Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lekkoatletyczne MŚ. Bolt przemówił

IP: 195.116.254.* 29.08.11, 11:02
    Nie jestem wielkim fanem lekkiej atletyki dlatego mam pytanie w kwestii przepisów - jak to jest z tym falstartem? Po jednym się odpada? Wiem, że kiedy po dwóch dyskwalifikowali, a jak jest teraz? Z góry dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: huahua Re: Lekkoatletyczne MŚ. Bolt przemówił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 11:09
        Zmienili przepisy i teraz po jednym sie odpada
      • Gość: miszcz Lekkoatletyczne MŚ. Bolt przemówił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 11:10
        Niedawno zmieniono przepis, w którym nie ma jednej próby błędnej. Wszystko przez taktyczne zagrania. często kilku zawodników robiło to samo, dekoncentrując innych. Tak więc dlatego nie ma drugiej próby. Szkoda, nie tylko przez falstart Bolta, ale również przez samą rywalizację. Jeżeli odpada pewniak do złota, to nie jest to fajne. ;]
      • Gość: mam nadzieje Lekkoatletyczne MŚ. Bolt przemówił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 11:38
        że pokaże wszystkim kto tu rządzi i pobije swój rekord na 200. Chciałbym aby zszedł poniżej 19 sekund ale to raczej niemożliwe :)
      • Gość: pawelacb Lekkoatletyczne MŚ. Bolt przemówił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 12:05
        Może się czepiam twórcy artykułu ale w którym momencie Bolt "skomentował decyzję sędziów".
        Nie widzę nigdzie komentarza do pracy sędziów a jedynie żal że został zdyskwalifikowany. Ciężko się przyczepić czy komentować decyzję sędziowską bo nawet dziecko widziało że był falstart a w takim przypadku przepisy są jasne. Szkoda Bolta szczególnie że chyba nie musiał aż tak się spieszyć na starcie,
      • bnch Re: Lekkoatletyczne MŚ. Bolt przemówił 29.08.11, 13:11
        Pięknie było zobaczyć, jak po tym jak machał łapami przed startem i pysznił się pokazując, jak to za chwilkę pobiegnie do mety i wygra, a jego rywale - frajerzy będą oglądać jego plecy, wyszedł z bloków za szybko i poszedł do szatni. Może to trochą go otrzeźwi i przed kolejnym startem nie będzie się zachowywał jak debil, tylko skupi się na sporcie.
        • Gość: *** Re: Lekkoatletyczne MŚ. Bolt przemówił IP: *.opera-mini.net 29.08.11, 13:29
          Lepiej byś nic nie mówił miernoto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka