Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zagłębie to JANOSIKI...

IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.05.01, 14:20
    I jak tu nie wierzyć gazetom...
    Zagłębie to prawdziwy JANOSIK, zabiera punkty bogatym (lepszym) a rozdaje
    biednym (słabszym)....
    Przecież to jest śmieszne...
    I jeszcze ta cholerna Wisła!!!!!!!!
    Rozpieprzyć ten PZPN....
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rafał Re: Zagłębie to JANOSIKI... IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 20.05.01, 20:16
        Zgadzam się z Toba w kwestii PZPN-u. Natomiast mam inne zdanie względem Zagłebia. Nie można nazwać ich Janosikami, gdyż Janosik rabował bogatych, a rozdawał biednym bez ekwiwalentu. A nikt mnie nie przekona, że Zagłębie pomaga potrzebujacym za darmo...
        Zagłebie to nie Janosiki, am kurwy, kutasiki i sprzedawczyki!!!
        • Gość: baroni Re: Zagłębie to JANOSIKI... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 22:38
          Panowie iesteście sfrustrowani!!!
          Przecież Zagłebie przebywało cały tydzień w lasach,
          bez komór i bez jakiegokolwiek kontaktu ze światem
          zewnętrznym. Oni kupują mecze od tzw. silnych drużyn z
          tymi tzw. słabszymi sami chcą wygrać, ale efekty sami
          widzicie!
          TYLKO ŚLĄSK!
          ps.Zapraszam wszystkich normalnych na rynek we
          Wrocławiu wielka feta z okazji MISTRZA POLSKI W
          KOSZA!!!
      • Gość: M-Lubin Re: Zagłębie to JANOSIKI... IP: *.cuprum.com.pl 21.05.01, 00:11
        Od 1984 roku chodzę na pierwszą ligę w Lubinie i widziałem już wiele
        sprzedawanych meczy,tak sprzedawanych ,bo jak można nazwać grę 19.05.2001 ze
        słabiutkim wręcz beznadziejnym śląskiem w pierwszej połowie gdzie wrocławianie
        sie wywracali sami na piłce,podawali za daleko albo za blisko zupełne dno.
        Zagłębie miało kilka setek i jeden karny.Czytając sprawozdanie z meczu minuta
        po minucie (wasz tzn.Gazety wyborczej,następny udający,żejest o'k)reporter
        napisał,że zdaniem sędziego był faul na polu karnym.To chyba widział inny
        mecz,bo ja jeszcze nie widziałem tak ewidentnego faulu.Druga połowa to wręcz
        udawanie jaki śląsk jest mocny,zderzanie się zawodników zagłebia nawzajem
        faulowanie aby udać,że przegrali bo byli po czerwonych osłabieni,zostawanie na
        spalonym i sprawdzanie gdzie są obrońcy śląska.Jeżeli droga redakcjo i PZPN to
        nie jest sprzedaż to taka metamorfoza zdarzyć sie tylko może po dużej walizce z
        kasą w przerwie.Wiem,że żaden z "tych"
        piłkarzy nie pochodzi z Lubina i mają w dupie kibiców,miasto,honor ale żeby
        przegrać ze śląskiem tak słabo grającym.Wszystko nawet spadek do 2 ligii można
        wybaczyć,ale nie sprzedanie takim cieniasom prezentującym poziom okręgówki.Nie
        ponosi mnie bo mam 45 lat i jestem prywatnym przedsiębiorcą,ale gdy zobaczyłem
        sędziego to wiedziałem,że ten gość zawsze zamieszany jest w handel,a PZPN umywa
        ręce udając,że nic się nie dzieje.Zupełne hamstwo panie Boniek chyba,że dla was
        drukarnia jest regułą.Jeśli tak PZPN,to po co oszukiwać kibiców za tych parę
        złoty z biletów lepiej rozdać medale przed rozgrywkami i oszczędzi sie kilku
        kontuzji i zniweczeń kariery.Gdybym miał trochę mniej lat sam podpaliłbym
        budynek klubu i spowodował rozpędzenie tej najemnej legii cudzoziemskiej co
        poza szmalem,nie zna słowa honor,szacunek.Myślę,że mój głos dotrze do mózgów
        zadufanych panów od piłki,bo jak tak dalej to zostaniecie sami bez kibiców i
        przed kim będziecie pozorować prawdziwe widowiska.
        Z pozdrowieniem dla prawdziwych kibiców nowy kibic kręglarstwa z Lubina
        PS.Janosik rzeczywiście okradał bogatych,ale nie okradał swoich.

• Gość: Focus Re: Zagłębie to JANOSIKI... IP: *.de.deuba.com 21.05.01, 09:12
          ...a mowilem, ze Wojcik to jedyny czlowiek, ktory jest wstanie "utrzymac" Slask w lidze...
        • Gość: rafal Re: Zagłębie to JANOSIKI... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 21.05.01, 11:41
          ze zaglebie handluje to wiedza wszyscy znawcy ftbolu w tym kraju. szkoda ze
          przehandluja tez mecz w krakowie na koniec ligi..... ale jak amica nie pusci
          wisle w srode, to mistrzem bedzie legia, bo ma niezly uklad. a gdyby nie
          puscila meczu stomilowi i gornikowi, to mistrz bylby na lazienkowskiej juz w
          tym tygodniu (choc wtedy wisla nie sprzedalaby meczow slaskowi i petrze, bo ze
          z ruchem przegraja to wroble cwierkaly od dawna - w koncu dzialacze wisly i
          ruchu sa na wojnie). ale taka jest pilka w tym kraju - tanio kupie, drogo
          sprzedam, obrot punktami kwitnie a my kibice jestesmy robieni w trabe co roku
          na wiosne, bo jesien generalnie jest czysta. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka