Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adam Małysz: Dakar mnie wciąga

IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.11, 22:41
    Zna się na wszystkim?
    Obserwuj wątek
      • Gość: hehe Adam Małysz: Dakar mnie wciąga IP: *.net.stream.pl 21.04.11, 22:55
        Oj Adaś, nie wiem czy robisz dobrze..Ale to Twoje życie.Powodzenia.
        • Gość: hallo gdzie Dakar a gdzie Argentyna ??? IP: 178.73.48.* 22.04.11, 10:33
          dlaczego ten rajd się jeszcze w ogóle nazywa "Dakar" skoro odbywa się w Ameryce Południowej? To taki żart? Bo nie kumam...
      • Gość: Sceptyk Adam Małysz: Dakar mnie wciąga IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 23:06
        Zdjęcie Pana Małysza mam na pulpicie - wg mnie to archetyp sportowca. Teraz żeby mu się tylko nic nie stało na tym Dakarze bo trzeba będzie jak nic na Wawel.
        Jedź Adam Jedź.
      • Gość: grucha-l Adam Małysz: Dakar mnie wciąga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 00:17
        Szacunek dla Adama Małysza i wielki niepokój, że wpadł w ręce megaprzewalacza Martona, który potrafi wydoić i oszukać każdego. Może Pani Iza Małysz uratuje Rodzinę...
        • Gość: ------>>> Re: IP: *.warszawa.mm.pl 22.04.11, 00:26
          hehe hehe neoplus hehe dobre ja nie mogę
      • Gość: janusz Biedny Adam IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 10:16
        kolejny rok bez hucznego sylwestra:)
      • Gość: menago z szikago Adam Małysz: Dakar mnie wciąga IP: *.c197.msk.pl 22.04.11, 10:16
        taaa, potem adas zdobędzie mt. everest w teamie Coca cola Blachy pruszynski, w 2015 poleci na marsa rakietą Domestos-TVN-chupachups, dawajcie swoje pomysły na karierę adasia :)
      • Gość: === "The Eagle" IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 22.04.11, 10:20
        Najbardziej prawdopodobny jest taki scenariusz, że Małysz zostanie Eddie'm Edwardsem Dakaru i bilboardem reklamowym RMF-u. Do stycznia będzie się dmuchać balon, a potem po 5 etapach naszego "orła" nie będzie już w stawce.
        Na pewno nie tego życzyłby sobie Adam, ale przecież nie jest głupi i wie, że to jest rajd dla doświadczonych kierowców, a nie dla rajdowych debiutantów. A więc wie jak to się skończy i mimo to zdecydował się narazić na śmieszność.
        No to trudno, klamka zapadła, dmuchanie balonika już się rozpoczęło, im dłużej będzie trwało, tym większy będzie huk.
      • Gość: miszcz Adam Małysz: Dakar mnie wciąga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 13:35
        Tylko kompletny idiota będzie od Adasia oczekiwał "kokosów"! Nasz mistrz zakończył już karierę i teraz po prostu czerpie frajdę z życia, spełniając swe skryte marzenie. Wcześniej nie mógł tego zrobić, teraz ma szansę się sprawdzić, czy da radę w tak trudnych warunkach przetrwać. Oczywiście życzę miłej zabawy z jazdy i ukończenia jak największej ilości etapów. Oby Adaś czerpał z tego frajdę i żeby zjebane media nie kreowały "nowej gwiazdy rajdów", gdyż Adam startuje amatorsko i nie wchodzi tu w grę żadna nowa kariera! W "Rajdzie Dakar" walczą najlepsi, ale również Ci, którzy lubią adrenalinę i wyzwania. Właśnie do tej drugiej grupy należy Nasz Adam. Sukcesów oczekujmy od zawodowców - czyli Hołka i spółki. Pozdrawiam Panie Adamie i życzę udanej zabawy i szczęśliwych świąt!!! :))
      • kol.3 Rajdy naszym nowym sportem narodowym 23.04.11, 09:04
        No i dobrze, człowiek jest zdolny, może się wykazać w wielu dziedzinach.
        A na urlop Adas pojedzie sobie na narty :)
      • hubert6798 Adam Małysz: Dakar mnie wciąga 23.04.11, 10:53
        Gdyby nie skoki to co on by miał???? No właśnie nic. I znów to kasy go ciągnie. Bohaterek jeden. Ale to nie znaczy że mu nie kibicowałem...
        • Gość: mordka0 zazdrowsc IP: 80.51.92.* 16.06.11, 08:31
          @Hubert

Przemawia przez ciebie taka typowa polaczkowa zazdrosc. Inny ma lepiej to jest bee. heh...
      • Gość: matys Na siłę wciskają nam Małysza IP: *.aster.pl 23.04.11, 12:04
        Natrętne i nie bezinteresowne propagowanie Małysza niestety zniechęca do niego. A Małyszowi wraz ze skończeniem kariery sportowej zupełnie już nie zależy na kibicach. Mogą go pocałować... Liczy sie tylko kasa i dobre notowania u władzy. Straciliśmy bezpretensjonalnego, miłego sportowca, kiedyś bliskiego nam człowieka, na jego miejscu pojawił się cyniczny, wyrachowany gracz.
        • kol.3 Re: Na siłę wciskają nam Małysza 24.04.11, 08:36
          Idiotyczne rozumowanie, niestety.
          To raczej władza chce mieć dobre notowania u Małysza (vide ostrożna reakcja JK na uwagi AM o Smoleńsku). To, że Małysz chce dalej żyć jako sportowiec i zarabiać jest całkiem zdrowym objawem. Nie dało się odczuć aby miał kibiców gdzieś. Na czym to polega jego cynizm i wyrachowanie nie podajesz.
        • Gość: JSiB Re: Na siłę wciskają nam Małysza IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.11, 09:59
          Szkoda ze masz takie niskie mniemanie o Sobie kolego.
      • Gość: jak to będzie? Marton pojedzie a Małysz będzie pasażerem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 11:52
        No może Małysz będzie jechał na starcie i kilka kilometrów przed metą, tak dla prasy
      • Gość: konrad.ludwi02 Daj mu Panie Boże szczęście, ... IP: 78.8.104.* 17.06.11, 09:21
        Daj mu Panie Boże szczęście, choć sukces w tej dziedzinie sportu wymaga zupełnie innego talentu, aniżeli przy skokach narciarskich! ADAM ma oczywiście refleks i nie boi się prędkości, jeżeli auto nie nawali - pewnie ostatni nie będzie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka