Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szpakowski

05.05.04, 21:47
    Od dzis główna postacią każdej transmisji znów Szpak!!!Dobrze , że telewizory
    posiadają funkcję MUTE.Jakie plecy ma ten nieśmiertelny gość?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Z Re: Szpakowski IP: *.chello.pl 05.05.04, 22:26
        A ja tam tam lubie..nawet jak gafy wali...
        • Gość: SEVEN Re: Szpakowski - ZENADA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 22:43
          po prostu Z E N A D A - nie wiedzial jak wyglada mourinho, pomylil santagio bernabeu z san
          siro, nie potrafil sklecic zdania 'lampart jak przystalo na anglika' - spadlem z krzesla jak to
          mowil!!! jego pseudofachowe analizy to smiech na sali, w ogole nie mowi co sie dzieje na boisku,
          a na koniec stwierdzil, ze monaco bylo lepsze- fajnie, ale tylko jesli chodzi o skutecznosc.
          • Gość: m04 Re: Szpakowski - ZENADA IP: *.lublin.mm.pl 06.05.04, 00:51
            > a na koniec stwierdzil, ze monaco bylo lepsze

bo bylo.

stending owejszyn =)
            • seven Re: Szpakowski - ZENADA 06.05.04, 00:59
              Gos´c´ portalu: m04 napisa?(a):

> > a na koniec stwierdzil, ze monaco bylo lepsze
              >
              > bo bylo.
              no dobra, kwestia dyskusyjna

>
              > stending owejszyn =)
              zapomnialem dopisac, zreszta tego bylo duzo wiecej, nazwiska tez jakos dziwnie wymawial
          • Gość: El Riazor Re: Szpakowski - ZENADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:42
            Czepiasz się chłopie słówek... - Szpak bije na głowę tych wszystkich
            pseudokomentatorów w stylu Basałaja, Jasiny czy też gościa, który komentował
            mecze Groclinu w Pucharze UEFA ( gość pojęcia nie miał o komentowaniu...cały
            mecz gadał tak jednostajnym tempem jakby się nie wyspał...). Takiej atmosfery
            jaką wprowadza na meczu Szpakowski nikt nie potrafi zrobić, a że czasem się
            pomyli..cóż - "błądzić jest rzeczą ludzką"......A tak poza tym to wcale nie
            musi wiedzieć jak wygląda Mourinho ( ...rok temu sam nie wiedziałem że taki
            gość w ogóle jest...) a co do Monaco to szczera prawda - było LEPSZE ( sam
            Rothen z Morientesem robili z nimi co chcieli...)
      • fle_xx Re: Szpakowski 06.05.04, 10:08
        Tej pomyłki Santiago Bernabeu z San Siro nie słyszałem. Mourhinio owszem nie
        zauważył ale mimo wszystko coś mi się nie chce wierzyć że go nie poznał, to
        zbyt znana twarz, może poprostu spoglądał akurat na boisko a nie ekran...
        Nazwiska? Coś mi się wydaje że się czepiacie:) Ja w skali 1-10 oceniam
        wczorajszy komentarz Szpaka na 7.
        • radulamen a może wolicie basałaja a'la wisełka? 06.05.04, 10:15
          Tak jak napisał założyciel, możesz sobie zawsze włączyć "mute" i nie słuchać,
          dla mnie Szpak w porównaniu do basałajów czy innych jasin to debeściak i tyle.
          • nauma Re: a może wolicie basałaja a'la wisełka? 06.05.04, 13:19
            Dokładnie, radulamen. Szpaku może być cienki, ale na tle tych pacanów typu
            Basałaj albo Jasina jest mistrzem. Po raz pierwszy od dłuższego czasu głos
            komentatora mnie nie uśpił! Komantarz Szpaka, fakt - zdarzyło mu się sporo gaf -
            współgrał z wydarzeniami na boisku, facet umiał dać ponieść się emocjom i
            słychać było, że żyje tym, co dzieje się na boisku. Fakt, poziom meczu był
            wysoki, co na pewno pomogło mu w komentarzu. Ale jak grał Arsenal z Chelsea
            albo Deportivo z Milanem, to za każdym razem zdegustowany komentatorem
            przełączałem się na niemiecką tv.
            • Gość: SEVEN lol IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:34
              zyje tym co sie dzieje na boisku?? to w koncu chyba ogladal co innego niz ja, bo juz nawet nie
              mowil co sie dzieje- rozpaczliwe ataki chelsea, co chwile jakies strzaly /juz raczej na wiwat, ale
              zawsze/ a on cos pieprzy o tym kto ile zarabia, jakies ploty, podsumowanie meczu w jego
              trakcie- po prostu zenada. czekam na komentatora, ktory przestanie popelniac bledy
              merytoryczne, poki co to jeden gorszy od drugiego
              • Gość: El Riazor Re: lol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:49
                A niby kiedy miał robić podsumowanie meczu - kiedy zaczą była 89 min... a
                obydwa zespoły już czekały na ostatni gwizdek....a może miał go zrobić w czasie
                pomeczowych reklam ??? A jego podsumowanie - 1 klasa ( Basałaj by takiego w
                życiu nie zrobił )...
                • ilhan Re: lol 07.05.04, 17:08
                  1. Podsumowanie przeczytał z kartki. Tak to brzmiało w większości, bez zająknięcia jakieś dupne analizy, podczas gdy wcześniej nie mógł zdania sklecić.
                  2. Perłą wieczoru było "Terrrrrrrrrrrrrrry" (obrońca Chelsea, jakby ktoś nie wiedział)
                  3. Szpakowski precz.
              • mario29 Szpak... 6/10 06.05.04, 14:16
                Szpak, jak kazda moneta ;) ma trzy strony ;)

Po pierwsze nikt mu nie moze odebrac tego, ze on 'zyje' meczem... Pod tym
                wzgledem Basalaj moze mu buty wiazac.

Po drugie - niestety w niego sa juz na stale wplecione merytoryczne kiksy -
                zawsze je robil i nikt go juz inaczej nie nauczy.

Po trzecie, zaczyna podsumowywac KAZDY mecz okolo 75 minuty... i juz nie
                przestaje. Z drugiej strony Basalaj cala druga polowe co dwie minuty podaje ile
                czasu zostalo, na co reaguję atakiem apopleksji ...

Podsumowujac - jak mowil nasz byly prezydent - ma swoje plusy dodatnie i plusy
                ujemne... Dla mnie wczoraj 6/10, glownie za zaangazowanie. Ale marze aby
                wreszcie w Polsce pojawil sie albo drugi Ciszewski (wulkan emocji - ale
                pamietajcie ze to bylo zwiazane z sukcesami polskiej pilki ;))) albo super-
                merytoryczny jak na angielskim SKY (a to juz jest baaardzo trudne).
          • Gość: bazyliszek Re: a może wolicie basałaja a'la wisełka? IP: *.chello.pl 07.05.04, 00:01
            radulamen napisał:

> Tak jak napisał założyciel, możesz sobie zawsze włączyć "mute" i nie słuchać,
            > dla mnie Szpak w porównaniu do basałajów czy innych jasin to debeściak i tyle.

niestety, kiedy włączysz "mute" wyłącza się nie tylko Szpakowski, ale także
            odgłosy ze stadionu. a bez tego idiotycznie się ogląda...
            • Gość: reklama Re: a może wolicie basałaja a'la wisełka? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 08:47
              Przydałoby się mieć funkcję Mute - Szpak firmy "Antyszpak"
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka