocimskiego brzesko.
          kazdy gra dla siebie, a jak si nie umie, to pozostaja teorie spiskowe
      • Gość: piotr foralewski Cracovia - Lech IP: *.cable.net-inotel.pl 13.03.11, 18:28
        lech
      • Gość: LECH!!! Cracovia - Lech IP: *.cdma.centertel.pl 13.03.11, 18:34
        jest jeszcze duzo czasu lech moze jeszcze wygrac tak samo było z arką w ostatnich 3 minutach strzelili 3 gole
      • Gość: black orange Ojciec Klicha był niezłym pilkarzem IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.11, 18:36
        ich chyba nawet kilku pykało w pileczke o ile sie nie myle w Tarnowie
        • Gość: oj tak tak Rządzili Tarnowem ! IP: *.ists.pl 13.03.11, 18:41
          W dniu meczu nie było piwa w całym Tarnowie.

To były czasy...
      • Gość: jurko444 Cracovia - Lech IP: 81.219.128.* 13.03.11, 18:42
        Co się nie robi aby Bakero wyleciał
      • kanabi55 Cracovia - Lech 13.03.11, 18:50
        Dobrze ze legia i polonia przegrały nie nawidze ich chociaz mieszkam koło Warszawy
        • Gość: aaa Re: Cracovia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 19:01
          lubie to !
        • sacrificer Re: Cracovia - Lech 13.03.11, 19:23
          To masz problem.
      • Gość: KoleJoRz sprzedali mecz!!!!! IP: *.net.autocom.pl 13.03.11, 19:06
        nikt mi nie powie ze nie puscili meczu! dalej kwitnie korupcja!!! to widac po meczu1 takie sytuacje i nie wykorzystali!!! szok
        • Gość: oj tak tak Przesadzasz, serce odebrało Ci rozsądek IP: *.ists.pl 13.03.11, 19:23
          Chciałbyś, aby Lech wszystko wygrywał, nawet na wyjeździe. Tak się nie da.

Na wyjeździe, to nawet Barcelona przegrywa i to wcale nie z potentatami.

Cracovia tymczasem zgromadziła całkiem mocny skład. Według mnie ten skład może w derbach puknąć Wisłę.

Wyluzuj i nie martw się. Kilku graczy wróci do składu, zaczniecie gromić wszystkich i być może nawet wygracie ligę, kto to wie...
      • Gość: WKS Cracovia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 19:11
        mi tam remis na ręke by leżał chociaz lepiej jakby lech punktów nie zdobył
      • Gość: nadgajowy Cracovia - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.11, 19:15
        Nie jestem kibicem żadnej z drużyn, ale takiego udawania że się gra dawno nie widziałem !! Spółdzielnia kilku piłkarzy w Lechu zrobiła co miała zrobić a czy wzieli kase, zrobili przysługę Cracovi czy zagrali przeciw trenerowi wszystko jedno. Odechciewa sie płacić abonentu za Canal+ !!
        • Gość: lary Re: Cracovia - Lech IP: *.internetunion.pl 13.03.11, 19:23
          Placisz za canal+ by ogladac to gowno nazywane Ekstraklasa?! Ja place bo maja lige angielska. Reszta jest niewazna...
          • Gość: Co to jest? Jak to, to hiszpańskiej nie oglądasz ?? IP: *.ists.pl 13.03.11, 19:25
            Nie interesują Cię mecze Barcelony i Realu ??!
            • Gość: ;x Re: Jak to, to hiszpańskiej nie oglądasz ?? IP: *.lokis.net.pl 13.03.11, 19:37
              Mnie na ten przykład nie. Jedyne co w nich ciekawego to fakt, że czasem przerżną z Almerią albo innym takim wynalazkiem.
          • Gość: nadgajowy Re: Cracovia - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.11, 19:26
            place tez za to ze jest Ekstraklasa, ale po to by ogladac lige angielska, hiszpańska i francuską oraz NBA i żuzel. Ale dzisiaj zmarnowałem swój czas bo oglądałem kiepską komedie !!
            • Gość: Nie ma na to rady Trzeba było postawić u buka. IP: *.ists.pl 13.03.11, 19:28
              Ja postawiłem i nie żałuję.
      • Gość: gfgfg Cracovia - Lech IP: *.177.80.4.energint.net 13.03.11, 19:25
        lech cioty nie umieją wygrać z takim cieniasem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Znawca Cracovia - Lech IP: *.superkabel.de 13.03.11, 19:26
        Amika wy k.... sprzedawczyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka