Gość: Kibic IP: 93.175.68.* 30.04.11, 16:13 jest gdzies mecz w necie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visitor_q Re: Wisła - Górnik 30.04.11, 17:04 soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota szukaj tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wisła - Górnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 18:09 jaka "liga" taki "lider". Ale na tym "cuda" się w tym tygodniu nie skończą. że też są jeszcze inteligentni inaczej, którzy pasjonują się ustawioną polską "ligą". Prkuratura we Wrovcławiu będzie miała roboty do końca świata (i jeszcze o dzień dłużej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Wisła - Górnik IP: 82.160.150.* 30.04.11, 18:09 Żenada, to ma być przyszły mistrz Polski? Już się boję co będzie w pucharach, oby nie taka sama kompromitacja co ostatnio. Swoją drogą co taki Branco, czy jakoś tak robi w Wiślę, przecież to koleś któremu nie dosyć że się nie chce, to jeszcze nic nie umie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wisły nie stać na drogich graczy... IP: *.ists.pl 30.04.11, 19:14 Właściciel ma węża w kieszeni, a jeszcze chce zarabiać na handelku zawodnikami a rynek piłkarzyków rządzi się swoimi prawami, kupuje się tanich jeleni, trochę podszkoli i wykreuje medialnie na zawodników i sprzedaje do Turcji, Grecji i na Cypr. To się po prostu rządzi swoimi prawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Żadna sensacja, niektóre drużyny muszą uciec.. IP: *.ists.pl 30.04.11, 18:09 Niektóre drużyny muszą uciec ze strefy spadkowej. Dlatego wygrywają Górnik, Polonia Bytom i Widzew a przegrywają solidarnie Wisła, Jagiellonia I Lech. Czasem aby było uczciwie potrzeba najpierw oczyścić skład ligi z kombinatorów. I taka właśnie mamy chyba obecnie sytuację.. A skoro PZPN nic nie robi a może jeszcze dokłada swoje, no to kluby się dogadują i same czyszczą. Nie jest to całkiem w porządku, ale skoro nie ma innej drogi na wyeliminowanie przekrętów, to trudno. Tak mi to się powyższe prywatnie wydaje. Ciekawe jest, czy teraz popędu dostaną aktualnie bezrobotni sędziowie i prokuratorzy, którzy mają zakazane interesowanie się prawdziwymi miliardowymi złodziejstwami różnych partii oszustów. I mogą chcąc się wykazać zacząć się czepiać dziwnych rezultatów w polskiej ekstraklasie, a ich zainteresowanie może być jeszcze silnie pobudzone pieniężnymi gratyfikacjami kogoś mocno zainteresowanego wyeliminowaniem 1 czy 2 klubów z ekstraklasy pod zielonym stołem... W każdym razie w tym momencie gorąco odradzam stawianie u bukmacherów na mecze polskiej ekstraklasy. Można się grubo przejechać. Chyba że, próbować "pod włos". Zgodnie z tym, co napisałem. Ale to potrzeba trochę logiki. Takie to mamy tu państwo agentów, złodziei, łajdaków i przestępców. I problem nieustannie narasta z prędkością zjazdu po równi pochyłej. Przydałby się jakiś rzetelny, uczciwy a nieustępliwy dyktator, który wziął by to państwo i ten naród za mordę, zaprowadził porządek a wszystkich łajdaków, złodziei i inne szumowiny posadził tam gdzie jest ich miejsce - w więzieniu. Zaś agentów pozbawił władzy i zmusił do roboty dla Polski a nie dla samych siebie tudzież za jurgielt dla obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Glupis IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.11, 18:15 Gornik przed ta kolejka mial 3 punkty straty do strefy pucharowej i 9 przewagi nad strefa spadkowa. Dokladnie tak samo jak Legia. Nic nie musial wygrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tego wyżej to ty Glupis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 18:23 oczywiście że musiał wygrać, aby oddać te trzy punkty "sensacyjnie" w Bytomiu. A Śląska Mafia z pzpn patrzy na te machlojki z pobłażaniem. LIGA OSZUSTóW I ZŁODZIEI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic A moze jednak ty? IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.11, 18:28 Z Legia i Lechem tez pewnie musi wygrac, kupujac od nich mecze zeby potem sprzedac Widzewowi i np Koronie? Oczywiscie pozostale druzyny tez w tym czasie beda kupowac punkty od Wisly i reszty najbogatszych klubow w Polsce zeby moc je z zyskiem sprzedawac biednej jak mysz koscielna Polonii Bytom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A może jednak ty? IP: *.ists.pl 30.04.11, 19:05 Nie zawsze oddaje się mecze za pieniądze. Chodzi o to kto ma spaść a kto ma pozostać. Są tacy, którzy mają kupę kasy i grozi im spadek. Są też tacy, którzy mają niedużo kasy a jeszcze ci którzy mają dużo kasy i którym grozi spadek chcą tamtych spuścić, niby z powodu, że tamci nie mają kasy. Rozliczenia nie zawsze są w formie gotówkowej. Często są wielopoziomowe, dotyczą wielu klubów naraz i płatne nawet po długim okresie czasu, gdy raptem komuś czegoś brakuje. Ponadto rozliczać się można w formie wymiany graczy w zamian za coś. I jeszcze należy nie zapominać, że wiele klubów wspaniale ze sobą współpracuje, jedne jawnie - bo mają mocno zaprzyjaźnionych kibiców, jak lider i wicelider, a inne niejawnie, bo mają mocno skłóconych kibiców, nie napiszę kto, sam się domyśl. Natomiast obecnie jest w lidze taka czarna owca, której wszyscy chcą się pozbyć, ma ona kupę kasy, prawdopodobnie z bardzo nielegalnych potężnych interesów kogoś tam, no i tak się składa, że ta czarna owca ma ogromnie poważne kłopoty z utrzymaniem. Nie mogę pisać otwarcie i jaśniej, proszę o wybaczenie, ale nie chcę z powodu mej dedukcji trafić jako przymuszony środkami prawnymi pod groźbą aresztu świadek do zeznań przed nierychliwą prokuraturą chcącą się jednak czymś wykazać w sytuacji, gdy nie wolno jej rozpracowywać prawdziwych a kolosalnych afer czynionych przez doskonale jej wiadomo kogo w tym państewku.. ************************************************************************** Mój powyższy post jest W CAŁOŚCI wynikiem mej fantazji, nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, są to tylko takie opowieści s-f. Mam nadzieję, że rozbawiły forumowiczów. Oczywiście ekstraklasa polska jest już obecnie bardzo uczciwa, wątpię aby ktokolwiek kogokolwiek w niej korumpował. To jest nonsens. Podobnie całe państwo polskie, partie polityczne, sądy, prokuratura i wszelkie urzędy, wszystkie polskie instytucje działają nienagannie a Polska jest państwem prawa. Pozdrawiam wszystkich ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Wlasnie Saragossa wygrala z Realem na SB IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.11, 19:54 Pewnie tez kupila albo ustawili to zeby spuscic Herculesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Dla Realu to był mecz o nic. IP: *.ists.pl 30.04.11, 20:03 Z Saragossą grali o nic, Real ani nie podskoczy wyżej ani nie opadnie niżej. A Saragossie grozi spadek i musiała walczyć o przetrwanie. Czy był przekręt. Nie wiem. Dla Realu mecz będzie za 4 dni. Real wystąpił bez najlepszych kilku graczy a pozostali grali sobie raczej treningowo i z poleceniem unikania kontuzji. Widzisz, dla profesjonalnej drużyny to jest żaden problem całkowicie odpuścić mecz i pozwolić odpocząć zawodnikom. Kłopot mają tylko z własnymi kibicami, którzy płacą za bilet i chcą być świadkami samych zwycięstw. Dlatego nawet gdy Real odpuszcza mecz, to jednak jest to niezwykle ciekawe, pełne różnych zwrotów przedstawienie, padają fajne bramki i kibice też ostatecznie są w jakiejś mierze ukontentowani. Zatem rzeczywiście Real przegrał, bo oszczędza ewidentnie siły na rewanż z Barcą, ale jeśli widziałeś ten mecz, to musisz przyznać, że był dość ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Dla Realu to był mecz o nic. IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.11, 20:47 Czyli Real przegrywajacy z druzyna broniaca sie przed spadkiem to normalka, a Wisla z Gornikiem ocierajacym sie o puchary to ustawiony w chamski sposob mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Porównujesz Real do Wisły? IP: *.ists.pl 30.04.11, 20:58 Chyba żartujesz. Dobrze się czujesz, czy jak ? P.s. Wszystko napisałem jak należy, a reszty sam się domyśl. *************************************************************************** Wszystkie moje dociekania w tym wpisie i powyższych wpisach są fikcyjne, tylko przypadkowo mają podobieństwo do prawdziwych zdarzeń i są wytworem mojej fantazji i twórczej wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Porownuje przegrane druzyn z czolowki IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.11, 21:03 Dodatkowo Chelsea wygrala dzisiaj 2-1 po karnym, ktorego nie bylo i golu ze spalonego. To tez jak rozumiem normalka, ale gdyby tak wygral ktos w Polsce to bylby to oczywisty przekret? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Barca tez przegrala IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.11, 22:52 Kolejka cudow w Hiszpanii i czas na wejscie prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminka Werakrisztinki werakrisztińskie!!! IP: *.centertel.pl 30.04.11, 19:47 znowu przegrały niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz1 Wisła - Górnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.11, 21:08 typydlaciebie.npx.pl Zarabiaj w zakładach bukmacherskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jethro Wisła - Górnik IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.11, 22:05 Oby wisła nie została "mistrzem". Dlaczego tak im źle życzę??? Bo nie chcę kolejnej kompromitacji w eliminacjach do LM. Jakiś Gruzinów, Czeczenów czy Uzbeków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Wr. To żadna sensacja.Taka ta nasza liga już jest IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.11, 22:11 podobnie jak porażka Lecha i Jagielonii oraz zwycięstwo Legii;-) Odpowiedz Link Zgłoś