Gość: g IP: *.80-203-135.nextgentel.com 27.04.11, 23:02 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 18:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max booss [...] IP: 213.199.241.* 01.05.11, 18:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechia Arka - Lechia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 18:36 Trójmiasto jest nasz, trójmiasto do nasz należy nikomu, nikomu nie damy trójmiasto do Lechii należy. Pozdro z Wrocławia dla Lechii Gdańsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śledzik Arka - Lechia IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.11, 18:48 Widowisko swietne, gorący doping. Szkoda tylko ze betonow brak :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 18:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Arka - Lechia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 19:03 "Świetne dośrodkowanie Lukjanovsa, w polu karnym był Buval, który... nie ruszył do piłki i zmarnował klarowną sytuację" ciekawe ile takie coś kosztuje? Liga oszustów i złodziei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasny Arka - Lechia IP: *.play-internet.pl 01.05.11, 19:08 Pożniak na boisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arka - Lechia IP: *.187.239.147.ip.abpl.pl 01.05.11, 19:15 Arka właściwie nie ma nic do roboty w ekstraklasie. Jest ZAKAŁĄ ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagora Arka - Lechia IP: *.chelmnet.pl 01.05.11, 19:25 arka- czyli najwieksza zbieranina ciot i aktorow w lidze. zakała polskiej pilki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diso Arka - Lechia IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.11, 19:31 Mecz ma trwać 95 minut, lechia strzela w 97 - ile to kosztuje, hmm??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LG Re: Arka - Lechia IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 19:51 Po pierwsze trzeba było oglądać to byś wiedział dlaczego trwał 97 min. Po drugie jak pilkarze arki leżakują na boisku po pare minut to nic dziwnego ze sedzia doliczał czas . Po trzecie to tak fajersko przewalonych 3 punktów dawno nie widziałem . Czas na 1 lige panowie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x żałosne - sedzia 12 zawodnik Lechii IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.11, 19:33 Lechia grala jak szmaciarze - nie zalsluzyli na remis.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAster Arka Arka - Lechia IP: *.szczecin.mm.pl 01.05.11, 19:34 co za sku...syny z lechi przekupuja sedziego kto normalny ku... dolicza 7 minut ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zybi Re: Arka - Lechia IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 19:42 Skoro pseudo kopacze Areczki się ciągle przewracali to nic dziwnego że 7 minut doliczył sędzia . Poza tym z całym szacunkiem ale z przekroju całego sezonu miejsce Śledzi jest w 1 lidze i tyle:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Arka - Lechia IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.11, 19:49 przewracali sie faulowani przez nieudacznikow z Gdanska, normalny sedzia juz w pierwszej polowie pokazalby tym gdanskim zakala czerwona karte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhh Arka - Lechia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 19:35 arka frajerzy hahahahhahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diso Arka - Lechia IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.11, 19:39 w dodatku powinien jeszcze rozdac pare kartek dla szajsów, wyczyny traore to zenada, powinna byc czerwona jeszcze w 1 polowie a surma nie pie... ze arka lezala, bo caly mecz faulujecie, idioci no ale przeciez macie sedziego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Trójmiasto przeprasza za arkę IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 19:43 Ta czerwona swołocz jest zakałą Polski. Prawdziwi Polscy patrioci pozdrawiają Lechię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x volksdeutsche z Gdanska ruhe! IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.11, 19:48 najbardziej patriotyczne sa pisane niemieckim gotykiem wasze transparenty - szmaciarze i przybledy z Gdanska Odpowiedz Link Zgłoś
podatnik_polski nie wiedziałem 01.05.11, 19:58 że dla porzadnych polskich patriotow wzorem moze byc rudi hess; tak chyba chlopcy z gdanskiego mlyna lubia sobie pokrzyczec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parada78 Re: Arka - Lechia IP: 77.236.26.* 01.05.11, 19:51 spadek arka spadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Arka - Lechia IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.11, 19:55 Widać, że co niektórzy, a właściwie cały ten chory kraj zazdrości Gdyni niesamowitych władz miasta, dzięki którym miasto rozwija się we właściwym, nieosiągalnym dla np. Gdańska kierunku oraz perspektywom na przyszłośc. Można mówić o pewnej 'nagonce' na Gdynię, która przejawia się m.in. tak żałosnym poziomem sędziowania podczas dzisiejszego meczu( oczekiwanie na wyrównanie Lechii, po wcześniejszym, zupełnie niezrozumiałym przedłużeniu spotkania o 5min) ,nie wspominająć o sprawach związantch z polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafarafa Re: Arka - Lechia IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 20:06 Tak , tak oczywiście sędzia przekupiony. Czas doliczony, napisz od razu że sędzia doliczył 30 minut . A jak sie dobrze przysłuchać to w 7 min słychać strzały . Po co ludzie piszą takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idż się leczyć Re: Arka - Lechia IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.11, 08:53 byle nie do doktora Szczurka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gda :D Arka - Lechia IP: *.chelmnet.pl 01.05.11, 20:02 gdyby nie było wolnego miasta gdańska to by wasza wioskowa gdynia nigdy nie powstała. nigdy nie rozrosła sie do rangi miasta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x odezwal sie nowy gdanszczanin z Pierdziszewa Dolne IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.11, 20:07 Gdynia wiesniaku powstala wczesniej niz ty czy twoi naplywowi przodkowie naplyneli do Gdanska z jakiegos Pierdziszewa Dolnego. Gdansk dal wam szanse wiesniaki na wyrwanie sie z roznych wiosek - przyjechaliscie na gotowe i teraz udajecie miastowych.... zalosne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historia Arka - Lechia IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.11, 20:27 lechii to chyba niemiecy uczyli historii "wolne miasto gdansk", jak sie nazywacie bylo proniemieckie, chociaz mialo byc wolne. mieszkancy gdanska blokowali mozliwosc handlu morskiego, wyrzucali ladunki do morza itd., wiec wladze polski postanowili stworzyc GDYNIE, jako polskie miastwo portowe, w odpowiedzi na gdansk jak slysze, ze "patrioci pozdrawiaja gdansk", to sie zastanawiam co za niedouczony nieuk to pisal - i Wy smiecie pisac, że GDYNIANIE to ludzie z wioski? ocknijcie sie, tylko GDYNIA, won volksdeutschom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja wszystko wiem Re: Arka - Lechia IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 20:41 historia, ładnym debilem jesteś. Gdańsk to jest miasto, gdynia to wioska koło Oksywia, nic więcej. Polska w czacie wojny zdradziła Gdańsk, Polonia Gdańska to pierwsze ofiary błędów rządów w Warszawie. Nawet armia nie miała planów by wspomóc walczących swoich żołnierzy na Westerplatte nie mówiąc o pocztowcach. Wydała ich na rzeź. Tyle uczyli ze Francja czy Anglia zdradziła a sama pierwsza zdradziła. A Wolne Miasto Gdańsk było już za Bonapartego a nie za niemca. Chwała prawdziwym Polskim i Gdańskim patriotom, hańba gdynianom i innej czerwonej swołoczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x kretynizm gdanski w czystej postaci IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.11, 20:53 ty jestes najwieksza ofiara bledow swoich rodzicow.... tobie gdanski bufonie wyraznie szkodzi fosor z haldy fosfogipsow w Wislince..... w nadmiarze uposledza funkcje mozgu - to przypadlosc dosc powszechna wsrod mieszkancow Gdanska.... ja w Gdyni jestem u siebie - tu przybledo mieszkasz w Gdansku przez przypadek..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y gdynia, największa pomyłka ludzkości IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 21:26 Szczurzy wieśniaku, każdy wie że gdynia to zbieranina bękartów i podrzutków. U siebie w czworaku to może i jesteś, ale to jak by się szczur chwalił że jest u siebie w rynsztoku. Akurat w Gdańsku każdy porządny Polak może się czuć jak u siebie, wielu przyjeżdża na naukę czy do pracy z Pomorza, Warmii, każdy kto nie jest przedstawicielem czerwonej swołoczy jak ty baranie jest tu mile widziany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Arka - nie powinna istnieć taka drużyna IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 21:41 Mój 7 letni syn chciał zobaczyć mecz Arki. Uległem. Ale pod stadionem, byliśmy 5 min po rozpoczęciu meczu, gdy usłyszałem "doping" kiboli Arki (bluzgi,bluzgi i bluzgi), wytłumaczyłem mu i pokazałem co znaczy być burakiem i chamem. Mądry chłopiec zrozumiał i nasza noga nie postanie w żadnym miejscu związanym z klubem, tolerującym tego typu zachowania bandy wyrostków. Zapraszam panie Szczurek z własnymi dziećmi na mecze, naprawdę warto. Może wtedy otworzą się oczy, na co pozwala się w Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Gdansk - miasto oszustow i mitomanow IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.11, 21:47 pierwszy prezydent miasta po 1989 roku trafil do wiezienia za korupcje.... polecam szczegolnie bloki z epoki poznego Gomulki na ulicy Dlugiej udajace historyczne centrum miasta no i oczywiscie Wyspe Spichrzow pokazujaca jak wygladaly gdanskie zabytki 66 lat temu.... hołota, ktora naplynela do tego miasta po wojnie probuje wmowic, ze to co postawili za Gomulki w centrum to sa zabytki..... a juz zupelna groteska pachnie jak jedna z druga przybleda zaczyna spogladac na sasiadow z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki_typ wstyd mi za przedmowcow IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.11, 22:34 Jestem mieszkańcem, Gdańska, mam sentyment do całego 3miasta i jak słyszę wypociny takich debili (nieważne skąd), to mi po prostu wstyd. Przebijają przez was tylko kompleksy. Ja ich nie mam, mi tu dobrze, sąsiadom z góry życzę lepszej drużyny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eustachy Polska przeprasza za gdynię IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.11, 00:00 zakompleksiony szczurzy syny, widać że was boli ze zawsze zostaniecie wioską gdzie tylko przybłędy, margines ściąga. Sam motłoch, gdynia miasto porażka. Na szczęście za 50 lat tam znów będą tylko domki rybackie, a ta patologia wymrze. Wy nic nie musicie udawać, bo takie barany jak wy nikogo nie oszukają, tyle przewałek co u was arka zrobiła to cała liga nie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historia Arka - Lechia IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.11, 21:07 jak nazywasz 2 miasto 2 POM wsią to nie mam więcej pytan kto tu jest idiota, to juz dowiodla twoja wypowiedz cala polska cofnela sie az do Wisly, by tam sie bronic, kolejnym zasiekiem miala byc Warszawa kto mial wam pomoc skoro cala polska byla gromiona??? no kto??? a westerplatte i reginis, to strasznie ubarwiona historia, reginis i zolnierze tak naprawde jeden po drugim dezerterowali z pola bitwy taka prawda, POLSKA GDYNIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Arka - Lechia IP: *.chelmnet.pl 01.05.11, 21:11 Gdańsk w wieku XVI i XVII będący republiką mieszczańską czyli miastem dobrowolnie połączonym wspólnymi interesami z królestwem polskim wielokrotnie udzielał pożyczek dla królestwa polskiego na wojny z Turcją i Rosją i wielokrotnie swą własną armią wpomagał działania przeciwko krzyżakom w wiekach wcześniejszych więc bez Gdańska, Polska zniknęłaby z mapy dużo wcześniej. A co do Gdyni to nim się stała wioską rybacką wogóle nie istniała a Oksywie było posiadłością gdańską. Morał z tego krótki i niektórym znany że większość mieszkańców Gdyni nie jest ludnością rdzenną tylko naleciałym śmieciem nie znającym swojego pochodzenia obrażającym obywateli zasłużonego dla Polski miasta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Arka - Lechia IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.11, 21:34 przybledo - wczesniej pisales, ze polonie gdanska wyrzneli w czasie II WS - w ten sposob sam przyznales, ze jestes zwykla przybleda.... dziadostwo z roznych wiosek zasiedlilo Gdansk po wojnie i teraz udaja miastowych.... zalosne musiales miec ciezkie dziecinstwo w swojej rodzinnej wiosce - wszyscy toba pogardzali i teraz probujesz to sobie rekompensowac.... zalosny pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
mean.1 Re: Arka - Lechia 01.05.11, 22:31 @ "obiektywny"?!....; ale jebnales , jak lysy o beton !!! ; to wynika , ze gdansk POLSKI - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daabo Arka - Lechia IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.11, 21:24 idzcie w h...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cx Re: Arka - Lechia IP: *.xdsl.centertel.pl 01.05.11, 21:34 To tereny dzisiejszej Gdyni nigdy nie podlegały Gdańskowi, którego zasięg zawsze kończył sie na Sopocie (nawet za wolnego miasta był: Danzig und Zoppot), sorry ale Gdingen tam nie było, ani Oksywia. Jak porównuje się Gdynię do czerwonej swołoczy (jak zostało to już na tym forum przedstawione) to nie wiem skąd taka wiedza. Gdynia to dziecko II RP, która czerwona (komunistyczna) nie była, no chyba, że któryś z Was drodzy, zapewne Gdańszczanie, który dziś się tu wypowiadał, żył w tamtych czasach i wie lepiej, to możemy podyskutować. Już bardziej czerwony, chociaż nie można nazwać czerwonym miasta, które czerwonego upadek zainicjowało, jest Gdańsk, który ze względu na swoją dominację w regionie był siedzibą władz komunistycznych tutaj. No także wszystkim, którzy uważają inaczej, proponuję i polecam przeczytanie podręcznika do klas 2 i 3 liceum, to tam jest, bo to taki w miarę podstawowy materiał. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamuszet Re: Arka - Lechia 01.05.11, 21:40 Za takie pieprzenie możesz trafić do paki, idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Arka tego egoisty antyTrójmiejskiego Szczurka spad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.11, 22:16 spadnie do niższej klasy - zasłużyła na to . Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Lechia - przypadkowy gość w czołówce 01.05.11, 22:35 Kiepściarze ledwie radzący sobie z pewnym spadkowiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stam Metropolia Gdańska pozdrawia IP: *.rev.pro-internet.pl 01.05.11, 23:10 dwie ulice na krzyż nad rzeką Kaczą z 1 kinem i 1porządnym hotelem,gdzie największa firma to hurtownia piwa,ot cała Gdynia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hazz2 Arka - Lechia IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.11, 00:51 za te przycinke to ten bruma ! dramat !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś