Gość: ik IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 18:37 Valencia i to ma być mistrz Hiszpanii? Rzygać się chciało patrząc na ich grę jakbym oglądał Bayern Monachium. nuda, nuda, nuda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawel Re: Po zwycięstwie Valencii w finale Pucharu UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 19:29 To jest fakt, kibicuje Valencii, ale wczoraj zanudzila nas wszystkich na smierc. A ikowi mimo wszystko radze, zeby poogladal troche lige hiszpanska, bo na podstawie jednego meczu ferowac to troche obciach. W koncu jakby ktos obejrzal Bayern tylko w tegorocznym rewanzowym meczu z Realem, moglby sie zloscic ze druzyna co tak pieknie gra odpadla z LM. Buziaki dla wszystkich kabotynow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: Po zwycięstwie Valencii w finale Pucharu UEFA IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 20:29 Co do meczu BM z Realem to i ślepej kurze czasem się ziarno trafi (czy jakoś tak). No i fakt, że Real w tym roku nie zachwyca. A hiszpańską ligę chętnie bym pooglądał ale nie mam C+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benito Valencia CF IP: *.kabel.telenet.be 21.05.04, 00:29 Fakt- Valencia zwykla grywac piekniej niz w srode, ale jak oceniasz zaspol na podstawie jednego meczu to znaczy, cieciu, ze nie masz o niczym pojecia. poogladaj sobie lepiej 'klan'.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: Valencia CF IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 19:00 No tak zapomniałem, że w pozostałych meczach pucharu UEFA Valencja gromiła wszystkich i to z jaką fantazją. A zapomniałem o genialnym półfinale Valencji z Villarrealem, toż to sama poezja była, ten grad bramek no najlepsze mecze sezonu - powaga. Gość portalu: benito napisał(a): > Fakt- Valencia zwykla grywac piekniej niz w srode, ale jak oceniasz zaspol na > podstawie jednego meczu to znaczy, cieciu, ze nie masz o niczym pojecia. > poogladaj sobie lepiej 'klan'.... Wyrocznia co zwie się benito się znalazła i zna się na wszystkim, nie wiem jak grają w lidze ale w UEFA grają brzydko i to mi się nie podoba. I bynajmniej nie tylko ja tak twierdzę ale autor tekstu także : "Finał Pucharu UEFA nie był porywający i potwierdził, że Valencia to nietypowy zespół jak na Hiszpanię. Nietypowo pragmatyczny. Piękno gry może ucierpieć, byle cel został osiągnięty. Na romantyzm klub Ortiego pozwolił sobie w 2000 i 2001 roku, gdy dwa razy przegrał finał Champions League" Jak się nie ma argumentów to trzeba zaraz opluć, zgnoić. A co do "Klanu" to nie widziałem ani jednego odcinka ale pewno jest w nim więcej akcji i byłby ciekawszy od finału w wykonaniu Valencji. PS Mimo powyższych opini to jednak kibicowałem Valencji bo wiem, że potrafią grać ładnie no cóż zawiodłem się. Odpowiedz Link Zgłoś