Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Po zwycięstwie Valencii w finale Pucharu UEFA

IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 18:37
    Valencia i to ma być mistrz Hiszpanii?
    Rzygać się chciało patrząc na ich grę jakbym oglądał Bayern Monachium.
    nuda, nuda, nuda
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pawel Re: Po zwycięstwie Valencii w finale Pucharu UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 19:29
        To jest fakt, kibicuje Valencii, ale wczoraj zanudzila nas wszystkich na
        smierc. A ikowi mimo wszystko radze, zeby poogladal troche lige hiszpanska, bo
        na podstawie jednego meczu ferowac to troche obciach. W koncu jakby ktos
        obejrzal Bayern tylko w tegorocznym rewanzowym meczu z Realem, moglby sie
        zloscic ze druzyna co tak pieknie gra odpadla z LM.

Buziaki dla wszystkich kabotynow
        • Gość: ik Re: Po zwycięstwie Valencii w finale Pucharu UEFA IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 20:29
          Co do meczu BM z Realem to i ślepej kurze czasem się ziarno trafi (czy jakoś
          tak). No i fakt, że Real w tym roku nie zachwyca.
          A hiszpańską ligę chętnie bym pooglądał ale nie mam C+.
      • Gość: benito Valencia CF IP: *.kabel.telenet.be 21.05.04, 00:29
        Fakt- Valencia zwykla grywac piekniej niz w srode, ale jak oceniasz zaspol na
        podstawie jednego meczu to znaczy, cieciu, ze nie masz o niczym pojecia.
        poogladaj sobie lepiej 'klan'....
        • Gość: ik Re: Valencia CF IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 19:00
          No tak zapomniałem, że w pozostałych meczach pucharu UEFA Valencja gromiła
          wszystkich i to z jaką fantazją. A zapomniałem o genialnym półfinale Valencji z
          Villarrealem, toż to sama poezja była, ten grad bramek no najlepsze mecze
          sezonu - powaga.

Gość portalu: benito napisał(a):

> Fakt- Valencia zwykla grywac piekniej niz w srode, ale jak oceniasz zaspol na
          > podstawie jednego meczu to znaczy, cieciu, ze nie masz o niczym pojecia.
          > poogladaj sobie lepiej 'klan'....

Wyrocznia co zwie się benito się znalazła i zna się na wszystkim, nie wiem jak
          grają w lidze ale w UEFA grają brzydko i to mi się nie podoba. I bynajmniej nie
          tylko ja tak twierdzę ale autor tekstu także :
          "Finał Pucharu UEFA nie był porywający i potwierdził, że Valencia to nietypowy
          zespół jak na Hiszpanię. Nietypowo pragmatyczny. Piękno gry może ucierpieć,
          byle cel został osiągnięty. Na romantyzm klub Ortiego pozwolił sobie w 2000 i
          2001 roku, gdy dwa razy przegrał finał Champions League"

Jak się nie ma argumentów to trzeba zaraz opluć, zgnoić.
          A co do "Klanu" to nie widziałem ani jednego odcinka ale pewno jest w nim
          więcej akcji i byłby ciekawszy od finału w wykonaniu Valencji.

PS

Mimo powyższych opini to jednak kibicowałem Valencji bo wiem, że potrafią grać
          ładnie no cóż zawiodłem się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka