Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jagiellonia - Legia

IP: *.alfanet24.pl 13.05.11, 13:34
    Jagiellonia wygrajcie z legią
    Obserwuj wątek
      • Gość: XXL KOLEJORZ Re: Jagiellonia - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 20:14
        co za pajace .... od sukcesów Kolejorza w LE teraz nagle wszyscy biją się o drugie i trzecie miejsce by zagrać w LE ..... który zespół (może ) nie przyniesie wstydu ?
        • husyta1 Grają piłkarze czy kibole Legii? 13.05.11, 21:54
          Dwie czerwone kartki?
          Piłkarze Legii dorównują formą swoim kibolom.
        • Gość: ace cioty Legia, znowu remis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 05:41
          co za pisdy, panienki z łazienkowskiej, kolejny remis
      • Gość: Śląsk Wrocław Jagiellonia - Legia IP: *.bestgo.pl 13.05.11, 20:19
        Szacun Jaga za brak dopingu i protest, nie to co Ślązoki z Bytomia
      • Gość: nasz Jagiellonia - Legia IP: *.lcs.net.pl 13.05.11, 20:22
        graj
      • Gość: kibictv Jagiellonia - Legia IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.11, 20:27
        chyba jaga przegra skoro probierz na siłę ich teraz trenuje... kwas się zrobił
        • Gość: Don Bieda prowadzi do zezwierzencenia IP: *.superkabel.de 13.05.11, 20:33
          Zamknac stadion jagi. To jedyne wyjscie. Zamknac a potem podejsc powaznie do prewencji. Moze przyszle pokolenia beda normalne...
          • Gość: kibic Re: Bieda prowadzi do zezwierzencenia IP: *.info 13.05.11, 23:35
            a ty z kad jestes siebie zamknij w domu najlepiej!!!!
            • Gość: gosciu Re: Bieda prowadzi do zezwierzencenia IP: *.tvk-net.pl 14.05.11, 07:34
              a co to znaczy "z kad" ?
      • Gość: kkk Jagiellonia - Legia IP: *.worldcom.ch 13.05.11, 20:47
        poziom komentarza jest tak niski, ze po przeczytaniu kilku linijek odechcialo mi sie to sledzic

juz mi wszystko jedno jaki bedzie wynik, coz, jaki kraj taka liga, jaka liga taki komentarz
      • Gość: Sardyna Jagiellonia - Legia IP: *.zone8.bethere.co.uk 13.05.11, 21:01
        Co za flety komentuja ten mecz na wizji??? Wlaza Legii w dupe jak tylko moga, ale to wiadomo ten pedalek Terlecki. Chlopie oprzytomnij troche. Dopiero jak byly pokazane statystyki to zauwazyli ze Jaga przewaza.
        • Gość: szczypan Re: Jagiellonia - Legia IP: 178.73.49.* 13.05.11, 21:28
          Za to sędzia palant (nazwiska nie pamiętam) Legii wyraźnie nie lubi. Obawiam się, że na tych 2 czerwonych się nie skończy. Ostrzegał już Radovicia, chyba za to że pozwolił się sfaulować.
      • Gość: b Denny mecz,denni zawodnicy,denny komentator. IP: *.acn.waw.pl 13.05.11, 21:02
        Tego,co Łapiński bełkocze,w ogóle nie idzie pojąć.I co z tego,że nie ma dopingu i nie lecą ku... z trybun?Za to słychać doskonale ku...enie z boiska.Piłkarze,trenerzy nie są gorsi od kiboli.Dziadownia,podanie na odległość wiekszą niz 15-20 przekracza możliwości tych patałachów.Jakieś aktorskie upadki,wymyślone faule i sędzia kretyn,bo daje sie na to nabrać.Tak gó...anych drużyn nie powinno sie pokazywać w telewizorze.
      • Gość: Opar Absurdu Ale głupia ta Legia IP: *.aster.pl 13.05.11, 21:36
        Ale mniemanie o sobie mają wysokie. Zwłaszcza pan Wawrzyniak - ekspert od relacji z kibicami i dodatkowego dopingu. Chłopak jest "na fali".
      • Gość: beny Re: Jagiellonia - Legia IP: *.ds.pg.gda.pl 13.05.11, 22:02
        co za kelnerzy jebani
      • Gość: nyjaki Jagiellonia - Legia IP: *.cable.mindspring.com 13.05.11, 22:05
        Ale D N O !!!! Moze lepiej bylo polezec na trawie!!!!! Co za d..pki. Jaga jaga = Sraga!!!
      • Gość: romek "pewnie dowieźli remis do końca meczu" - brawo! IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 22:10
        Mało z fotela nie spadłem.
        Chyba inny mecz oglądałem.
        Ale już przywykłem do cynglowskich komentów na GW.
        Legła nie przegrała - tak, cudem.
        Na pewno pokazała jedno - nie umie grać w piłkę nawet w 11.
        Rzygać się chce, jak się patrzy na zespoły trenowane przez nieudacznika Skorżę.
        Trzeba umieć coś więcej niż remisy wozić.
        Jaga też pokazała: nie umie bramek strzelać i tyle.
        Trzeba było Grosickiego nie sprzedawać. Kasa jest - bramek nie ma.

• Gość: Elka i co wuje z prowincji???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 22:13

nie udało się? przyjeżdżajcie narąbanui do stolicy! Tylko LEgia!
        • Gość: Buncol Boli i ma boleć IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 23:20
          Przygotuj się na oglądanie Legii w Pucharach bo was tam zabraknie białostockie łamagi.
          Banda lamusów co w wawie dostała łomot a u siebie nawet z przewagą dwóch zawodników nie potrafią wygrać
          • Gość: antybuncol Re: Boli i ma boleć IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.11, 23:31
            cieciu z warszafki - skup sie lepiej na tym co gra twoja druzyna i kladz sie spac jutro ciezki dzien na szmacie w carrfurze lub innym realu ...
            • Gość: Buncol Re: Boli i ma boleć IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 23:47
              Od pracy w marketach to my mamy taki napływ z kresów jak ty kmiotku.
              Już w poniedziałek rano zaczną się zjeżdzać PEKAESY z twoimi ziomalami.
              • Gość: antybuncol Re: Boli i ma boleć IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.11, 00:03
                widzialem wiele brzydkich miejsc na swiecie - ale w twojej warszafce, ile razy tamtedy przejezdzam, to nawet wyszczac mi sie nie chce - i pomyliles lomot w warszafce z przypadkowa glowka jednego zawszonego i przereklamowanego serba
                • Gość: Buncol I pisze to gościu z Białegostoku hahahaha IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.11, 07:11
            • Gość: xsx Re: Boli i ma boleć IP: *.aster.pl 14.05.11, 02:40
              Śledziku w mord szarpany,niedouczony ćwoku zza Buga,ciągnij druta temu z białowieży?
      • Gość: lechista Jagiellonia - Legia IP: 178.19.182.* 13.05.11, 22:15
        No brawo widać że chłopaki grali dla nas :) Jutro Lechia pogoni drugi zespół z warszaffki i odskoczy legii i zrówna sie z jagą:)
        • Gość: cwiara Re: Jagiellonia - Legia IP: *.internetunion.pl 13.05.11, 22:17
          Bojkot wszystkich stadionów na EURO ,niech sobie koncerty muzyczne robią zobaczymy jak długo pociągną !!!!
          A może zwrot biletów na mecze EURO ?? ja mam 2 spokojnie mogę oddac do puli UEFA !!! Klapa finansowa EURO to koniec rządu TUSKA!!!!!!!!!
      • Gość: bojkot Bojkot meczu reprezentacji w Gdańsku! IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 22:25
        facebook.com/bojkot.gdansk
        • Gość: idę na ten mecz Pocałuj mnie w dupę :) IP: *.1and1.pl 13.05.11, 22:30
          Nie mam zamiaru solidaryzować z bandą lamusów, latających po stadionach w kominiarkach i robiących zadymy.
          • Gość: bojkot Re: Pocałuj mnie w dupę :) IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 22:32
            solidaryzuj sie z komunistycznym betonem, ktory chce cie wydymac na kase dajac ochlapy. pozdrawiam i zycze duzo zdrowia
      • Gość: wujek Jagiellonia - Legia IP: *.15.191.211.191.15.81.in-addr.arpa 13.05.11, 22:35
        Tylko frajerzy ogladaja kopanine ze szmacianką jak do wyboru jest świetny hokej.
      • mitko32 Jagiellonia - Legia 13.05.11, 22:52
        Nie "ciężko uwierzyć", a "trudno uwierzyć". Proszę dziennikarzy GW o więcej szacunku do języka polskiego.
        • Gość: Pusty.Słoik Re: Jagiellonia - Legia IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 23:45
          > Nie "ciężko uwierzyć", a "trudno uwierzyć". Proszę dziennikarzy GW
          > o więcej szacunku do języka polskiego.

Ależ to nieporozumienie. Uwierzyć było im łatwo, ale wtedy zrobiło im się ciężko. Jak mawiał WIELKI WOLAK EDGAR, skrót myślowy to był. Przecież te dzieci za darmo piszą....
      • Gość: 88bialasila88 Jagiellonia - Legia IP: *.elpos.net 13.05.11, 22:53
        Frankowski, czy jak go tam nazywacie, nic nie zrobił dla Jagi. Jedyne argumenty na wielkość Franka to to, że jeździł po świecie, kopał piłke, zdobył kilka bramek, znał kilka języków i dużo się uśmiechał, czyli był normalnym człowiekiem. Ignorował także skandale pedofilskie dotyczące księży. Omamił was tym swoim uśmieszkiem i ładnymi słowami że uważacie, że był kimś naprawdę wyjątkowym? Wcale nie był, rozpiera was tylko ta wasza polaczkowa duma, że taki chłop ze wsi jak wy wszedł na wysokie stanowisko, że wieśniaki z zadupia Europy potrafią zaistnieć. Łudziliście się, że dzięki niemu też możecie do czegoś w życiu dojść, a tu gó.... Jedyne co dla was miał to uśmiech i ładna przemowa napisana mu przez pomocników, a wy dalej taplacie się w bagnie i bawicie się w wysławianie ordynarnej, niczego nie wartej jednostki, zamiast zrobić coś pożytecznego dla świata bez tej chorej pychy z powodu nieistniejących zasług piłkarzyka ze śledziostoku.
        • Gość: ventyl Re: Jagiellonia - Legia IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.11, 23:36
          co boss cie zje...al na zmywaku ? - idz se zapal i wracaj do pracy - a na tematy pilkarskie sie nie wypowiadaj ... ssssynku
      • Gość: Buncol Pytanie do wszystkich kibiców IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 23:27
        Ile czerownych kartek powinna dostać Legia aby jaga mogła wygrać mecz?
        • Gość: xD Re: Pytanie do wszystkich kibiców IP: *.elpos.net 13.05.11, 23:28
          10 ale tecw...e z jagielloni pewnie w pustą brame nie trafio bo żrą śledzie.
          • Gość: do kibiców Jagi Re: Pytanie do wszystkich kibiców IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.11, 23:40
            I wy sie solidaryzujecie z tymi buncolami z warszafy i kuchenkorzami z posnania ? a to przez wasz brak dopingu ( byc moze ) Jaga nie przechylila szali zwyciestwa na swoja strone.
            • Gość: jebac legie i tusk Re: Pytanie do wszystkich kibiców IP: *.info 13.05.11, 23:45
              wiesz gdzie mamy twoje pisanie!!! w dupie :D
              • Gość: Buncol tylko tyle wam zostało IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 23:51
      • Gość: Marcin(L) Jagiellonia - Legia IP: *.29.23.243.threembb.co.uk 14.05.11, 03:33
        Tygodnik Znak (nr 11-12/1987), okres gdy "dumny z Polski" Donald Tusk nie musiał jeszcze udawać, na wyborczy użytek, wielkiego patrioty. Wypowiedź DT na temat "Czym jest dla mnie polskość":

Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło-ponuro-śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność - takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać... Piękniejsza od Polski jest ucieczka od Polski - tej ziemi konkretnej, przegranej, brudnej i biednej. I dlatego tak często nas ogłupia, zaślepia, prowadzi w krainę mitu. Sama jest mitem.
      • Gość: m tusk patałachu IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.11, 09:28
        www.youtube.com/watch?v=nauaeDYJKfQ&feature=related
      • Gość: realista Jagiellonia - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 11:07
        za 5lat dowiemy się o kolejnej mega aferze... liga jest ustawiona na Euro..... Wisła,Śląsk,Lechia bądż Legia kolejnośća koniec sezonu zakład????????????????????
        • Gość: zzz Re: Jagiellonia - Legia IP: *.internetia.net.pl 14.05.11, 13:38
          A co ma Wisła bądź Legia do Euro??
      • Gość: kijek83 wielkopolski futbol IP: *.icpnet.pl 14.05.11, 13:37
        zapraszamy do portalu wielkopolskifutbol.pl/
      • Gość: Ryba Jagiellonia - Legia IP: 83.143.141.* 19.05.11, 17:14
        Gorąco polecam tego bloga wszystkim fanom futbolu michalgorskifutbol.blog.onet.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka