Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do Grzegorza Mielcarskiego: Abdou Traore ma się...

IP: *.play-internet.pl 26.04.11, 20:35
    "Teraz Lechia jest dla tych klubów równorzędnym partnerem, zarówno na niwie sportowej, jak i biznesowej. A Traore w Gdańsku czuje się świetnie" tym to mnie człowieku rozbawiłeś. Skoro ty się zastanawiasz na jakiej podstawie Mielcarski snuje swoje rozważania to ja się zastanawiam na jakiej podstawie ty snujesz swoje... Lechia sportowo do Wisły, Legii i Lecha to ma jeszcze lata świetlne i te nazwy jeszcze długo będą znaczyły dla samych piłkarzy więcej niż Lechia...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Danziger Razack > 1 mln euro IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.11, 20:45
        jeśli Grosicki wart był 900 tys euro to Razack wart jest więcej niż 1 mln
      • Gość: Danziger a teraz wracaj do swojej wioski śledziu IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.11, 20:46
      • Gość: rrr Re: tabela i tempo rozwoju mówią co innego IP: *.rev.pro-internet.pl 26.04.11, 20:54
        Lechia kilka lat temu grała w 6-tej lidze a ost 20 lat spędziła poza eklasą a kibice kupowali sprzęt i płacili za wszystko (treningi wyjazdy) a po paru latach gra tak naprawe o mistrzostwo kraju i zaraz przeprowada się na 44tys stadion a jedyne co jest jeszcze rózniacą to budzet ale to się równie bardzo szybko zmieni
        • Gość: Gdynianin Ale dla kogo stadion na 44 tys? IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.11, 20:58
          no i niezapominajmy jak wygladaly blyskawiczne awanse... a kupowanie pamiatek... czy kasa z pamiatek szla na konto klubu czy na konta kilku obrotnych kibicow?
          • Gość: Danziger arka drukarka znowu obrzuca błotem IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.11, 22:26
            zazdrość i zawiść dostają wraz z mlekiem bobaski w Gdyni
            • Gość: Gdynianin a my swoje: lechia i toitoje! lech-mariusz+ujek IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.11, 23:01
              rebus dla inteligentnych z podtekstem w temacie ;-)
          • Gość: true Re: Ale dla kogo stadion na 44 tys? IP: *.man.poznan.pl 27.04.11, 09:49
            jak narazie w Polsce taki stadion potrafią zapełnić na meczach klubowych tylko kibice w Poznaniu... 22 tysiace na takim obiekcie to siatło rażace z pustych krzesełek..
      • Gość: robuś Do Grzegorza Mielcarskiego: Abdou Traore ma się... IP: *.echostar.pl 26.04.11, 20:55
        "Skończyły się czasy, kiedy na dźwięk nazwy Wisła, Legia czy Lech wszyscy w Gdańsku stawali na baczność" być może ale na nazwisko Mielcarski jeszcze stoją, bo nikt inny by się tym ekspertem nie przejmował
      • Gość: WKS Do Grzegorza Mielcarskiego: Abdou Traore ma się... IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.11, 21:16
        Hahaha, marzenia dziennikarzyny z klubowej gazety, jakim stała się Wybiórcza... Lechii nikt w Polsce nie traktuje poważnie!
        • Gość: Misiek Re: Do Grzegorza Mielcarskiego: Abdou Traore ma s IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.11, 21:29
          Czy Lechii nikt nie traktuje poważnie, tego nie wiem, za to wiem że pana Tomasza redaktora Osowskiego to raczej nikt nie traktuje poważnie. Szczególnie jak zaczyna się interesować piłką ręczną o której chyba ma blade pojęcie. Jak sobie przypominam sytuację sprzed kilku lat w roli głównej z panią Kudlacz i pisanie tekstów niemal pod zamówienie wówczas AZS AWF Gdańsk to nie chce mi się czytać i komentować wypocin tego niby redaktorka.
          • Gość: Gdynianin ciekawe co z tego PR robionego przez redaktora IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.11, 23:06
            ma on sam? tylko satysfakcje? redakcja - wiadomo - ma reklamy placone przez klub, znaczy sie miasto.

P.S. komu jeszcze sie wydaje, ze im bardziej Lechia gorzej gra, tym bardziej hurraoptymistyczne teksty produkuje ten redaktorek? a publika chyba tego niestety nie czyta, bo frekwencja spada w porownaniu z jesienia, czy zeszlym rokiem...
      • Gość: .... Re: Do Grzegorza Mielcarskiego: Abdou Traore ma s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 22:16
        kolego lata świetlne ? tak zgodze sie ale np. do Shalke czy FC Koeln, w Polsce biznesowo i sportowo kluby nie odstaja od siebie znaczaco, oczywiuscie ze Wisła, Legia, Poznan staly najlepiej, ale Gdansk tak duzo nie odbiega od nich, a juz na pewnoe za rok czy dwa, to w Warszawie beda zazdroscic klimatu i pieniedzy. Narodowy chyba nie powstaje z mysla o Legii, ona chyba swoj ma ... no moge sie mylic :) ale jak Legii dadza to rownie dobrze Polonia bedzie mogla tam grac, Lechia nie ma takiego problemu. wszystko w rekach teraz marketingowcow zey teog kolosa co bedzie w tym roku zapelnic i klimat zbudowac, a jak to sie im uda to powstanie to co powinno dawno juz byc, czyli wielka pilka nad morzem.
      • Gość: rafi przeciez Traore dostaje w Lechii kolo 100tys euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 23:00
        a w Legii czy w Lechu moglby dostac 4 razy tyle!
        • Gość: Jerry Re: przeciez Traore dostaje w Lechii kolo 100tys IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 27.04.11, 03:58
          Takich Traorow to w polskich ligach biega dziesiatki,tylko trzeba ich wypatrzec.
          • Gość: true Re: przeciez Traore dostaje w Lechii kolo 100tys IP: *.man.poznan.pl 27.04.11, 09:54
            próbuje od dawna wypatrywać inteligentnych ludzi na tych forach, ale wypatrzyłem własnie kolejny raz odwrotność moich poszukiwań Jerry...
      • Gość: Leszek Re: Do Grzegorza Mielcarskiego: Abdou Traore ma s IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 13:03
        hahahaha rozbawiaja mie tu niektórzy ludzie artykół świetny !!! prawda w oczy kole
      • Gość: luk Do Grzegorza Mielcarskiego: Abdou Traore ma się... IP: *.84-48-81.nextgentel.com 27.04.11, 16:29
        hehe.. ladnie pojechane.. :D
      • Gość: Oliwiak Abdou Traore ma się dobrze!!! IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 17:14
        Po pierwsze - nie wiem po co się miesza tu środowisko gdanskiej piłki ręcznej, które wespół z Miastem okazało się tak profesjonalne, że dziś w Gdańsku nie ma piłki ręcznej w przeciwieństwie do Gdyni (wara zatem od redaktora)
        Po drugie - nie wiem po co mieszają sie tutaj śledzie. Ich zapytam o ostatni wynik na Polonii Warszawa.
        Po trzecie - prezes Lechii powiedział, że Traore do polskiej ligi nie sprzeda
      • Gość: kibic LG Do Grzegorza Mielcarskiego: Abdou Traore ma się... IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 22:31
        oglądam zawsze Liga+ Ekstra i to o czym mówi pan Mielcarski trzeba brać na pół serio pół żartem, he he he dlatego nie przejmuje sie tym i wiem , że A. Traore nie odejdzie z Lechii bo niby gdzie ??. Co do zapełnionych trybun w Poznaniu to szacunek dla kibiców, ale trzeba wiedzieć, że w promieniu przynajmniej 100 km nie ma wielkiej piłki i zostaje tylko Lech. A nam pozostaje czekać na pierwsze mecze na BA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka