Gość: KrUgEr IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 23:11 Pogadajmy o butach. Która z firm jest najlepsza? Nike, Adidas, And 1 (jestem fanem tej firmy), Reebok, ... P.S. AND 1 Mad Game rule!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LB Re: Buty do koszykówki. IP: 212.244.249.* 21.05.01, 08:57 Od wielu lat gram w Nike. Do kosza są bardzo dobre, ale mi się już znudziły. 3/4 osób gra w Nike. Chciałbym sobie kupić And1 - ale w Polsce (tj. w Warszawie, bo tu mieszkam) nie można ich dostać. W NBA coraz więcej graczy śmiga w And1. Ostatnio przeszedł do tej firmy Kevin Garnett (od wielu lat w Nike). A może ktoś wie jak kupić AND1 w W-wie. LB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Buty do koszykówki. IP: *.gazeta.pl 21.05.01, 15:44 Sorry ze ja moze nie na temat, ale cool sa Airwalki model Bucky Lasek. Dziekuje za uwage Gość portalu: KrUgEr napisał(a): > Pogadajmy o butach. > Która z firm jest najlepsza? > Nike, Adidas, And 1 (jestem fanem tej firmy), Reebok, ... > > P.S. AND 1 Mad Game rule!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrUgEr Re: Buty do koszykówki. IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 14:27 Jak narazie, produktów AND 1 chyba nie można dostać w Polsce. Można za to je kupić przez net. adresy sklepów: www.eastbay.com (tam kupiłem AND 1 Mad Game) www.theathletesfoot.com testy butów! - www.kicksology.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muppet Re: Buty do koszykówki. IP: *.torun.dialup.inetia.pl 23.05.01, 21:12 KruGeR ---> napsiz mi na muppet@go2.pl, ile za paczkę zapłaciłeś?! bo to z USA,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś