Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie Gawronka?

02.05.04, 22:42
    Obserwuj wątek
      • gawronka Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 10:07
        Here I am.
        Nie wiem, jak to się stało, ale w tak zwanym międzyczasie stałam się fanką
        Kropka. Cierpiałam z każdym jego pudłem. Mam nadzieję, że wygra...

Snookierkowego dnia! :))
        • le-on Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 10:11
          No tak... Kobieta zmiennš jest :)
          • gawronka Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 10:16
            Bo Kropek tak jakoś... wyprzystojniał... ;)))
        • lilipiec Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 10:13
          gawronka napisała:

> Here I am.
          > Nie wiem, jak to się stało, ale w tak zwanym międzyczasie stałam się fanką
          > Kropka. Cierpiałam z każdym jego pudłem. Mam nadzieję, że wygra...

No to jest nas już dwoje :)

• gawronka Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 10:16
            lilipiec napisał:
            > No to jest nas już dwoje :)
            >

Troje, actually:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16824&w=12284892&a=12319076
        • dorota_snooker Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 10:16
          Przyznaj sie lepiej że obstawiłaś na kropka duzo kasy, podbno nieźle za neigo
          płacą :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • gawronka Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 10:17
            dorota_snooker napisała:

> Przyznaj sie lepiej że obstawiłaś na kropka duzo kasy, podbno nieźle za neigo
            > płacą :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Podobno już nie ;)
            • fabiana Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 16:49
              Czyzby to bylo zarazliwe?
              Ja tez kibicuje Kropkowi w finale ;))) chociaz jest przeciez pogromca
              Stevensa ;) jest nas coraz więcej :)
              • gawronka Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 17:38
                jako zwyciężczyni obstawiania, jesli wygra Kropek, i tak zawiśnie na froncie
                tylko mara.jade...
                • gatta13 Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 17:40
                  Gawronka katem? Wieszać będziesz? ;)
                  • gawronka Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 17:42
                    Przeciez sama już tez tam wisisz obok lilipca. i co, źle ci??? ;)
                    • gatta13 Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 17:43
                      Dobrze, dobrze. :) Tylko coś się doliczyć postów nie mogę. ;)
                      • gawronka Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 17:46
                        tablica sie zepsuła ;)
                        • gatta13 Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 17:46
                          A, to dlatego Doherty wisi zamiast Lilipca?
                          • gawronka Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 17:50
                            tyyyy, a my patrzymy na te samą tablicę? ;)
                            • gatta13 Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 17:51
                              A nie??????
                              • gawronka Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 17:55
                                To, że chcesz wisisz obok Dohertego jest jedynie twoją fantazją względnie
                                pobożnym życzeniem ;)
                                • gatta13 Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 17:56
                                  Jeżeli wczoraj Doherty cudownie wrócił na tablicę w Sheffield, to może i
                                  zawisnąć na naszym forum. :)
                                  • gawronka Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 17:58
                                    No dobra...
                                    • gatta13 Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 17:59
                                      Zawsze możesz powiesić tam "." ;PP
                                      • gawronka Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 18:01
                                        Ech, zero szacunku dla Prosiaczka. Idę poobglondać telewizor, ciao.
                                        :)))
                                    • gatta13 Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 18:01
                                      No jak już tam wszystkich powiesiłaś, to wpisz i siebie. :)
                                      • gawronka Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 19:12
                                        A co to ja, sadomasochistka?????
                                        • gatta13 Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 19:39
                                          Powieś, powieś, tam jest fajnie. :)
                                          • gawronka Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 19:41
                                            Co ja mam wam tam przeszkadzać skoro się tak dobrze bawicie ;P
                                            • gatta13 Re: Gdzie Gawronka? 03.05.04, 19:44
                                              Czekamy na Ciebie. :) Zwłaszcza Ken.
                • mara.jade Re: Gdzie Gawronka? 04.05.04, 09:03
                  gawronka napisała:

> jako zwyciężczyni obstawiania, jesli wygra Kropek, i tak zawiśnie na froncie
                  > tylko mara.jade...

A już myślałam, że ktoś mi grozi:- )
                  Czy to znaczy, że tylko ja obstawiałam Tego, Który Pomścił Snookiereczka, czyli
                  Kropka? No cóż, biednemu Kropkowi nie wyszło, a mogło być tak oryginalnie.
                  Szkoda, że pod koniec nie grał tak jak na początku (nie zapomnę Eurosportowi,
                  że nie pokazał tych zagubionych pierwszych frame'ów, w których prowadził
                  Kropek). Czy tylko ja mam wrażenie, że Ronnie w ostatnim frame'ie pod koniec
                  specjalnie popsuł różową, żeby dać szansę Kropkowi i zapewnić widzom na dłużej
                  widowisko (w końcu zapłacili słoną kasę). Niestety, Kropek szansy nie
                  wykorzystał. Wygrał Ronnie i z pewnością na to zasłużył. Gratulacje dla
                  Ronnie'go i dla tych, co Go obstawiali! Dla mnie Ronnie zawsze będzie Number
                  Two.
                  • parmenion Re: Gdzie Gawronka? 04.05.04, 09:53
                    mara.jade napisała:

> Czy to znaczy, że tylko ja obstawiałam Tego, Który Pomścił Snookiereczka,

How come?
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16824&w=12284892&a=12290072
                    > Kropek). Czy tylko ja mam wrażenie, że Ronnie w ostatnim frame'ie pod koniec
                    > specjalnie popsuł różową, żeby dać szansę Kropkowi i zapewnić widzom na

Nie tylko. Też mi sie tak wydawało, a ciekaw jestem co powiedział do ROS Kropek
                    tuż po tym. Niestety niemiecki komentator zagłuszał wszystko skutecznie.
                    • mara.jade Re: Gdzie Gawronka? 04.05.04, 09:56
                      Nasi komentatorzy nie zagłuszali, ale i tak nie dałam rady zrozumieć co tam
                      kwilił Kropek.
                      • aviendhaa ... 04.05.04, 10:02
                        ...to może ktoś by mógł krótko streścić
                        co mówił zabiedzony kropek...

(bo po zakończeniu finału wyglądał już naprawde mizernie...)
                        ......troche mi go szkoda
                        • gatta13 Re: ... 04.05.04, 10:05
                          Mówił też tak mizernie, że nie zrozumiałam. :(
                          • misiania Re: ... 04.05.04, 10:10
                            też się wsłuchiwałam i miałam problemy ze zrozumieniem, ale to chyba kwestia
                            nagłośnienia - cienkie było to nagłośnienie, na setkach z sali lecieli... :(((
                            • gatta13 Re: ... 04.05.04, 11:12
                              Fakt, nagłośnienie nie najlepsze. A jaki Ronnie ma głosik...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka