Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

???????????CZY TAK WYGLĄDA UŁOŻONY MECZ???????????

IP: *.he.net 01.03.02, 21:31
    Mecz wyglądał tak, że przy stanie 2:1 zawodnicy Amiki byli chyba pogodzeni z
    porażką. Zresztą już przy prowadzeniu grali zupełnie bez sensu, ja drużyna z
    drugiej ligi a nie pierwszej. Tak to wyglądało... Wszedł jednak rezerwowy -
    Jacek Dembiński. Czużby był niewtajemniczony?
    Chyba nie. Pierwsza akcja Dembiny, wbiega w pole karne. Jednak fauluje kogoś z
    Legii - bez sensu! Nic nie ma. Druga akcja - strzela lekko, jakby od
    niechcenia. Bramkarz... wpuszcza szmatę. W szeregach gości przerażenie.
    Bramkarz Amiki dopiero po jakiś 5-10 sekundach orientuje się że powinien
    zachować pozory. To była jedna z bardziej śmieszniejszych reżyserowanych
    radości jakie widziałem. Kumpel nagrywa mecze to mu powiem żeby zrzucił jakieś
    avi - przypatrzymy się razem tej parodii.
    Zaraz jednak to... Amika ma sytuację. Gracz wchodzi w pole karne, zastanawiam
    się co zrobi - przecież to Legia ma wygrać! I taaaaaaaaaaaaaaaak ten palant
    podaje.. do tyłu. Niby nieporozumienie. Jasne. Gdyby wszedł w pole karne,
    podciągnął i podał to szanse na gola byłyby ogromne. Jednak tak by było w
    normalnym, nie ułożonym meczu. Legia miała wygrać i wygrała - kolejna akcja,
    zostawiony SAM JAK PALEC napastnik, podanie, strzał, bramkarz markuje
    interwencję, taki wypad jak zrobił Szamotulski był czymś najgorszym do
    zrobienia co przyzna chyba każdy kto trenował kiedyś się na bramkarza. Ja w
    podstawówce byłem wysoki i dlatego chcieli mnie na bramkarza w klubie to
    musiałem przez całą swoją zakończoną już niestety "karierę" bronić. I wiem że w
    takiej sytuacji gdy bramkarz chce wpuścić gola, to zachowa się właśnie tak
    jak "Szamo". 3:2 - szkoda słów. Pomyślcie sami, pierwszoligowa drużyna zamiast
    skoncentrować się na obronie wyniku, wyprowadza kontrę (!), wszyscy idą do
    przodu a gdy są już pod polem karnym, napastnik wybija piłkę do tyłu narażając
    swoją drużynę na stratę bramki. CZY NORMALNA DRUŻYNA BY TAK GRAŁA? Gdyby
    chcieli nawet wygrać, to w ten sposób by nie rozgrywali akcji...

Ten mecz był ułożony.

Typuję że skurwiona Amika zdobędzie w tym roku puchar polski a ligę odpuszca.
    Legia idzie na mistrza. Wisła chyba chce za rok... zajść daleko w pucharze
    UEFA. Tak mi się wydaje. Dobrze że PZPN zrobił reformę i w grupie spadkowej
    drużyna musi wygrać WSZYSTKIE kilka początkowych meczów żeby być pewnym
    utrzymania. To raczej nie możliwe. Więc w dolnej grupie będzie zacięta walka do
    końca! A kogo obchodzi grupa mistrzowska? Tytuł mistrza już jest sprzedany na
    pniu -tak to wygląda...
    Obserwuj wątek
      • Gość: dexter Re: ???????????CZY TAK WYGLĄDA UŁOŻONY MECZ??????????? IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 01.03.02, 21:37
        Chyba widziałeś inny mecz, jakoś byłem na Łazienkowskiej i czegoś takiego nie
        zauważyłem, co w takim razie powiesz o 2 sytuacjach Legii kiedy to nie padła
        bramka po strzałach z 2-3 metrów (czyżby Szamotulski zapomniał się odsunąć?).
        Śmieszny jesteś z tymi swoimi podejrzeniami.
        • Gość: komsomoł Tak wygląda Adonis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:12
          Adonis ma rację. To oczywiste, iż Legia od 5 lat układa wszystkie rozgrywki
          ligowe, po to aby móc nie zdobyć mistrza polski, nawet dziecko to zauważa.
          Adonis więcej spiskowych teorii poproszę( opisz na przykład jak na Euro 2000
          Toldo przy strzale Trezegeut nie zaaragował- na pewno wszystko było ustalone).
          • Gość: adonis Re: Tak wygląda Adonis IP: *.he.net 01.03.02, 22:20
            Gość portalu: komsomoł napisał(a):

> Adonis ma rację.
            > To oczywiste, iż Legia od 5 lat układa wszystkie rozgrywki

Masz gorączkę? Niczego takiego nie napisałem i nie próbuj tu ironizować. Nie
            włożysz takich debilnych słów w moje usta. MÓWIŁEM O TYM JEDNYM MECZU. Nie
            odwracaj kota ogonem. KILKA meczów (nie tylko Legii oczywiście) było nawet
            dziwniejszych w paru ostatnich sezonach.

> ligowe, po to aby móc nie zdobyć mistrza polski, nawet dziecko to zauważa.
            > Adonis więcej spiskowych teorii poproszę( opisz na przykład jak na Euro 2000
            > Toldo przy strzale Trezegeut nie zaaragował- na pewno wszystko było ustalone).

Może następnym razem niejaki pan Komsomoł który zapewne był na meczu i mieszka
            koło stadionu (ha ha ha) odniesie się do moich zastrzeżeń do meczu Amika-Legia.
            Podpowiem Ci że jeżeli ktoś z neutralnym nastawieniem otworzył ten wątek i
            zobaczył że kibice Legii w infantylny sposób próbują go obśmiać to nabiera
            przekonania że coś jednak było na rzeczy, oj było ...
            • Gość: dexter Re: Tak wygląda Adonis IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 01.03.02, 22:25
              jak już pisałem, ja byłem i jakoś nie zauważyłem tego co napisałeś, reszta bez
              komentarza
              • Gość: adonis Re: Tak wygląda Adonis IP: *.he.net 01.03.02, 22:32
                Człowieku... przecież Ci nie mogę zabronić prawa do własnej interpretacji
                zdarzeń. Skoro uważasz że tak było to Twoja sprawa, moim zdaniem było inaczej.
                Szkoda że nie próbujesz mnie w żaden sposób przekonać dlaczego tak myślisz, to
                tylko utwierdza mnie w moich przekonaniach.

Ja odpowiadałem nie na Twój post a na kretyński post Komsomoła.
                • Gość: dexter Re: Tak wygląda Adonis IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 01.03.02, 22:33
                  a co można odpowiedzieć na takie bzdury? dlatego lepiej bez komentarza
                  • Gość: adonis Re: Tak wygląda Adonis IP: *.he.net 01.03.02, 22:38
                    Masz rację. Następnym razem nie będę już komentował wypocin Komsomoła.

;-)
                • Gość: komsomoł Re: Tak wygląda Adonis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:46
                  Panie adonis trafiliście jak przysłowiowe gówno w kompot. Tak się składa, iż w
                  swoim życiu widziałem sporo spotkań piłkarskich i o połowie ( ba o wszystkich
                  patrz Bayern-Manchester) można powiedzieć, iż były ułożone. Po prostu w pewnym
                  momencie kiedy nie potrafisz znaleźć logiczej argumentacji dlaczego jakaś
                  drużyna wygrywa z drugą to starasz się odstresować wymyślając tak PRYMITYWNE
                  wypociny jakie zaprezentowałeś na początku wątku. Drogi Adonisie jako kibic
                  Legii nie staram się wytłumaczyć każdego zwyciętswa Wisły, Polonii, Pogonii,
                  Widzewa itp. ułożonym wcześniej meczem. Tylko tak ograniczony umysł jak twój
                  mógł wymyśleć takie brednie. A tak poza tym tak się składa, iż mieszkam 1 (
                  słownie jeden) przystanek autobóswoy od stadionu Legii i co więcej widziałem
                  mecz więc gryź się w trąbę buraku.
                  • Gość: adonis Re: Tak wygląda Adonis IP: *.he.net 01.03.02, 22:57
                    Znowu to samo... Piszę o jednym meczu a nie o wszystkich. Czy jak Legia
                    wygrywała ze Stomilem 6:1 to pisałem że to było ułożone? A jak wygrali na
                    wyjeździe ze śledzikami 3:0 to pisałem że było ułożone? Pisałem wogóle o
                    jakimkolwiek meczu wcześniej? NIE. Mecz z kuchennymi chłopcami był dziwny i
                    tyle. Mam ci tu dla równowagi wypisać wszystkie dziwne mecze z udziałem takiej
                    Wisły Kraków (np. Górnik 2:1)? Ja naprawdę nie chcę dokopać konkretnej
                    drużynie, w tym przypadku Legii.

A Ty oczywiście z góry zakładasz że jak gra ukochana Legia to mecz jest czysty.
                    Ciekawe jakie jest Twoje zdanie o meczu Redziński Warszawa kontra Górnik
                    Zabrze - to było ładne kilka lat temu ale chyba wiesz o co chodzi.

P.S. Fajnie się denerwujesz :-)
                    • Gość: komsomoł Re: Tak wygląda Adonis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 23:20
                      "Tytuł mistrza już jest sprzedany na
                      pniu -tak to wygląda..."
                      Kto tak pisze ten w głowie ma pustkę, dużą pustkę.
                      Najpierw walisz taki tekst, a zaraz potem " Piszę o jednym meczu a nie o
                      wszystkich", no więc się dziecko zdecyduj. Wszystkie mecze są już sprzedane,
                      czy tylko ten jeden. Burak jesteś i nie śledzisz swoich własnych wypowiedzi.
      • Gość: Cinek_ok Re: ???????????CZY TAK WYGLĄDA UŁOŻONY MECZ??????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:10
        adonis idz sie leczyc idioto, tylko na nogi bo na glowe juz za pozno.
        ROTFL!
        • Gość: Kuchar Mecz był sprzedany. To fakt. IP: *.chello.pl 01.03.02, 23:23
          W dodatku b. nieudolnie. A motłoch (kibice cweLuchy) dali się na to nabrać.
          • Gość: dexter Głupoty Kuchar i Adonis IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 02.03.02, 00:15
            Dziękujemy za uświadomienie i wytłumaczenie, proponuję zatrudnić się w Tvp (lub
            Canal+), żeby demaskować te sprawy na szerszym forum, najlepiej od razu
            wytłumaczyć w czasie meczu, żeby kibic głąb zrozumiał, co ogląda. Łaskawie
            jeszcze raz dziękujemy obu panom.
          • Gość: gazza Re: Mecz był sprzedany. To fakt. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 23:20
            czytam cie po trochu i stwierdzam że pieprzysz jak potłuczony.powiedz mi czego
            nie lubisz w tej legii i jej kibicach
      • Gość: M Re: ???????????CZY TAK WYGLĄDA UŁOŻONY MECZ??????????? IP: *.chello.pl 02.03.02, 00:22
        A ja się cieszę. Z czego? Z tego, że nieważne czy Legia gra czy nie, czy
        wygrywa czy przegrywa, to na 5 tematów o polskiej piłce 4 dotyczy Legii - w
        większości zakładanych przez anonimowych (chodzi o sympatie klubowe), plujących
        na Nią ludzi. Czego to dowodzi..?
        • Gość: M Re: ???????????CZY TAK WYGLĄDA UŁOŻONY MECZ??????????? IP: *.chello.pl 02.03.02, 09:08
          Gość portalu: M napisał(a):

> A ja się cieszę. Z czego? Z tego, że nieważne czy Legia gra czy nie, czy
          > wygrywa czy przegrywa, to na 5 tematów o polskiej piłce 4 dotyczy Legii - w
          > większości zakładanych przez anonimowych (chodzi o sympatie klubowe), plujących
          >
          > na Nią ludzi. Czego to dowodzi..?

.... dowodzi to tego, że niektórych ludzi często pociaga to co obrzydliwe,
          cuchnące czy głupie.
          A siła naszej Legii tkwi w jej gównianym smrodzi i w tym, że my kibice naszego
          ukochanego CWKS jesteśmy tylko bezrozumnym pierdolonym motłochem.
          • Gość: M Re: ???????????CZY TAK WYGLĄDA UŁOŻONY MECZ??????????? IP: *.chello.pl 02.03.02, 09:54
            Głupi debilu nie podszywaj się pode mnie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka