nina_2 31.10.02, 09:51 Wlasnie zaczelam pierwsze opakowanie Mercilonu. Jezeli mozecie sie podzielic opiniami na jego temat, bylabym wdzieczna. Jak jest tolerowany, czy ma korzystny wplyw na cerę????? Dzieki,, pozdrawiam, nina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladybird77 Re: Mercilon 31.10.02, 10:43 moim zdaniem to najlepsze anty na rynku. lykam go od wielu lat i nie mam zadnych niepokojacych zmian-tzn. mam lekki celulit i takie tam, ale i bez tego by byl.poza tym nie tylam, poprawila sie cera-nie bylo z nia nigdy zle ale jest lepiej. zadnych zjazdow psychicznych! bardzo dobrze po nich sie czulam- jedyny problem byl kiedy musialam je odstawic i wtedy czulam sie gorzej- szczegolnie przed okresem. ostatnio musialam zmienic tabletki( ze wzgeldu na brak dostepu do mercilonu) na ortho-cyclen-o zgrozo- po dwoch opakowaniach dalam sobie spokoj i wrocilam do mercilonu. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird77 Re: Mercilon 31.10.02, 10:44 zapomnialam dodoac, ze robie badania np proby watrobowe co pol roku i wszystko jest ok mimo kilku lat lykania hormonow. Odpowiedz Link Zgłoś
nina_2 Re: Mercilon 31.10.02, 11:08 no to mnie pocieszylas, bo ostatnio spotkalam sie tez z negatywnymi wypow, ale ciesze sie, ze jednak większośc dziewczyn je chwali.Dzieki za odpowiedz, nina Odpowiedz Link Zgłoś
lola222 Re: Mercilon 14.11.02, 08:06 Ja bralam dwa lata i zadnych skutków ubocznych nie mialam. Odpowiedz Link Zgłoś