dorota_snooker 01.05.04, 18:54 Czuję że do mojej anginy zaraz dołączy ospa ( wszystko przez tego kropka - dotta, który postanowił chyba zrobić mi na złość i wygrał ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marciorek Re: Gorzej mi :( 01.05.04, 18:56 trzymaj sie!chociaz czuje to samo :((( ale w tym przypadku chyba gorzej niz ty czuje sie tylko Stevens-taka szansa(czyt. noc z przyszla Hunterowa) przepadla!!!!!!a Ronnie i tak Kropka rozgniecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
deborah_deborah Re: Gorzej mi :( 01.05.04, 19:04 wystraszył się Lyndsey po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Gorzej mi :( 01.05.04, 19:07 deborah_deborah napisała: > wystraszył się Lyndsey po prostu :) Też bym sie wystraszyła będąc na jego miejscu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adwent Re: Gorzej mi :( 01.05.04, 19:12 Herbatkę z rumem lub innym alkiem na rozgrzewkę proponuję , i skęś trochę czosnku Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Gorzej mi :( 01.05.04, 19:14 Ślę telepatyczne wsparcie! :)) Ja właśnie wróciłam z majówki i prawda o wynikach, planach B i palmotopach dopiero co na mnie spadła. O co chodzi z tym palmtopem??? Odpowiedz Link Zgłoś
coookie Re: 01.05.04, 19:19 O co chodzi z tym palmtopem??? Jurosport zmienił zasady gry: kto głośniej krzyczy ten dostaje palmtopa i noc z Lindsey. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: 01.05.04, 19:37 Palmtop ma byc przechodni, dla wszystkich "gawronkowiczów" którzy stawiali na ronalda vel barana Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: 01.05.04, 19:40 dorota_snooker napisała: > Palmtop ma byc przechodni, dla wszystkich "gawronkowiczów" którzy stawiali na > ronalda vel barana Yyyyyy, i pewnie ja mam fundować? Fundować powinni ci, którzy obstawiali Stevensa i Hendry'ego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: 01.05.04, 19:43 Spokojnie palmtopa sponsoruje Eurosport, ty wpis na froncie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: 01.05.04, 19:47 Czy eurosport już wie o tym, czy też bierzecie go z zaskoczenia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: 01.05.04, 19:52 Coś tam wie pokątnie, odsyłam do wątku : najwyższa porażka w historii...... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: 01.05.04, 20:00 przeczytałam i wydaje mi się, ze to ty fundujesz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: 01.05.04, 20:02 Cenna uwaga, aby sie wymigać od palmtopa mogę ufundować jakieś klameczki jeśli chcesz ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: 01.05.04, 20:04 dorota_snooker napisała: > Cenna uwaga, aby sie wymigać od palmtopa mogę ufundować jakieś klameczki jeśli > chcesz ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) po co klameczki? ja się czuję całkiem dobrze na forum bez klamek!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: 02.05.04, 00:42 gawronka napisała: > po co klameczki? ja się czuję całkiem dobrze na forum bez klamek!!! ;) A ten brak klamek to, mam nadzieję po to, żeby nie zamykać forum. No bo chyba nie żeby nie otwierać. Odpowiedz Link Zgłoś
coookie Re:palmtop 01.05.04, 20:08 Nie dzielmy kamizelki na Ronnim póki Kropek jeszcze aktywny...może teraz jemu dostanie się Lindsey? ps. gogogogogo RONALD! Odpowiedz Link Zgłoś